Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am uitat sa zic faza de azi (daca n-o zic o uit)...

m-am dat azi pe fatza cu iaurt si m-a surprins maxim Kay... olfactiv n-avea nimic, aprecierea lui a fost pur estetica... a facut o fatza de parca vroia sa zic: "kah! Mama, sigur ai toate tiglele pe casa?!"

si incerc sa diversific fara prea mare succes activitatile noastre de peste zi ca daca nu e Micky atunci sunt lecturi, imi pune cartea in fatza si imi baga nasul in carte si ma trage de cap si de par si-mi arata cu degetul textul sa-i citesc... si-mi face el selectia ce sa citesc si ce sa trecem cu vederea (din cartile descopera prefera povestile si mai putin curiozitatile stiintifice)... si inainte sa ajung la ultima fraza din pagina imi da pagina...

si ziceam de alte activitati... ieri i-am facut o albinutza (decupat carton, desenat mutra, dungi, lipit antene, aripi), o dezmembreaza in mai putin de 5 min... azi i-am facut o casuta, decupat fereastra, usa, facut acoperit cilindric ... ca-i place sa-si bage animalutele in diverse chestii ... taica-su a zis ca am fost o inginera proasta ca nu i-am facut usa mai mare sa-i incapa maina, a largit el usa... rezultat i-a placut s-a jucat cu ea, dar acoperisul instabil, materialele prea usoare, rupta si aruncata si vreo 10 min... taica-su a zis ca-i face maine alta casuta din cartoane mai groase...

si am comandat de pe casa retro niste creioane care se transforma in acuarela daca dai cu apa desenul, o tabla magnetica cu diversi magneti , un puzzle si inca nu mai stiu ce (aflu cand vine coletul)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

hai buna seara...

Urez si eu, cu o mica intarziere:

La multi ani Adina_bulina !
La multi ani Mandruta !
La multi ani Dragos de DanDanaG!
La multi ani Stefan si Stefania !

Eu sunt la marginea unei 'depresiuni'. Nu intru in detalii pt ca nu vreau sa stric atmosfera de pe-aici da' imi vine sa ies asa in pijamale o jumatate de ora afara sa ma racoresc un pic si sa-mi limpezesc gandurile... Ma retrag spre dormitor totusi poate ma ajuta un somn bun.

Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Nyny eu zic sa te descarci la noi daca te simti confortabil, poate reusim sa-ti ridicam putin moralul.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza dragelor...

o ultima coffe...di la tzara de la je... apoi....bagaje si pe la 10-11 go spre capitel...

ruxita....pupam micul intelectual si drept sa-ti zic pt fiecare activitate pe care o faci cu kay...pe bune....si asta demult...toata stima...eu n-am rabdare....desi mi-am tocit coatele invatand treaba cu copchiii....deci la teorie stau f bine....ce-o sa se faca el fara tine in curand? offf...auzi...sa intoarca el pagina..

de rufe ...eu stau la parter....asa ca acel suport e sg solutie , insala mine ef cald in casa asa ca indiferent de marimea rufelor pana dimi snt uscate....

nyny...lasa depresiunile..hai incoace...mie imi face tare bine sa ma descarc uneori...na, in limita gandului ca e un forum public :(...dar si asa tot face bine...

ana pufosica...am acelasi sentiment ca si la bea....cand se tot plangea ed una, de alta.....eu citeam toate alea cu zambetul pe buza si ziceam ....ce fain...gandindu-ma doar la bb...

alex pupam grecoteii...cum fu de sarbatori....stiu ca e putin ciudat la ei....aka diferit....park asa povesteai tu...

eu nu mai zic ca n-am iesit mai nicaieri si am stat...si ce poate sa faca omul cand sta??? MANANCA.......si acu ma gandesc ce sa fac de rev....MANCARE..evident....doamne...o sa ma apuce pensia..visand la 59.9...

va pup...sa aveti o zi super....ne auzim de acasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

La Multi Ani Adina!
La Multi Ani Dragos de DandanaG!
La Multi Ani Mandruta!

O dedicatie muzicala pentru toata lumea!
Este o melodie la care Yannis se uita de vro 2-3 saptamani incoace, ne cere sa i-o punem, incearca sa cante odata cu solistii! E atat de haios....Nu stiu ce are melodia asta, el nu s-a uitat never la videoclipuri sau la muzica si la altceva decat la asta nu se uita ca am mai incercat (mai ales ta-su care insista cu U2 la bietu copil ) sa ii punem. Dar el care nu vorbeste sa il vezi cum ingana "..eed da wooood! tet tet wow is titim ..ime!" (aka "Feed the world! Let them know is christmas time!") si se uita de zeci de ori fascinat fara macar sa respire la melodia asta si chiuie de fiecare dara cand incepe din nou!

Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=BWUYYSijfvo

de Yannis

Uaaauuuuu suuuper tare! Daca treceti prin Pitesti treceti si pe la noi... vreau sa cunosc si eu acest copil... ce gusturi muzicale are.. ma fascineaza copiii astia. Eu sunt fan U2, Sting, Boy George, Paul Young (Queen mai lipsea)... si cam toti care cantau pe acolo.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

La Multi Ani, Stefan!!!

Multumesc, fetelor, pt LMA!

Mergi la inceput

Noi am fost ieri la un botez la un bebe Stefan. Ce m-au rascolit amintirile... mamica fugea mereu sa alapteze pe bebe... bebe se uita cu privirea aia specifica varstei la artificiile de pe tort... tinea pumnii stransi... ce sa mai... mi se pare acum 100 de ani cand era si Maruca mea asa. Am stat la masa cu nasii nostri (care de fapt ei au fost nasii lui bebe) si au si eu un baietel de 1 an si 2 luni, si un alt cuplu cu copilas mic. Noi mamicile, care stam toata ziua cu copiii, am incercat sa avem si alte subiecte de conversatie... dar taticii, canci... numai despre copii au vorbit... cra cra-uri la greu. Nu va mai spun ca al meu a stat numai cu telefonul in mana sa se uita la pozele cu fii-sa si sa nu care cumva sa sune bona si el sa nu auda. E BELEA!!!!

Mergi la inceput

Voiam sa fac niste cumparaturi si as vrea sa va cer si voua un sfat.

Nebulizator Omron pe baterii si silentios - de al nostru mi s-a luat, zici ca e tractor
http://www.medmag.ro/medmag/eshop/0/0/5/80

Termometru ureche Omron
http://www.medmag.ro/medmag/eshop/19-1-Termometre-bebelusi/0/5/78-Termometru-de-ureche-Omron-GT-510

Cantar digital
http://www.medmag.ro/medmag/eshop/5-1-Cantare/0/5/23-Cantar-digital-Omron-HN-283

Mergi la inceput

aaaa si as mai vrea si o statie meteo pentru camera... am senzatia ca e un aer f uscat si termometru nostru de camera e cam razna. daca imi dati si mie o idee ce anume sa caut... ar fi super . Sunt pusa pe cheltuit!

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza!

noi venim de la analize... pishu canci am incercat acasa, am incercat in toaleta de acolo, n-a fost chip... la gaurit de vena a plans saracutul de s-a enervat tac-su ca nu-l mai analizeaza neam, daca e sanatos si n-are nimic copilul de ce sa-l gaurim?! asa ca mai avem restante la pishu pe care nu stiu cum il recoltam, n-am nicio idee, cand era mai mic ii bagam putzulica in recipient si asteptam pana tzaraia ceva, dar acum...

nyny, cum zicea si dece, da-o incolo de depresie! manca o cioco, iesi la un soare, scrie pe o foaie tot of-ul apoi arde-o, iesi cu o prietena la o barfa mica, mergi la un masaj... apropo, Lorex, da rezultate bazinul??? la tine m-am gandit cand am zis ca m-am plictisit sa zic "wow, ce misto, vreau si eu!"... m-am ratzoit la al meu sa ne duca la Hantipa si azi n-am fost foarte convingatoare, dar cica maine it's a promiss ca mergem!

adina, sa va fie de bine cumparaturile si sa apelati la ele cat mai rar! nebulizator la 8 mln? cam cat canapeaua mea pe care inca nu mi-o permit... cat despre taticii care stau cu telefoanele cu pozele copiilor

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput