Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Trimite si la mine pls contactele, poate ne lipim si noi de ceva, ca visez sa-l duc la inot de cand era in burta

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

In asteptarea Mosului...

Trimis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Trimite si la mine pls contactele, poate ne lipim si noi de ceva, ca visez sa-l duc la inot de cand era in burta

In asteptarea Mosului...

Trimis!

Ma bag acum la studiat

In asteptarea Mosului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:

In asteptarea Mosului...

Trimis!

mersi! dar toate au locatii indepartate... cel mai aproape pare bazinul facultatii de medicina, tre sa ma interesez daca primesc si copii... nasha lui Kay a renuntat la sedintele de innot de la gradi din cauza predispozitiei de a face otite des... asta cum se poate evita oare? dopuri de vata cu ulei? altcineva altceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
mersi! dar toate au locatii indepartate... cel mai aproape pare bazinul facultatii de medicina, tre sa ma interesez daca primesc si copii... nasha lui Kay a renuntat la sedintele de innot de la gradi din cauza predispozitiei de a face otite des... asta cum se poate evita oare? dopuri de vata cu ulei? altcineva altceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Casca pt inot din latex, daca gasesti ceva pe dimensiunile lui Kay.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hello...

Sunt mult mai bine azi, am revenit cu forte proaspete.

Acum am o dilema. Nu stiu ce cadou sa-i iau lui Dav de ziua lui. Ma gandeam si eu la calutul ala balansoar si am intrebat-o pe Mara ce parere are iar ea mi-a raspuns entuziasmata: daaa, si mie unul! Nu ma arunc din prima sa iau 2 buc pt ca ne cam lipseste spatiu... daca aveam si noi un pod ca Tomaca ce bine mai era. Cred ca o sa ne incercam norocul cu unul singur deocamdata si daca vad ca nu se inteleg si se cearta pentru el o sa mai cumpar inca unul pt Maruscha ca si asa se apropie Sf Ion... si gata!

Dece voi acolo tot mai aveti alternative cu medicii, dar noi... provincia ne tot lovim de situatii de genul asta. V-am mai spus ca am fost de cateva ori nevoita sa ajung cu copiii la Buc dupa ce au fost diagnosticati gresit si implicit tratati necorespunzator aici. No comment. Bine ca totusi nu stam chiar asa departe.

Ma duc sa fac o baie... iar o sa ma culc cu parul ud.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:

In data de 5 ian am fost invitata la o lectie de prezentare de ftk, mai e cineva invitata? am zis ca nu-mi inscriu copilul acolo, ca ma duc doar la o discutie despre educatia copilului, sa-mi mai largesc orizonturile si poate sa invat ceva nou...

Nu va fi o discutie despre educatia copilului, nu propriu-zis. Pe mine m-a intrebat de ce am ales sa vin, unde am auzit, si ne-au prezentat programa si filmulete demonstrative.
Dar o sa fie interesant.
Noi am pierdut niste lectii, apoi am fost ocupati, asa ca vom recupera in ianuarie ce am pierdut.
Overall, grupa de signing e peste ce stiu copiii nostri acum. Grupa de Core inca nu ii primeste....deci...nu stiu ce sa zic.....
Mie imi cam pare rau ca l-am inscris la Signing. Acum astept Core la 2.5 ani.

Mergi la inceput

Citat:

si urmatorul lucru de facut/incercat de pe "my envy list" e sa merg la bazin cu Kay... a fost cineva la vreun bazin, ceva recomandari?

Noi am fost de doua ori la Diamon la piscina. A fost foarte bine. Au vestiare frumoase, e curat peste tot. Dusuri. Tot clubul arata bine.
Noi am luat pernute pentru mainile lui Dani, sa pluteasca.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

In asteptarea Mosului...

Trimis!

Din cate stiu eu, otita nu se face de la apa. Se face de la muci nescosi si infectati.
Noi nu i-am luat casca. Si nici nu cred ca o sa iau prea curand. Pentru ca lectii de innot nu se fac la varsta asta. Poate de pe la 3 ani incolo. Pentru ca nu asculta de antrenor. Asa ca orice ban e dat degeaba, tot balaceala de gatul lui tata va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salutare!

Ce fac fetele?

Cam liniste...credeam ca am mult de recuperat.

Am mai inceput vreo cateva mesaje, dar le-am lasat sa expire...m-am tot luat cu altele si uite asa.
Eu am smotruit si bucatarit la greu zilele astea. Noi abia acum facem bucate alese, de Craciun n-am facut mare lucru pentru ca la noi asa e obiceiul... de Craciun se papa porku si abia de an nou se fac sarmale, salate, aperitive etc. Ma rog, ne cam legam singuri la cap cand nu ne doare, ca oricum facem mancare ca disperatii si nu apucam sa mancam mai nik, mai ales cand mai suntem si invitati pe la diverse mese in familia largita, iar mancarea de acasa se strica in frigider.
En fin, ideea e ca eu cam incerc sa-mi ocup timpul si mintea ca sa nu ma mai gandesc ca se termina anul si vine 2012 si tre sa ma intorc la servici. Asa m-a luat o negura in legatura cu subectu' asta. Sper sa trec usor peste perioada de acomodare, acum insa ma cam ingrijorez. Cum s-o las eu pe acadica o zi intreaga in grija altuia (chiar daca e vorba de mama mea) si sa pierd toate momentele astea frumoase pe care le traim zilnic? Mai ales acum ca e intr-o evolutie continua...in fiecare zi spune cuvinte noi, face nazbatii care mai de care mai amuzante...pfffff, nu credeam ca o sa-mi fie asa de greu. Mai vreau doi ani de concediu!!!! (tre sa am grija ce-mi doresc ca s-ar putea sa se indeplineasca, nu? )

Nu stiu ce sa va scriu nominal. Sunt intr-o stare avansata de epuizare, nici somnul nu se prinde de mine, dar nici inspiratia.
Vroiam sa va intreb o chestie, daca stiti. Zgubi a alunecat pe parchet acum doua seri si a cazut cu fruntea pe o capsa de la un body pe care-l avea in mana (partea cu tzumburucul). Si-a facut ditamai gaura si i-a curs o gramada de sange, de am crezut ca mor de spaima nu alta, mai ales ca in primele clipe, din cauza ca plangea, a aspirat pe nas si gura sange si am crezut...brrr...nu mai zic. In fine, a trecut...n-are nimic, doar un semn mare de indianca in mijlocul fruntii. Am vb la tel cu dr meu si mi-a zis sa folosesc o crema cicatrizanta, ca sa nu-i ramana semn. N-am cerut mai multe detalii si acum sunt in incurcatura. Ma puteti ajuta cu vreo info in legatura cu o astfel de crema, pe care s-o pot folosi si la ea? Are un talent fii-mea la atras belele de astea, ufff...zbantzuita si julita am fost si eu mereu, dar speram sa nu-mi semene la capitolul asta.

Ma duc la somn si sper sa mai am timp anul asta sa va vizitez. Ce planuri aveti de Revelion? Party, restaurante, cabane etc???
Noi o sa-l petrecem acasutza, in sanul familiei, alaturi de zgubice si probabil o sa avem cativa invitati din cei apropiati. Eu o sa bocesc, ca in fiecare an...iar anul asta mai cu foc, ca stiu ca incep munca acusica.

Pupizauri la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, doamnelor, cafeluta e servita!

Dece...aoleu, mama, ce medic, offff....cum spunea si Nyny(,)mai degraba ma asteptam la un asa medic in provincie, dar uite ca si in capitala este posibil.....In felul asta am inceput eu sa-mi largesc "aria de cunoastere", si sa mai stiu una-alta....de mare nevoie, si din cauza de medici de genul celor mentionati de tine....Multa sanatate vorbaretului Luca! (p.s. siropelul antiinflamator cred ca putea fi nurofen, ibalgin, sau panadol, efferalgan, ceva....)

Ruxita...wow! ...super expeditia voastra de la muzeul Antipa!

Simply...

Nyny......bine ca ai varsat sacul, si te-ai racorit! Cred ca Mara e in competitie cu Dav, pentru atentia voastra nemijlocita...Pe de alta parte, asa cum exista o varsta teribila (la 2 ani-terrible two)...mai exista una si la 4 ani, exact varsta la care este Mara....si la 6 ani....Jocurile pe care le joci cu Mara sunt "exact ce doctorul a recomandat", cum ar spune o vorba...Poate reuseste tati de Dav sa se ocupe nitzel de Dav...o plimbare, ca baietii, un fotbal, ceva....si sa-ti lase loc sa petreci niste timp doar tu cu Mara, ca fetele....poate ar tenta-o niste experiente pe la bucatarie, sa mestereasca impreuna cu tine niste fursecuri, aluaturi, ceva....ca tot e perioada asta propice bucatarelii...zic si eu......poate ajuta...

La discutii despre muzee, piscine pentru copii si ftk....sorry, nu prea pot participa, ca ...mai nou(sau mai vechi)...buzaul e in somalia...nu avem nici una dintre cele mentionate....Oricum, Ruxita, Mire, Evyme, BF.....un brat de pentru voi....

Ayanna....offff, ...pupam mica si frumoasa zgubi, sa treaca repede buba! Unguente cicatrizante sunt multe, exista si plasturi cicatrizanti si reepitelizanti, dar avand in vedere varsta detinatoarei de "buba"....eu as alege ceva pe baza de plante, un cicatrizant pe baza de tataneasa sau catina (asta sau www.prospecte-medicamente.ro/DERMOFARM,-Crema-Cicatrizanta-Cu-Ulei-De-Catina" target="_blank">asta , sau orice alt cicatrizant pe baza de plante gasesti)

De revelion....stam acasa, eu, tati si iris, ca diana pleaca din oras, la party cu colegii de clasa si de an....Probabil o sa urmam programul unei zile obisnuite, si de asta nici nu ma omor cu pregatirile....Am congelat o parte din sarmalele de craciun, fierte pe jumatate, si o sa le decongelez si fierb in continuare, cozonac mai am....de salata boeuf si maioneze...mi s-a cam luat, sa fiu sincera.....Daca e sa gatesc ceva...o sa fac un somon la gratar, cu sos de iaurt, lamaie si ierburi, si cartofi cu rozmarin la cuptor, iar ca desert...un chec mai festiv, pus in forma de guguluf, cu glazura de cioco, care sa tina si loc de tort......si cam atat.

O zi frumoasa va doresc, cu spor in tot ceea ce v-ati propus!

Mergi la inceput