Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
Anamariame, sa nu fii trista; si eu zic ca si Bianca: poti sa dai jos un kg; si eu, tocmai mi-am facut un ceai de crusin habar nu am ce e cu el ca am baut o singura data cind aveam 21 de ani, adica acum...15 ani Musai sa maninci chestii care nu te baloneaza, apa multa si rabdare!
inapreda spune:
Novus, nu am comandat ca nu-mi raspund aia la tel; mai incerc dimineata pentru ca vreau sa le precizez: daca nu ajung pina simbata, nu ridic coletul DAr intotdeauna am primit de pe o zi pe alta:
-comanda facuta pina-n 12
-precizat la tel cum sta treaba
-always Fan Courier
anamariame spune:
Fetelor, va multumesc pentru incurajari. Eu zic ca raul e deja facut, caci de luni imi tot propun sa slabesc, dar nu am reusit sa ma mobilizez. Lactatele pe mine ma baloneaza crunt, asa ca voi incepe cu orez fiert, fara sare Pana la urma nu insist asa tare sa port rochia aia, ca am o banuiala ca ar arata pe mine asa cum imi doresc eu dupa vreo 5 kile date jos, nu unul, dar sa vedem, decizia finala o voi lua sambata.
denisamada spune:
Buhuhu!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Mi-am luat rochie Denny Rose si tot ce trebuie pentru tinuta completa! Sint happy, in felul meu prostesc de-a ma bucura pentru fleacuri. PS. Sint bucuroasa mai ales pentru ca modelul -in stilul inceputului de secol trecut- imi ascunde si lateralele generoase si bombeul numit "burta". Stiu ca sint "nimicuri" dar sint intr-o etapa cind genul asta de "reusite" ma bucura "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Bravo!!! Iti inteleg bucuria!!! Este frumos sa the bucuri de orice lucre marunt
Olga, mamica lui David iepurasul si 32+
olishka spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Olishka, da' scoala incepe pe 16 ianuarie! Are destul timp de teme dupa Anul Nou! Cine are chef de teme intre Craciun si Anul Nou, si inca la munte?! Eu sigur nu as avea! Si ce idee cretina sa umpli vacanta copiilor cu "multe teme"! Parca e vacanta, timp de odihna si refacere, nu? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ilinca noi ne intoarcem acasa abia pe 10. De aici de la Moieciu plecam la Budapesta, apoi tot in Ungaria la ceva statiune cu ape si apoi iar la munte la Poiana. Si tocmai, pentru ca are f multe, vroiam sa faca cate putin in fiecare zi si sa nu o incarc in ultima saptamana si sa le faca repede si prost. In plus, isi luase cateva carti de citit, caci sta cam prost la acest capitol si aici la munte era locul ideal. Dar Astra este...
Olga, mamica lui David iepurasul si 32+
Bianca2503 spune:
Buna dimineata!
Coffee anyone?
eu sunt acasa doar cu Vladimir. Nu am mai stat doar noi doi o zi intreaga din mai.
Asa dor imi era sa stau acasa cu el.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Buna dimineata! Coffee anyone? eu sunt acasa doar cu Vladimir. Nu am mai stat doar noi doi o zi intreaga din mai. Asa dor imi era sa stau acasa cu el. |
Yes please!
Sa aveti o zi perfecta!