Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
deci... nu m-am uitat cand a postat sorina mesajul...si n-am zarit cafeaua....desi...facand o analiza cred ca a postat dimineatza..asa ii place ei...vad dupa
asa ca....ori ...poftiti lacoffe..ori sarumana sorina...
in leg cu medicul...totusi la o clinica privata se are pretentia sa fie medici mai buni nu? ca sa atraga clienti...nu mai zic nik
da ,de sirop banuiam care sunt...insa vroiam sa-mi zica exact care dintre ele....
imi spunea o prietena ca varstele cu...sot...2-4 -...etc sunt critice...cele fara ok ( sa inteleg ca 2012 va fi nashpa si pt je si pt jiji )
jiji nu e f ok...aseara ii curgea nara din partea ochiului rosu ,drept urmare nu av o noapte f linistita...ca se infunda...ce sa mai zic eu care oricum m-am culcat la 1...si m-am dus langa el..sa-l aud....si l-am auzit toata noaptea
mi-a zis ieri cineva...cik...pai fi-tu asta se pareca numa derevelion vrea sa-ti faca surprize...de tot felul...
acu sunt asa...masimt ciudat..imi propusesemde rev...aka 31-1..sa fie un pelerinaj pe la mine...preteni de-a lui jiji..mamici...tatici...mai stateam si noi la o barfa...cupiii la joaca...mai segusta o ..salata beuf..o icra ..o maslina...asa ce ma fac? vomfi singuri precum cucul......
ayanna...nu stiu daca e cel mai ok...dar multe dintre noi am achizitionat gel dearnica si sunatoare..pt vanatai..cicatrice....etc si s-a dovedit a fi bun...
gata ...tre sa ma apuc de treaba...nici nu stiu ce fac azi...mancarea o fac maine sa fie proaspata....nu ca as aveao tinta clara...ca tot voi avea pelerinaj...tre sa am bucate alese....ultima data cand am fc mancare pt tot cartierul de rev...am nascut
sa aveti o zi super
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
Neatza!
gata, ne pregatim de Rev?
Noi acasuca... Ela cu pretenele (are o prietena BFF dar e plecata din oras si cica vor face revelionul lor pe 5 ian pana atunci a trebuit sa se descurce, dar ma deprima copilul asta, cand e Nico plecata e jale mare, stau la telefon o gramada, nu iese nicaieri...)
si la noi revul e pisicicol! traditie de familie... inca n-am stabilit meniul dar vedem ce si cum facem... si asa ne-am dorit un revelion mai deosebit de altul adica cu invitati si musafiri... n-avem decat 2 scaune si o minge de fitness pe care se poate sta... asta e, ne adaptam situatiei, care situatie tinde sa se imputze... la nici o luna de cand ne-am mutat ne curg tevile in baie, in ambele bai!
ayanna, pupam sa treaca bubuca! noi folosim cu mult succes arnigel homeopat (exista si unguent cu arnica simplu pe ala nu l-am incercat)... si pe mine ma deprima intoarcerea la servici nu stiu care inca, dar parca sunt ceva mai pregatita sufleteste decat acum 2-3 luni cand mi se rupea sufletul ca sa zic asa... acum simtim necesitatea plecarii la gradi, speranta mea e ca socializand cu alti copii va incepe sa vorbeasca! ca si asta e un subiect deprimant pt noi... cand ii repet cuvinte simple de 2 silabe, are comportament de copil autist Doamne feri, sau se ascunde sau se indeparteaza de mine sau isi cauta alte activitati si-mi da ignore total...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
Mi-au transmis pe mail rezultatele analizelor...
glicemie mica (sub norma probabil de nemancat), calciu putin marit (i-am dat niste osteocare ca sa i se inchida fontanela, nu-i mai dau decat daca imi zice medicul) si TGO marit!!! asta era marit si acum un an cand l-am burdusit cu antibiotice, de ce oare nu si-a revenit? nu m-am tinut de liv52, vom merge la pediatra lui sa ne zica ce sa facem...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
ref la muci & co... am mai zis si ma repet... reteta noastra, pana acum a functionat 100%, o recomand! rutina zilnica suflat nas la baie, ies muci uscati, pana nu-i scot nu ma las si saptamanal o doza de oscilo, ca sa nu uit mi-am fixat in fiecare luni... la muci mai seriosi, 3 zile influcid sau coryzalia administrate la fiecare ora in prima zi apoi la 3 ore apoi la 5 ore cate o juma de pastila si vitamina C, a functionat si acest tratament in 2 ture... Doamne ajuta si pe viitor!
simplicity spune:
Buna dimineata,
Multumesc de cafea Sorina si multumesc pt informatiile vis-a-vis de crema(eu foloseam cel cu arnica), am vazut si pozele cu frumoasa Iris , si ce mi-a placutttttt
Dece imi pare rau sa aud ca Jiji are probleme , sper sa se faca repede bine si poate pe 1 sarbatoriti asa cum va doriti ; multa sanatate
Ruxita eu nu le am cu medicina(am mai acumulat niste cunostiinte -minim minimorum de cand o am pe Ariana , ca in rest is varza la capitolul asta) dar ii doresc multa sanatate lui Kay
Noi nu am mers de mult la bazin, motiv copil care nu sta in carucior mai bine de jumatate de an, nu stiu sa conduc si sa fac cativa km cu ea in brate nope neica , voi relua din vara cand stiu ca va dori sa mearga mai mult pe jos(si nu va fi ceva de genul un pic in brate un pic pe jos)...sper adica
De revelion noi vom sta acasa, unde altundeva daca nu avem aici pe cineva care sa stea cu pitica ca noi sa mergem sa ne "distram" , eu de aceea nu prea ma agit cu mancarea
O zi cu spor sa aveti
Simply,mami de Ariana
decenuela spune:
jiji n-a dormit azi...
am statpana la 4 mok...poate...poate...nik...
mai nou a fc pasiune pe olitza....zice ..caki....sau pish....ma ia de mana imi ridik colacul la baie sa ma pun eu...apoi se pune si el pe oala...insa nik..ori e deja kk...mai vrea sa inchidem si ...ota...( usa)
acu ca n-a dormit va fi fresh...nervos...numai ce va vani ta-su obo de la munca...va fi o seara perfecta....
JUCARII PENTRU PITICI...
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela jiji n-a dormit azi... am statpana la 4 mok...poate...poate...nik... mai nou a fc pasiune pe olitza....zice ..caki....sau pish....ma ia de mana imi ridik colacul la baie sa ma pun eu...apoi se pune si el pe oala...insa nik..ori e deja kk...mai vrea sa inchidem si ...ota...( usa) acu ca n-a dormit va fi fresh...nervos...numai ce va vani ta-su obo de la munca...va fi o seara perfecta.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret JUCARII PENTRU PITICI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Off dece poate mai incerci sa-l pui vreo ora la somn. Si Mara mai adoarme pe la 5 dupa ce in prealabil ma lupt cu ea vreo 2 ore sa o adorm. Macar sa eviti discutiile cu tati obosit si tu sa poti sa-ti faci treaba.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Off dece poate mai incerci sa-l pui vreo ora la somn. Si Mara mai adoarme pe la 5 dupa ce in prealabil ma lupt cu ea vreo 2 ore sa o adorm. Macar sa eviti discutiile cu tati obosit si tu sa poti sa-ti faci treaba. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
a venit ta-si pe la 5...am mancat si....s-au culcat...pe la 6 ....
nu-mi aduc aminte sa fi adormit vreodata la ora asta...
eu...m-am retras..in dormitor...ca de..nu pot face galagie...si imi fac planul de bataie pe maine....
mie imi place sa fiu operativa si sa fac 10 odata...asa ca acum meditez la meniu...si incerc sa ma organizez ... va fi si JM acasa si mi-e mai greu....cand sunt doar eu cu jiji ...merg treburile mult mai repede si bine...
acu sa vad cum trece jiji noaptea...daca doarme..etc...ca poa sa-mi faca o surpriza de sa fiu epava maine...
hai ca bat campii
JUCARII PENTRU PITICI...
Ruxita spune:
... imi curgea apa pe jos la chiuveta in baie, m-am rugat de sot si a zis ca nu stie ce pisica are si ca il depaseste... eu m-am enervat, am bagat o pompa, n-a refluiat nicio jegalie, am desfacut sifonul de sub cada (greu din cauza piciorului chiuvetei), am scos jegalia, si am racordat furtunul la loc... si apa nu mai curge pe langa!!! deci mai tre sa invat sa bat cuie in beton si voi face perechea perfecta cu sotul meu care gateste aproape perfect si cand ma trezesc pe la un 16.30 dupa amiaza ma asteapta ceva bun la bucatarie!!!
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita ... imi curgea apa pe jos la chiuveta in baie, m-am rugat de sot si a zis ca nu stie ce pisica are si ca il depaseste... eu m-am enervat, am bagat o pompa, n-a refluiat nicio jegalie, am desfacut sifonul de sub cada (greu din cauza piciorului chiuvetei), am scos jegalia, si am racordat furtunul la loc... si apa nu mai curge pe langa!!! deci mai tre sa invat sa bat cuie in beton si voi face perechea perfecta cu sotul meu care gateste aproape perfect si cand ma trezesc pe la un 16.30 dupa amiaza ma asteapta ceva bun la bucatarie!!! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)