Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

aaaa si as mai vrea si o statie meteo pentru camera... am senzatia ca e un aer f uscat si termometru nostru de camera e cam razna. daca imi dati si mie o idee ce anume sa caut... ar fi super . Sunt pusa pe cheltuit!

mersi

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

statie meteo??? asta ce neva spatiala mai e?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Mmmm suna pompos... e o chestie care arata si umiditatea si temperatura... de fapt se numeste higrometru, dar prin grupul meu ii zicem statie, incorect ce e drept.

Scuze, sper ca nu arat a miliardara sau vreo fitzoasa ... dar e f greu cu aerolsolii, mai ales ca Maruca la primul virus sau raceala asta e primul simptom: nas plin de muci, in spatele nasului, de nu ai cum altfel sa ii scoti decat cu nebulizatorul si apoi nesuferita aia de batista bebelusului. Nu vrea sa sparg niste milioane, dar cel vechi nu il pot folosi decat cand doarme si apoi dupa ce il opresc se trezeste (nu mai zic tehnica folosita ca radeti de noi). Noi consideram ca merita investitia si am mai investit asa sume mai maricele si in alte chestii super folositoare si nu am regretat mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza!

Dece va asteptam cu drag, drum bun sa aveti!

Ruxita distractie placuta maine!

Adina dupa pret omron-ul ala pare a fi ce are dece. Stiu ca ea este f multumita de el, singurul neajuns de care auzisem era ca daca copilul sta culcat nu poti sa pui toata substanta ca se scurge sau ceva de genul.
Termometru de ureche doresc si eu unul, inca nu m-am hotarat la marca, iar cu statia meteo ce sa-ti zic...noi tocmai am avut una care arata temp int/ext si umiditatea. Pe mine ma multumea f tare, al meu a dat-o si acum cauta ceva mai complex, cand o sa o ia o sa-ti zic ce marca este.
Stiu ca atunci cand eram daduse cineva un link cu statii meteo profesionale la preturi super ok, era una in jur de 60 de ron parca.

Ana pufosica si multumim de cinstea pt Stefan.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza dragelor...

alex pupam grecoteii...cum fu de sarbatori....stiu ca e putin ciudat la ei....aka diferit....park asa povesteai tu...

eu nu mai zic ca n-am iesit mai nicaieri si am stat...si ce poate sa faca omul cand sta??? MANANCA.......si acu ma gandesc ce sa fac de rev....MANCARE..evident....doamne...o sa ma apuce pensia..visand la 59.9...

va pup...sa aveti o zi super....ne auzim de acasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

pai ce sa facem....si noi la fel ca tine...mancam, mancam, mancam... A facut cumnata-mea un fel de...fursecuri asa cu miere si nuca si susan, bune rau, sunt traditionale aici de Craciun...sa spun ca afacut 150 (sunt maricele, musti cam 5 guri mari din unu) si la 4 zile dupa am cerut toata familia repetir...
Plus vizitele....
Al meu se ia cu mainile de cap cand ma vede cat pot sa mananc. la greci e si o chestie...nu poti merge undeva sa nu ti se puna ceva pe masa si ca oaspete, cu cat mananci mai mult, din aia onorezi mai mult gazda. Si ca nu cumva gazdele sa se simta ofensate al meu mereu le spune ca sa nu puna pe masa ca noi nu mai manca, nevasta-sa(eu) mai are un pic si crapa ca am fost si colo si colo si a mancat si aia si aia....si apoi inlemneste cand ma vede ca ma apuc si mai mananc o placinta, mai infulec 3 fursecuri...
Petrecem frumos si obositor ca Yannis e entuziasmat, se alearga cu toti copii pe unde merge, doarme tarziu
Oricum sunt tare mandra de el socializeaza repede, se joaca frumos, mananca frumos pe unde mergem, singurel din castronel cu linguritza (hainele au un pic de suferit, dar e vina mea ca nu-mi iau bavetica dupa mine)...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

La Multi Ani Adina!
La Multi Ani Dragos de DandanaG!
La Multi Ani Mandruta!

O dedicatie muzicala pentru toata lumea!
Este o melodie la care Yannis se uita de vro 2-3 saptamani incoace, ne cere sa i-o punem, incearca sa cante odata cu solistii! E atat de haios....Nu stiu ce are melodia asta, el nu s-a uitat never la videoclipuri sau la muzica si la altceva decat la asta nu se uita ca am mai incercat (mai ales ta-su care insista cu U2 la bietu copil ) sa ii punem. Dar el care nu vorbeste sa il vezi cum ingana "..eed da wooood! tet tet wow is titim ..ime!" (aka "Feed the world! Let them know is christmas time!") si se uita de zeci de ori fascinat fara macar sa respire la melodia asta si chiuie de fiecare dara cand incepe din nou!

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=BWUYYSijfvo

de Yannis

Uaaauuuuu suuuper tare! Daca treceti prin Pitesti treceti si pe la noi... vreau sa cunosc si eu acest copil... ce gusturi muzicale are.. ma fascineaza copiii astia. Eu sunt fan U2, Sting, Boy George, Paul Young (Queen mai lipsea)... si cam toti care cantau pe acolo.

Ei, sunt preferintele muzicale ale lui ta-su, dar vad ca melodia asta s-a prins si de el si inca cum! Multumim de inivtatie ne-ar face placere sa va cunoastem.

Cat despre cumparaturi, aparatul acela mic de aerosoli il are Dece. nu stiam ca se gaseste si la noi. mi se pare incredibil de scump! Oricum e practic ptr sedinte scurte, e extrem de silentios, dar nu functioneaza properly chiar in toate pozitiile. De ex daca faci copilului cand doarme si culci aparatul curge solutia din el. Eu am folosit intr-adevar cu succes aparatul de la dece pentru primele sedinte din viata lui Yannis si intr-adevar mi-a fost util ptr ca Yannis nu era invatat si nu statea si ma plimbam dupa el peste tot cu aparatul (saru-mana de 1000 de ori dece). Dar treaba treaba de cure serioase o faci cu cel mare. Intr-adevar e util cel mic ptr deplasari ca il ai mereu cu tine si dupa cum stim deja , aerosolii fac minuni de la primii muci sau accese de tuse, dar nu se justifica pretul!!! In locul tau daca chiar as vrea asa ceva as lua de pe e-bay, sincer.

Cantar, chiar ai nevoie? Noi ne cantarim cu succes pe cantarul normal si la termometru, la fel.... genul asta de produse zic eu sunt mai utile cand copilul e f f f mic...mai degraba as investi intr-un aspirator nazal pe baterii...daduse tomaca un link odata la unul f misto si util care trage bine mucii

Asta daca tot ai cerut o parere...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

aaaa si as mai vrea si o statie meteo pentru camera... am senzatia ca e un aer f uscat si termometru nostru de camera e cam razna. daca imi dati si mie o idee ce anume sa caut... ar fi super . Sunt pusa pe cheltuit!

mersi

Sunt unele misto de la Philips care masoara si umiditatea si temperatura in camera si afara 9ai o unitate pe care o conectezi prin wireless si pe care o pui afara). Eu pe asta o am http://www.altex.ro/statie-meteo-philips-aj260-alarma si-mi place, dar mi se pare ca ai mei au dat mai putin pe ea acum 2 ani cand ne-au facut-o cadou de Craciun

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Mmmm suna pompos... e o chestie care arata si umiditatea si temperatura... de fapt se numeste higrometru, dar prin grupul meu ii zicem statie, incorect ce e drept.

Scuze, sper ca nu arat a miliardara sau vreo fitzoasa ... dar e f greu cu aerolsolii, mai ales ca Maruca la primul virus sau raceala asta e primul simptom: nas plin de muci, in spatele nasului, de nu ai cum altfel sa ii scoti decat cu nebulizatorul si apoi nesuferita aia de batista bebelusului. Nu vrea sa sparg niste milioane, dar cel vechi nu il pot folosi decat cand doarme si apoi dupa ce il opresc se trezeste (nu mai zic tehnica folosita ca radeti de noi). Noi consideram ca merita investitia si am mai investit asa sume mai maricele si in alte chestii super folositoare si nu am regretat mai tarziu.

noi lui Yannis ii facem cand se uita la desene, la tv. si sta destul de bine, isi mai pierde rabdarea dar il iau cu vorba, uite catelu, uite winnie, uite mami ce fac acolo, unde e nu stu cine, ii distrag atentia asa. Primele sedinte l-am tinut mai cu forta pana s-a obisnuit.

iar cu omronul ala iti mai spun odata E bay!!! http://www.ebay.co.uk/itm/Omron-Pocket-Nebuliser-MicroAIR-/110798748673?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item19cc1ebc01

uite aici si ptr 8 lire il trimit si in Ro, ceea ce te duce la un cost total de 80 de lire (aprox 400 de lei)

Editez sa nu mai fac alta placinta si-ti mai precizez odata:
- daca vrei un nebulizator silentios, asta este cel mai silentios
- daca vrei un nebulizator pe care sa il ai tot timpul cu tine (in calatorii), asta este ideal
- daca vrei un nebulizator pe care sa il folosesti cand copilul doarme, nu stiu daca asta e ok. poate nu am stiut eu sa il folosesc corect, dar iti spun daca nu era pe verticala sau doar f putin inclinat mie imi curgea solutia din el ....poate nu faceam eu undeva ce trebuie...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

nebulizatorul meu Laica e tot vertical si functioneaza doar cu apa distilata, adica pe langa solutia de ser fiziologic si ce mai recomanda medicul trebuie sa torn in tank (asa i-o fi zicand?) apa distilata (care e scumpa) si nu pot sa-i fac decat in somn si stau cu o maina pe furtun si alta pe aparat sa nu se incline... de silentios e foarte silentios (am folosit si un omron care facea urat), dar presupun ca pe masura ce copilul creste silentiozitatea nu mai e un avantaj net ca am vazut si eu copii care stau la desene cu masca pe ei fara probleme...

cat despre termometru daca iti permiti e chiatr foarte bun, il pui p[e frunte, nu?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

am vazut si eu copii care stau la desene cu masca pe ei fara probleme...

Yannis chiar isi tine singur masca

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mire, Dece, Ruxita va multumesc pt gandurile bune.

Pai ce sa spun... nici macar nu stiu care e problema: eu sau Mara. Ideea e ca ar fi trebuit sa petrecem linistiti sarbatorile in familie iar noi ne-am certat aproape tot timpul. Mi-e din ce in ce mai greu sa o stapanesc... nu vreau sa stea drepti in fata mea cand vorbesc cu ea, sau sa fac dresaj cu ea, sa execute comenzi atunci cand pocnesc eu din degete... vreau doar sa fie un copil educat, sa inteleaga ca trebuie sa respectam niste reguli, sa mai inteleaga ca anumite lucruri sunt periculoase ( ex: urcatul in patul etajat, bagatul degetelor la balamalele usilor, saritul in pat, etc) si sa nu tzopaie din picioare atunci cand nu-i convine ceva. Oare cer prea mult de la un copil de aproape 4 ani? Nu vreau sa fie un copil rasfatat... alintat da, iubit da.... dar nu rasfatat. Niciodata nu mi-au placut copiii rasfatati care se tavalesc prin magazine sau urla in gura mare cand nu le convine ceva. Nu vreau sa ajunga asa, nu am crescut-o asa si totusi simt ca situatia imi scapa din maini. Simt ca gresesc undeva si nu-mi dau seama unde. Ma framanta rau treaba asta. Am momente cand vorbesc ca papagalul degeaba... si fac eforturi mari ca sa raman calma, sa nu tip, sa nu ma lungesc cu fraze interminabile desi nu-mi iese de fiecare data , de multe ori ajung la capatul rabdarilor... imi spune "am inteles" iar in momentul urmator face exact ce discutasem inainte ca nu e bine . Mi se ridica tensiunea cand vad ca se poarta urat cu Dav... si de multe ori e foarte rautacioasa cu el fara sa aiba un motiv anume... mi-e si frica cateodata sa nu se termine urat pt ca il impinge si poate sa cada cu capul de vreun colt de masa sau il loveste cu jucarii... nu stiu de unde atata violenta si atata ura. Ii explic de nu stiu cate ori pe zi ca trebuie sa fim buni, sa vorbim frumos, sa ne iubim... Am asteptat zilele astea libere ca sa-mi petrec timpul cu ei si totul parca a mers numai pe dos. Am simtit-o ca pe o razbunare pt faptul ca merg la serv ...

Imi dau seama ca vrea sa fie in centru atentiei, ma solicita non-stop iar eu nu pot sa stau numai langa ea pt ca trebuie sa ma impart intre ea si Dav. Cateodata ne jucam frumos in 3, altadata orice incercare e sortita esecului... unul contruieste cu cuburi, celalalt darama, se lasa cu plansete, amandoi ma vor si imi cer sa le fac dreptate. Parca ma lupt cu morile de vant.

Nu stiu ce sa mai zic... oricum sunt varza cu nervii dar o scot eu la capat cumva. Scuzati placinta, sariti peste daca vreti ... ati avut dreptate, m-am mai racorit.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput