Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pisiko nu te mai enerva! Daca te enervezi oricum nu se schimba nimic.

Cu parchetul te inteleg. Si eu m-am certat cu mesterila al meu. Eu ii ziceam sa il puna mai apropiat si el imi zicea ca e bine asa ca oricum se umple in rosturi cu praf si mizerie- rasu-plansu.

Cat despre perdele: lasa-le asa si luna urmatoare cumperi niste draperii si pui peste si nu se mai vede ca sunt scurte (sau le tai si mai scurt...asa la 3/4 ca sa fie fancy-trendy). Nu stiu daca se potrivesc ideile cu tipul perdelei, dar da-le-n colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Si eu stiu de la cine e cadoul, ca la noi, astea din provincie, mai greu cu "ascunsul" si cu misterele :)

Si da, io-s mos Craciun-ul lui novus :))) (care m-a iertat cred, ca ne-am auzit la telefon). Ideea e ca al meu pachet a fost plimbat, rasplimbat, returnat, retrimis etc. Invatatura de minte (pentru mine).....

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Eu nu stiu de la cine e cadoul meu, dar eu am fost Mosh pentru Olga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Sa dezvalui si eu, ca destinatara mea a si declarat ca nu mai intra pana dupa Anul Nou. asadar, eu am fost Mos pentru Gianina

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pisikule, si io zic la fel ca Bianca, da' io nu-s perfectionista asa ca tine...
La mine parchetul a fost pus prea apropiat, lemnul (cred) ca nu a fost bine uscat, ca am vrut parchet din lemn masiv....asa ca in dormitor am un dimb care abia ma lasa sa scot asternuturile din comoda, in camera Ilincai deja am decupat citeva placute la usa pentru ca nu se mai deschidea/inchidea usa, la birou la fel, iar la sufragerie, inainte sa il scot de tot cu ocazia inundatiei, la fel, aveam o cocoasa pe toata lungimea camerei. E fff frumos parchetul din lemn masiv, da' am zis ca a doua oara nu as mai da bani pe el, e scump ca toti dracii si prea pretentios. Nu mai zic cit am lacuit la el...

Perdelele nu stiu cit de lungi le vroiai, dar daca ma intrebi pe mine, perdelele sunt una dintre cele mai...versatile :D accesorii: in afara de ala de le-a ales si le-a pus, nici dracu nu stie cit de lungi ar trebui sa fie. Bine, cu exceptia alora cu modele pretentioase...ca daca ai imprimeu cu plante/flori care "urca" pe perdea, alea tre' sa plece de undeva, dar daca nu.... Capul sus si impaca-te cu domnul Pisik, ca el pare baiat de treaba si cred ca abia asteapta sa vada ca ti-a trecut. "Pupilici!", cum zice Ilincutz...

Mada...voua ce pasienta tre sa va iasa...? Cumva...plecati?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

BIANCA, PISIGRI. Multumesc mult pentru incurajari. Parchetul nostru e triplu stratificat, dar se pare ca trebuia turnata sapa in toata casa, dar astora le-a fost lene, si de aici dumele. Problema mea e ca pt renovarea asta platesc 10 ani rata si chiar imi vine sa urlu cand vad ca nu e totul cum ar trebui sa fie.
Perdelele nu sunt cine stie ce, sunt uni, am luat unele ieftine, tocmai ca ma stiu schimbatoare si nu vroiam sa imi para rau de bani cand mi-o veni sa le schimb. Dar mi se pare efectiv ca pare ca nu a ajuns materialul, in loc sa vina pana in pamant, ele se opresc d-amp...ea o palma deasupra solului. In fine...asta e acuma. Problema cu Pisicu e ca l-am jignit si nu cred ca ma va ierta prea curand. Din pacate, nu e prima oara si m-a avertizat ca nu va mai tolera iesirile mele nervoase, cu vorbe aruncate aiurea

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mosul DC-ist

1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Alexandra
16.Dyanna
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf

1 - 6
4 - 1
5 - 7
9 - 11
13 - 4
18 - 17
7 - 13
15 - 14
16 - 2
12 - 18
17 - 3
14 - 5
2 - 16
10 - 15
3 - 9
11 - 12
8 - 10
6 - 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La cererea publicului participant....
Eu am fost tare incantata de rolul meu si sper ca ati apreciat seriozitatea si discretia cu care mi-am indeplinit misiunea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

BIANCA, PISIGRI. Multumesc mult pentru incurajari. Parchetul nostru e triplu stratificat, dar se pare ca trebuia turnata sapa in toata casa, dar astora le-a fost lene, si de aici dumele. Problema mea e ca pt renovarea asta platesc 10 ani rata si chiar imi vine sa urlu cand vad ca nu e totul cum ar trebui sa fie.
Perdelele nu sunt cine stie ce, sunt uni, am luat unele ieftine, tocmai ca ma stiu schimbatoare si nu vroiam sa imi para rau de bani cand mi-o veni sa le schimb. Dar mi se pare efectiv ca pare ca nu a ajuns materialul, in loc sa vina pana in pamant, ele se opresc d-amp...ea o palma deasupra solului. In fine...asta e acuma. Problema cu Pisicu e ca l-am jignit si nu cred ca ma va ierta prea curand. Din pacate, nu e prima oara si m-a avertizat ca nu va mai tolera iesirile mele nervoase, cu vorbe aruncate aiurea

Mami de minune mica

Off, fara sa jignesc pe cineva io cred ca in general femeile sunt cateodata proaste. Adica atunci cand ne ia gura pe dinainte. Sau cand scoatem ochii doar ca noi nu suntem intr-o stare buna.
Mi se intampla. Chiar acum vreo 2 saptamani am avut o cearta in care Robert s-a suparat tare pe mine. Adica a stat o zi (prin oras) sa isi calmeze gandurile si l-am tot sunat si nu mi-a raspuns. A fost nasol!

Cred ca intotdeauna functioneaza principiul: cel mai destept cedeaza (mintea mea diabolica) Nu am ajuns la o concluzie in momentul respectiv. Am renuntat eu la ideile mele, i-am zis sa faca el cum vrea ca nu ma mai bag (desi nu imi convenea) si nu imi ramane decat sa ajustez pe parcurs (pentru ca tot timul iese ca mine:D)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

La cererea publicului participant....
Eu am fost tare incantata de rolul meu si sper ca ati apreciat seriozitatea si discretia cu care mi-am indeplinit misiunea.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Deci Inapreda e vinovata de insignele mele...Dar cum a reusit sa ramana secreta atata timp?

Mergi la inceput