Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 6
ana_g spune:
nyny
mai zi-ne, face bine la pisic dupa cum ti-ai dat seama. sfaturi...nu sunt in masura. cu siguranta ca o sa ajungeti la un numitor comun.....te cred ca e greu, mai ales cu 2.
_
mama lui Stefan, pui scump si 9+ piersicuta cu coditze
Ruxita spune:
mda, e complicat cu fratii... si Ela care are 16 ani mai are momente din astea penibiloase, cand il impinge de zici ca o face intentionat si uita ca inca n-are suficient echilibru, se comporta cu el de parca ar avea vreo 5-6 ani si ar trebui sa inteleaga tot ce-i spune, in principal s-o lase in pace sa-si vada de facebucii ei... sau ca sa scape de el il duce repede la desene si ma cert cu ea sa nu-i mai bage pe gat atatea desene si el s-a prins ca numai ea ii pune desene si fuge la ea sa-i puna repede alt desen...
nyny, cred ca ai nevoie de ceva ajutor specializat care sa te invete cum sa gestionezi astfel de situatii, stiu ca prietena mea s-a omorat cu cartile despre educatia copiilor si aplica metode din carti, cum ar fi cea cu numaratul pana la 3, dar asta fiind doar un mic detaliu... poate imparti copiii tu cu ea si el cu taica-su si asa sa-i acorzi ei atentie exclusiva cateva minute pe zi... si cam atat pot sa zic...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Voiam sa fac niste cumparaturi si as vrea sa va cer si voua un sfat. Nebulizator Omron pe baterii si silentios - de al nostru mi s-a luat, zici ca e tractor http://www.medmag.ro/medmag/eshop/0/0/5/80 Termometru ureche Omron http://www.medmag.ro/medmag/eshop/19-1-Termometre-bebelusi/0/5/78-Termometru-de-ureche-Omron-GT-510 Cantar digital http://www.medmag.ro/medmag/eshop/5-1-Cantare/0/5/23-Cantar-digital-Omron-HN-283 Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
recomand nebulizatorul...de asta am si eu...ff silentios...eu sunt multumita...chiar daca nu l-amfol prea des si mai mult in somn....
de restul nu stiu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
adina_bulina spune:
Mersi mult fetelor pt sfaturi. Acum ma duc sa cumpar cate ceva si sa ma mai uit prin carrefour si media galaxy si la preturi.
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
decenuela spune:
adina ti-a cam zis alex tot despre nebulizator...
ce-i drept linkul dat de tine...e scump....sincer eu n-as da atatia bani....eu l-am luat de pe ebay cu un sfert din pretul din ro...daca te hotarasti la acesta si nu arde....te ajut eu sa-l iei mai ieftin...daca singurul impediment e acela ca se fol mai greu cand copilul doarme...tre sa ne gandim ca de fapt princesita nu mai e bb....ei cresc si devin mai cooperanti
statie meteo am si eu....si scrie ...expert digital...ca si marca...insa JM a pus afara elementul ala de indik temp afara pe termopan si...evident dadea eroare...nu l-am mai schimbat....
alex...wow...o doamne cum tre sa fie fursecurile alea .....deja am venit cu 2 kile...ce sa mai zic...
mire..ai zis ca de la anul...ne...hambitzionam...da???
nyny....offff ..offff.cred ca fiecare dintre noi ne dorim pt copiiii nostri cam ce-ti doresti si tu....si cred ca-i absolut normal... nu stiu sa dau sfaturi....oare merge sa zicem ca e totusi o etapa?
noi am ajuns bine..am despachetat..pus la spalat...jiji e cam obo des a fost cuminte si a dormit vreo 2 ore...are un ochi rosu oare l-a tras curentul?
JUCARII PENTRU PITICI...
lorex spune:
[quote]citat din mesajul lui Ruxita
Neatza!
noi venim de la analize... pishu canci am incercat acasa, am incercat in toaleta de acolo, n-a fost chip... la gaurit de vena a plans saracutul de s-a enervat tac-su ca nu-l mai analizeaza neam, daca e sanatos si n-are nimic copilul de ce sa-l gaurim?! asa ca mai avem restante la pishu pe care nu stiu cum il recoltam, n-am nicio idee, cand era mai mic ii bagam putzulica in recipient si asteptam pana tzaraia ceva, dar acum...
nyny, cum zicea si dece, da-o incolo de depresie! manca o cioco, iesi la un soare, scrie pe o foaie tot of-ul apoi arde-o, iesi cu o prietena la o barfa mica, mergi la un masaj... apropo, Lorex, da rezultate bazinul??? la tine m-am gandit cand am zis ca m-am plictisit sa zic "wow, ce misto, vreau si eu!"... m-am ratzoit la al meu sa ne duca la Hantipa si azi n-am fost foarte convingatoare, dar cica maine it's a promiss ca mergem!
adina, sa va fie de bine cumparaturile si sa apelati la ele cat mai rar! nebulizator la 8 mln? cam cat canapeaua mea pe care inca nu mi-o permit... cat despre taticii care stau cu telefoanele cu pozele copiilor
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
[/quote
nush ce sa zic ca nu am reusit sa merg regulat. uneori reusesc sa merg de doua ori pe saptamana alteori trec si doua saptamani fara...mi-ar placea sa am un program regulat dar,...vreau cam multe..si copil, si casa si masa si facultate si cursuri si sport si iesit cu fetele...un amant mai lipseste si le fac pe toate
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita mda, e complicat cu fratii... si Ela care are 16 ani mai are momente din astea penibiloase, cand il impinge de zici ca o face intentionat si uita ca inca n-are suficient echilibru, se comporta cu el de parca ar avea vreo 5-6 ani si ar trebui sa inteleaga tot ce-i spune, in principal s-o lase in pace sa-si vada de facebucii ei... sau ca sa scape de el il duce repede la desene si ma cert cu ea sa nu-i mai bage pe gat atatea desene si el s-a prins ca numai ea ii pune desene si fuge la ea sa-i puna repede alt desen... nyny, cred ca ai nevoie de ceva ajutor specializat care sa te invete cum sa gestionezi astfel de situatii, stiu ca prietena mea s-a omorat cu cartile despre educatia copiilor si aplica metode din carti, cum ar fi cea cu numaratul pana la 3, dar asta fiind doar un mic detaliu... poate imparti copiii tu cu ea si el cu taica-su si asa sa-i acorzi ei atentie exclusiva cateva minute pe zi... si cam atat pot sa zic... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Si eu chiar incepusem sa ma gandesc ca diferenta de varsta dintre ei e cam mica si ca m-as fi descurcat mult mai bine acum daca Mara avea macar 6-7 ani.
Cred ca este o etapa asa cum spune si Dece pt ca au mai fost perioade de genul asta. Mamaia mi-a spus ca nu are probleme cu ea cand nu suntem noi acasa si ca se rasfata foarte tare seara cand ne intalnim cu totii, desi noi nu incurajam treaba asta. Nici cu noi nu e tot timpul asa. Avem si perioade foarte bune cand realizez ca a crescut, a evoluat, ne intelegem super. Eu de aproape 2 sapt n-am mai fost la serv si exceptand cateva drumuri la piata am stat numai cu ei, ea n-a mai fost la gradi... Cred ca asta e felul ei de a se "bucura" intens de mine. Colac peste pupaza e si Dav in perioada caninilor si tocmai cand ma minunam ca nu reactioneaza urat a avut si el niste zileee si noooopti "di vis" ...
Surprinzator, in seara asta m-am inteles chiar bine cu Marushca... cu mici scapari pe ici colo dar oricum, mult mai bine dacat zilele trecute. A mancat frumos, am cusut nasturi la hainutele papusilor, am invatat litere pe laptopul ei de jucarie, ne-am pupat, ne-am dragalit .. o seara normala. Sper sa-si revina incet incet.
M-as duce eu si la masaj, la o cosmetica, la o barfa mica dar nu prea ma trage inima... nu stiu de ce. S-a mai discutat aici ... poate pt ca imi petrec cateva ore pe zi la serv, la cateva zile mai pierd inevitabil ceva timp si pe la piata si cand termin nu stiu cum sa ajung mai repede acasa. Si daca ma duc sa ma relaxez, tot cu ochii pe ceas sunt si cu gandul la ei, la soacra-mea sa nu abuzez prea tare nici de ea... si uite asa sa termin mai repede si sa fug spre casa... sa mai zic ca nici la citit nu-mi sta mintea?
Mamica fericita de Mara si de David
decenuela spune:
netza fetili...
hai...trezirea...cafeaua este gata...mai, mai ca se raceste...
eu o iau razna...ca de obicei....gandindu-ma la meniu deosebit de rev....MANCARE...MANCARE....
azi ma duc la cumparaturi....desi nu sunt genul cu..listute ar cam trebui.....avand in vedere antecedentele...treaba cu 1% din neuron ramas free....
m-am uitat pe niste bloguri...si ma intreb cum au rabdare unele pers sa gateasa intr-un anumit fel..sa mai faca si poze...sa dea si detalii
lorex...treaba cu amnatul...suna mirific....subiect de introspectie......
nyny...cred ca ayanna ti-ar raspunde mult mai bine....dar chestia aia pe care ai zis-o...precum ca mamaia a zis ca mara e cuminte cu ea...e fff posibil...sa-i fie dor de voi....si ink nu are putere sa discearna cum sa se bage in seama si cumsa va atraga atentia mai mult...si in general...valabil la orice varsta...avem tendinta sa atragem atenti prin lucruri nu neaparat placute....
avand in vedere ca sunteti o familie frumoasa...educata...linistita cred ca e doar oetapa si mara are tot fonudul necesar ca in timp sa-si formeze o personalitate ok...sa fie asa cum ti-o doresti tu.
un offf.....nu mai incap de jucarii ..asta din ciclul....cumparati copiilor...putin pt aaprecia valoarea....inclusiv cadoul de ziua lui i l-am dsfacut ieri....
DAR...ta-su nu se lasa si vrea cal....de unde ati luat cal pana la urma?????
mi se pare extraordinar cum evolueaza copiii astia....
de ex ..jiji mutu cum il numeam eu la un moment dat...turuie din ce in ce mai mult....zilnic alte cuvinte ....si asta asa..cam de 2sapt...
oare in curand va invata inmultirea?
hai gata ca umplu pagina....
sa o iau de la capt cu shmotru...de zi cu zi...desi n-am niciun chef...jiji n-a avut un somn f linistit...( canini..masele)...si eu sunt cam zombie...dar....macar am zugravit=))
va pup...sa aveti o zi super
JUCARII PENTRU PITICI...
ale1212xa spune:
neatza
dece de cafea...vreau si eu una mare...nu stiu ce are Dragos dar de 2 nopti se trezeste din ora in ora...maraie in somn, se frichine...suntem chiauni...plus ca a facut azi noapte niste crize...pe la 12 asa...sia dat pantalonii jos si apoi nu ma lasa sa il imbrac...s-a pus pe urlat...si dai si dai...daca ma apropiam urla..daca plecam urla...horror
plus ca de cateva zile cand vine seara tati acasa el se pune pe crize...
am ajuns la concluzia ca e modul lui de a ii arata ca e suparat ca nu a venit mai devreme...ca altfel nu imi explic...e cuminte toata ziua, ne intelegem...dar cum vine tati cum incepe...si de la chestii banale..trebuie sa mai cercetez aspectul asta
si o veste buna..m-am suit azi pe cantar si am 69.9....olelele...targetul era 70 pana de revelion...
acum stabilim un nou target..65 pana in vara..sa vedem...
gata...ma bag 5 minute la un film...ca asa se intampla...cand ma pun la fim..cum se trezeste Dragos...
o zi frumoasa sa aveti
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
simplicity spune:
Buna ziua,
Nyny sper sa gasiti solutia potrivita si sa fii si tu linistita
Dece Spor la cumparaturi , eu nu stiu daca gatesc ceva de rev , poate o fripturica Hai jiji
Alexa Bravo pt greutate
Loredana mi-a placut si mie citatul spus de tine
Va doresc o zi frumoasa
Simply,mami de Ariana