Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 14
novus spune:
Neata !!!
Gata sunt coafata si cu cadoul in brate !! Bineinteles ca iar am avut peripetii pt ca mi l-a dus curierul la birou, de dragut ce e , mi-a recunoscut numele si a zis sa-mi faca o bucurie doar ca eu azi nu am mai mers la birou, noroc cu o colega destupata care s-a gandit sa ma sune totusi
Revin ca plecam in oras la cumparaturi !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Si mai zic doar atat :cadoul e superb !! si pe gustul meu !! asa ca iert mosul pt intarziere
andiaroro spune:
Novus- la cat s-a agitat Mosul tau, atat iti trebuia sa zici ca nu-ti place cadoul, ca te ciufuleam eu de la inatltimea funCtiei de ajutor de M
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Ilinca noi ne intoarcem acasa abia pe 10. De aici de la Moieciu plecam la Budapesta, apoi tot in Ungaria la ceva statiune cu ape si apoi iar la munte la Poiana. Si tocmai, pentru ca are f multe, vroiam sa faca cate putin in fiecare zi si sa nu o incarc in ultima saptamana si sa le faca repede si prost. In plus, isi luase cateva carti de citit, caci sta cam prost la acest capitol si aici la munte era locul ideal. Dar Astra este... Olga, mamica lui David iepurasul si 32+ |
Olga, asta da vacanta
Sa aveti vreme buna, pici sanatosi si distractie cat incape!
Amalia
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Neata! Si la mine cafea, plsss Novus, coafata, coafata, da ce-ai primit??? Amalia |
Un set SUPERB de rasfat in baie (cu de toate in el ) + un colier fff frumos in culorile mele preferate !!
mosului care imi este tare tare drag !!
Dodo-pui spune:
yupiii...toata lista-i de-o culoare acum-fericirea-i deplina,mai ales ca pana acum n-am auzit nemultumiri .
Eu mi-s fericita ca a placut darul meu,desi atat m-am "c ..i t" pana sa-i dau drumul la posta.Nu-mi cunosc "aleasa" prea bine...dar daca a placut e super.
Novus fa mataluta bine si vino cu detalii despre "cado'",Da???
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Dodo-pui spune:
ai raspuns pana sa postez...sa le folosesti sanatoasa si iubita
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Un set SUPERB de rasfat in baie (cu de toate in el ) + un colier fff frumos in culorile mele preferate !! mosului care imi este tare tare drag !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
eii, pai vad ca a meritat asteptarea, sa le folosesti sanatoasa
pai si acum urmeaza marea dezvaluire a expeditoarelor, nu? sau ramane secret forever?
Amalia
Anaan spune:
Salutare!
Novus, aleluia!!! vezi ca a meritat asteptarea?!
Acum putem sa zicem cine a dat si cine-a primit? Ca eu sunt asa curioasa...