Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Eu cred ca DA ,acum se poate spune...Cred!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Anaan spune:
Eu spun, ca nu mai am rabdare si mi-e ca toata lumea o sa fie implicata in pregatirile de Revelion si iar o sa ramanem cu misterele nedezlegate. Asadar, sortita mea a fost Dyana.
Andiaroro, nu pui tu lista, te rog, sa completam combinatiile? (ca eu n-o mai gasesc)
Bianca2503 spune:
eu zic sa completeze RORO lista pentru ca eu nu stiu de la cine am primit. La fel si Ilinca:)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 eu stiu, de la Dodo |
si eu stiu de la Oli
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Pisik06 spune:
Neatza!
Acu, vreo 3 ore scrisesem un mesajoi imens, dar nu eram logata si l-am pierdut si asa m-am demoralizat ca nu l-am mai scris la loc, dar acum cand am vazut ca a ajuns si ultimul Mos m-am revigorat.
Incerc sa recompun ceea ce scrisesem in mesajul pierdut. Eu sunt la birou, in singura zi din an cand mai vin, fara chef of course, zici ca sunt batuta.
NOVUS, MADA, OLGA, drum bun si petrecere frumoasa! Ne pare tare rau ca nu va acompaniem anul asta, dar la anul “sigur ne iasa pasienta” vorba lui NOVUSICA
ANAMARIAME, ce atata bai pt 1-2 kile in plus? Important este sa te simti tu bine, da-i nicolo de colacei. Eu stiu ca oricine orice ti-ar zice nu te poate convinge pana nu ajungi tu la concluzia asta, dar zau daca merita sa iti amarasti sarbatorile. Eu una sunt atat de multumita ca am reusit sa scap de obsesia kg si sa ma impac cu mine insami. De vreo 2-3 ani, zau daca imi mai pasa. Sigur, mi-as dori sa am cateva kile in minus si mai ales sa nu mai am celulita, dar stiu ca nu am suficienta vointa pt asa un efort, asa ca nu imi mai bat capul. Dar am ajuns aici dupa ani buni de cure de slabire, efecte yo-yo, bagat in mine toate porcariile de slabit, etc.
Eu sunt cam supi, am facut-o cam lata. Ieri am fost la apartament si m-am amarat ca parchetul pocneste bine pe hol, a si plesnit unde era lipit si se ridica zdravan. Din pacate nu prea se poate face nimic. O sa chemam un parchetar sa vedem daca poate face ceva doar la bucatica aia, mai ales ca nu va sta mobila sau ceva acolo, speram sa poata rezolva fara sa trebuiasca sa scoata tot, ca nici nu se pune problema. Dar asta va fi clar undeva in ianuarie, pana atunci trebuie sa avem grija cum calcam acolo. Colac peste pupaza am constatat ca perdelele in sufragerie sunt mai scurte cu o palma si m-au apucat dracanaii, dar rau de tot. Am urlat ca eu perdelele alea nu le tin in casa, Pisicu a incercat sa ma convinga ca nu e asa rau, ca stam o luna asa cu ele si apoi cand avem bani mergem si facem altele, eu nu si nu. Am facut super urat, i-am aruncat vorbe grele grele, pe care le regret acum Problema e ca suntem certati si nu cred sa se remedieze prea curand. Dar efectiv m-au apucat dracii, cand am vazut ca nu e totul..perfect, of course, ca doar toate m-ati caracterizat ca fiind mereu in cautarea peefectiunii. In fine, sunt tare agitata, ca mi-a intarziat vreo 2 saptamani si ma doare burta rau de tot si capul si nu, sigur nu e bebe, doar m-am dereglat eu rau de tot din nou si totul imi tuna si fulgera...
Dar hai ca nu vreau sa va amarasc, astept sa dati tonul la dezvaluiri, ca ma bag si eu, abia astept
Mami de minune mica
bebe_shtrumf spune:
Neatza!merci de cafea...ah scuze e 12eu sunt la un ness domolit cu cappuccino
si eu stiu de la cine e cadoul: Simona
Aseara m-am delectat cu o gagalice de 3 luni jumate, (finul meu) si deja mi s-a facut pofta de miros de bebelus-la care ariana spune:(nu merg ghilimelele de nicio culoare bre) @sa dina Zaza sa aduca bebe la mami in butica unde a sost Aiana@
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Pisik06 spune:
Hai ca v-ati apucat, deeeci, Moshul meu a fost NOVUS. Nici singura sa mi-o fi ales si nu o alegeam mai bine
Mami de minune mica
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 NOVUS, MADA, OLGA, drum bun si petrecere frumoasa! Ne pare tare rau ca nu va acompaniem anul asta, dar la anul “sigur ne iasa pasienta” vorba lui NOVUSICA |
Daca ne iese pasienta, la anul nu mai mergem noi!
Acum am plecat, ca si asa suntem intarziati fata de programul programat!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Nu pot sa plec fara sa spun ca Moshul meu a fost Monn, iar eu elf intarziat pentru inapreda.
Dixtractie placuta!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute