Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Unde sunteti, tufete, haideti la un "cet"
Anaan, pijamaua aia sexy din satin?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
andiaroro spune:
Io incerc sa$ culc zabauca,care azi n)a facut siesta
sper sa nu)mi trice baietii planueilz ca tr sa se cam intoarca de la bere si film
novus spune:
Hellouuu !!!
Am venit de la petrecere unde a fost fff fain !!
Pisigri, buna ideea ta , astept variantele de raspuns si tre' sa ma gandesc si la un premiu !! abia astept sa aflu expeditoarea
Anaan, daaa tare faza cu vantul de la Moeciu !!si proprietarul a fost pe faza, turcu' cred ca o si pleznea :)))
Imi pare asa de rau ca nu veniti si voi la Budapesta !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
dyana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Dyana, e usor de zis ca ar trebui sa vorbim despre cei plecati de langa noi, dar nu totdeauna se poate. Trebuie sa treaca ceva timp pentru a gasi alinarea asta. |
Ana, in situatii din astea nu "trebuie" absolut nimic, pentru ca fiecare isi traieste durerea asa cum simte. Sper ca nu s-a inteles altceva decat am vrut sa scriu...; de fapt, doar incercam sa spun ca uneori vorbitul chiar face bine, mai ales atunci cand ai ajuns intr-un punct in care simti ca nu ai pe unde sa o mai iei ca sa ramai pe linia de plutire.
Cum spuneam, nici pe departe nu am cum sa stiu durerea pierderii unui parinte, si chiar nu am vrut sa se inteleaga altceva.
Va imbratisez pe toate
novus spune:
Inapreda, gasisi papucii potriviti ?
Ilinca, cum e Sophihi ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Mai, io cred ca aerul de Moieciu impinge oamenii la astfel de cugetari.
Ca aberatii din astea n-am mai auzit si nu credeam ca mai exista oameni sa se planga de improbabilitatile naturii.
Noi eram o gasca tanara si vesela de oameni simpli, care abia terminasera facultatea, si ne-am trezit cu sclifositii aia doi(prietenii unor prieteni), carora totul le putea. La unele faze ar fi avut drepatate, dar noi vroiam sa de distram, nu sa numaram frimituri de paine.
Tipul ne-a fortat sa intrerupem "ostilitatile" si ne-a strans la sedinta de dupa miezul-noptii cu gazdele. Punctul culminant a fost cand si-a asezat "profesional" ochelarii aurii pe nas si a emis ineptia cu zapada. Gazda (nu prea dotata intelectual) a intepenit si mai sa planga, dar noi am izbucnit in cor intr-un ras isteric si l-am trimis amabil la plimbare sa caute "zapezile de altadata"...poate le gaseste mai iute cu masina lui metalizata si cu nu stiu cate tractiuni, cu care ne innebunise toata seara.
anamariame spune:
Aceasta este rochia pe care mi-am cumparat-o pt Revelion. Astazi am probat-o si m-am cam ingrozit si deprimat. Am pus cam un kilogram jumate Craciunul asta si se cunoaaasteee Prin urmare, rochia pe care o voi purta va fi probabil aceastaAm pus poza si cu pantofii. Ei sunt de fapt un albastru inchis, cred ca merg si la rochia gri. I am f....ing depressed
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui anamariame Aceasta este rochia pe care mi-am cumparat-o pt Revelion. Astazi am probat-o si m-am cam ingrozit si deprimat. Am pus cam un kilogram jumate Craciunul asta si se cunoaaasteee Prin urmare, rochia pe care o voi purta va fi probabil aceasta Am pus poza si cu pantofii. Ei sunt de fapt un albastru inchis, cred ca merg si la rochia gri. I am f....ing depressed |
Deci care buba?
unde-i kilu? a pleznit fermoarul ca te-ai ingrasat? nu inteleg!
face cute?
anamariame spune:
Daaa, face niste cute groaznice, din profil mi se vede o burta de luna a 5-a, iar bratele zici ca-s de puf. Nu exagerez, am ales singurele poze in care arat cat de cat ok...Nu mai zic ce fund am in ea. E atat de stramta incat acum se ridica pe solduri
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui anamariame Daaa, face niste cute groaznice, din profil mi se vede o burta de luna a 5-a, iar bratele zici ca-s de puf. Nu exagerez, am ales singurele poze in care arat cat de cat ok...Nu mai zic ce fund am in ea. E atat de stramta incat acum se ridica pe solduri |
Am inteles. Pai maine e 29. Adica ai 29, 30, 31 suficiente zile pentru a da jos un kil.
Eu daca mananc 2 zile numai lactate (imi si plac, deci nu mi-e greu) salbesc un kilogram.
Curaj, o sa iti vina bine de Rev.