Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 7
miremia spune:
Neatza si de la noi!
Nyny eu de cate ori povestesti despre pui, parca simt caldura si armonia din casa voastra. Sunt convinsa ca va trece perioada asta mai "zbuciumata" a Marutzei.
Dece eu de Rev voi face doar sarmale, vreau sa le fac in vasul roman (sa am si eu satisfactia ca-l folosesc o data la 6 luni). In rest vom avea platou rece (am descoperit ca sora mea comanda de undeva mezeluri fara e-uri, cand aflu cum se numesc va spun), racitura (piftie) facuta de mama si cozonaci fara e-uri de la Klaus.
Daca se ofera cineva sa-mi dea sa gust niste salata de beouf n-o sa ma supar.
Ale feliciatari pt kg pierdute! Sper sa se molipseasca si altele.
Lorex sa-ti fie de bine balaceala! Cat mai ai din master?
Sa aveti o zi minunata!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
miremia spune:
Ruxita pt ce ii faceti analizele lui Kay? E bilantul de aproape 2 ani?
_
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Ruxita pt ce ii faceti analizele lui Kay? E bilantul de aproape 2 ani? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
ne pregatim de gradi! pentru care tre sa facem exudatul si coproparaitologicul, dar pediatra lui ne-a dat sa facem toate analizele, just in case...
tot ma plang ca n-am bani, dar am pus ceva de-o parte 2 chiri si gradi pt Kay ca am inteles ca se plateste anticipat...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
si cum mi-am promis, azi mi-am imbracat copilul si i-am zis sotului "Bye!" ... la intoarcere mi-a scos ochii de banii cheltuiti pe taxiuri... dar a meritat! e ceva mai complicat cu copil mic la Antipa dar a fost super fain! M-a surprins ca stia sa "citeasca" machetele, imi arata animalul de pe macheta si il reperam in diorama si mai consultam din cand in cand si ecranul... a fost obositor pe alocuri ca 80 la suta din plimbare printre exponate am facut-o cu el in carca, sa-i asigur vizibilitate, sa-i arat animalutele pe cele pe care le cunostea din carti... i-a fost frica in pestera si in zona cu oase peste care erau montate poduri de sticla, calca cu multa grija si precautie... si probabil l-au intimidat si scheletele si animalele mari... dar partea buna e ca si data viitoare vom avea ce vedea si descoperi!
apoi ne-am dus in Cismigiu, l-am urcat intr-un trenulet si mi-a urlat pana ne-am dat jos, dar nu puteam sa coboram din mers (trenulet din ala cu taxa care se invarte in cerc vreo 3-5 min.)... nu-i plac nici leaganele, nici calutii, doar toboganele! in tobogane s-ar da toata ziua... si a adormit in taxi nemancat de pranz... ma dor mainile de abia le simt, ca l-am carat pe brate pana acasa... si pe chestia asta sunt suparata pe al meu sot, ca pe motiv ca cheltuim bani aiurea nu merge cu noi nicaieri, nici macar in parc unde e gratis!
--------------------------------------------------------------------------------------------
nu machete ci placute, s-a inteles, nu? nu stiu de unde am scos machetele, ne-am uitat ieri cu sotul pe site-ul trenulet punct ro (de curiozitate intrati si voi ai ce vedea si mai ales pe ce da banii)
Ruxita spune:
In data de 5 ian am fost invitata la o lectie de prezentare de ftk, mai e cineva invitata? am zis ca nu-mi inscriu copilul acolo, ca ma duc doar la o discutie despre educatia copilului, sa-mi mai largesc orizonturile si poate sa invat ceva nou...
Ruxita spune:
si urmatorul lucru de facut/incercat de pe "my envy list" e sa merg la bazin cu Kay... a fost cineva la vreun bazin, ceva recomandari?
decenuela spune:
eu am fost la oarece cumparaturi...si am zis daca tot sunt k masina ia sa ma duc la babes la oftalmologie...desi jurasem sa nu mai calc pe acolo....( pediatrie)....am rectificat ca folosisem o alta expresie...inreb daca pot sa intru fara prg...zice da...crezand eu ca nu e nimeni...da de unde..am stat vreo juma de ora( 150 ron consultatia) pana am intrat...o dr f draguta si tanara si....paralela....
nu mi-a zis ce ar putea avea...ca e conjunctiva...curent...etc
mi-a dat o reteta...recomandandu-mi si un siropel antiinflamator ( ca sigur aveti acasa).....eu....dati-mi un ex( stiti ca eu sunt as in medicina) ....ea...nu stiu exact cum le zice
i-a pus niste picaturi si un unguent...
ce ne facem fetelor cu dr astia? ne apucam noi de medicina?
am spume....
ruxita....MA UIMESTI...am ramas cu gura cascata...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
Ruxita spune:
dece, eu am multe experiente din astea cu doctori... am zis ca nu mai merg orbeste unde scrie o specialitate medicala ci ii caut cu grija si-i verific in prealabil (ex. cu ortopezii)...
dar mi-a placut cum am fost tratata la Med-as... am fost la o gramada de medici orl-isti si numai aia de-acolo s-a gasit sa-mi zica ca am o deviatie de sept majora de operat... si oftalmoloaga de-acolo mi s-a parut ok... si radiografiile mi s-au parut mai profesioniste (cele pe care le faceam la policlinica din zona erau fix-pix)... mai pe scurt, recomand aceasta clinica! se rezolva cu bilet de trimitere de la medicul de familie...
miremia spune:
Of dece sanatate multa vorbaretului!
Rux cand era Mara mica am tot cautat un loc de balaceala si gaseam doar unele f scumpe, asa ca am renuntat. Am mers de vreo 2 ori cu verisorul cel mare )cand era mic la world class, si era super ok doar ca nu sunt dispusa sa dau sute de euro pe abonament.
Azi m-am apucat sa caut iar si surpriza...am gasit cateva foarte ok ca locatie si pret. Am vorbit cu un domn foarte dragut, i-am zis ce varsta re copilul si a ramas sa ne vedem dupa sarbatori. Eu am sunat sa intreb de cursuri de inot (asa apareau pe site), desi imi doream mai mult niste balaceala. Pana la urma am inteles ca va fi mai mult balaceala, iar pe masura ce creste ne putem apuca si de cursuri.
O sa-ti dau PM cu cateva locatii gasite de mine.
_
evyme spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Of dece sanatate multa vorbaretului! Rux cand era Mara mica am tot cautat un loc de balaceala si gaseam doar unele f scumpe, asa ca am renuntat. Am mers de vreo 2 ori cu verisorul cel mare )cand era mic la world class, si era super ok doar ca nu sunt dispusa sa dau sute de euro pe abonament. Azi m-am apucat sa caut iar si surpriza...am gasit cateva foarte ok ca locatie si pret. Am vorbit cu un domn foarte dragut, i-am zis ce varsta re copilul si a ramas sa ne vedem dupa sarbatori. Eu am sunat sa intreb de cursuri de inot (asa apareau pe site), desi imi doream mai mult niste balaceala. Pana la urma am inteles ca va fi mai mult balaceala, iar pe masura ce creste ne putem apuca si de cursuri. O sa-ti dau PM cu cateva locatii gasite de mine. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Trimite si la mine pls contactele, poate ne lipim si noi de ceva, ca visez sa-l duc la inot de cand era in burta
din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai
In asteptarea Mosului...