Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 11
novus spune:
1. Inapreda - o cutie ornamentala foarte frumoasa in care am sa tin CD-urile lui Ian
2. Anaan - set frumos de produse pentru baie si saculet cu ravase
3. Novus
4. Denisamada - super-manushi si set de bijoux-uri (care pot fi admirate in pozele de la Moeciu, respectiv de la impodobirea festiva de pom)
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik - carte, set cercei inimioara, pernita pt cada + turban pt dupa baie
10.Dodo-un parfum "Tendre Poison" Dior+pt huni
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas - colanti colorati
14.Anamariame
15.Alexandra -ornamente brad hand made, un ingeras hand made, cioco, cd, vaza
16.Dyanna- set bijuterii Murano
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
1. Inapreda - o cutie ornamentala foarte frumoasa in care am sa tin CD-urile lui Ian
3. Novus
4. Denisamada - super-manushi si set de bijoux-uri (care pot fi admirate in pozele de la Moeciu, respectiv de la impodobirea festiva de pom)
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
11.Gianina
12.Simonapro
14.Anamariame
17.Pisigri
18.Bebe_shtrumf: o pereche de cercelusi de argint pe care-i port acum, un breloc cu glob gen disco, argintiu, un cd si cioco pt Ariana
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
pisigri spune:
3. Novus
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
11.Gianina
12.Simonapro
14.Anamariame
17.Pisigri - carte+cioco+carte-calendar
18.Bebe_shtrumf: o pereche de cercelusi de argint pe care-i port acum, un breloc cu glob gen disco, argintiu, un cd si cioco pt Ariana
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
simonapro spune:
3. Novus
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
11.Gianina
12.Simonapro - Set de ingrijire foarte dragut pentru baie.
14.Anamariame
17.Pisigri
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
pisigri spune:
Eu propun un jos (pentru care o s-o iau peste cocoasa :)))) dar risc)
Hai sa ghicim ce este in coletul lui novus
(as fi sugerat si "hai sa ghicim de ce a intirziat atita" dar mi-e ca viata bate filmul, la ce aventuri am avut eu cu corespondenta in ultima vreme...)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Ma, da' nu se poate, tocmai organizatoarea-shefa, cea care are mereu grija ca lucrurile sa mearga unse, sa aiba asemenea aventura neplacuta?!!
Io zic ca in colet era un ceas si tampitii de la poshta cand au auzit ca ticaie au dus coletul la dezamorsat!!
Andiaroro, aia cu cuplul de retarzi care s-au certat pe motiv de promisiuni desarte e de coma!!!:)))))))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ma, da' nu se poate, tocmai organizatoarea-shefa, cea care are mereu grija ca lucrurile sa mearga unse, sa aiba asemenea aventura neplacuta?!! Andiaroro, aia cu cuplul de retarzi care s-au certat pe motiv de promisiuni desarte e de coma!!!:))))))))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Salutare!
Stiu ca sunt rea, insa la Moieciu cineva (nu dintre tufete) voia sa opreasca proprietarul vantul (sau, cel putin, sa dea socoteala pentru vantul ala)! Omul, simpatic, a doua zi ne-a asigurat ca a negociat un front atmosferic mai prietenos cu Cel de Sus.
Ilinca, mortala esti cu dezamorsarile tale
Dyana, e usor de zis ca ar trebui sa vorbim despre cei plecati de langa noi, dar nu totdeauna se poate. Trebuie sa treaca ceva timp pentru a gasi alinarea asta.
Ina, Mada, Ilinca...chiar stiu cum e...
simonapro spune:
Seara buna!
Suna foarte bine Budapesta, ma bucur pentru voi, sigur o sa va distrati de minune
Noi Revelionul nu prea l-am facut acasa, decat mai rar, cand aveam copiii foarte mici sau era sotul de munca, de data asta vrem sa-l facem doar noi doi,o seara romantica ,cu copiii stam pana mai tarziu si apoi merg la bunice.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Eu propun un jos (pentru care o s-o iau peste cocoasa :)))) dar risc) Hai sa ghicim ce este in coletul lui novus (as fi sugerat si "hai sa ghicim de ce a intirziat atita" dar mi-e ca viata bate filmul, la ce aventuri am avut eu cu corespondenta in ultima vreme...) http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Anaan spune:
Am vazut pozele minunate ale Olgai: o atmosfera in casa aceea cum ne-am dori toti de sarbatori!M-a dat gata atentia amfitrioanei pentru detalii si cat de frumos a aranjat masa! Felicitari, Olga!
Am vazut-o si pe Amalia imbracata in niste rochite bestiale!
Azi nu mi-a mers netul pana dupa-masa, au venit aia pe la 4 si l-au rezolvat, dar, pana atunci, parca am fost in sevraj
Revelionul il vom face acasa, aveam planuri mari, dar n-a fost sa fie, nu-mi ramane decat sa sper ca la anul planurile se vor concretiza. De imbracat cred ca ma voi imbraca cu pijamaua cea noua