Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 10
decenuela spune:
e prea devreme pt coffe????
mai scrieti si voi 3 randuri ca fac spam pe aici....
beau si eu cafeaua....sa mai treaca timpul ...sa nu ma injure nimeni ca fac galagie......si apoi...incep....rasfatul in bucatarie....
JM a zis ca-s nebuna si ca ce mi-am propus implica vreo 2 zile....eu sper sa am timp si de odihna si de o baie.....in lapte de iapa...
rux...wow.....
la mine daca sunt situatii de gen...sau orice altceva...chemam baietii...si se finalizeaza...ca si la tine...treaba rezolvata de mine, plina de spume..ca pt orice kk...tre sa chemam baietii
eu nu-mi imaginez cum e sa gateasca altcineva...e mirific, nu? si la noi in perioada de tatonari....cand veneam in..pelerinaj la JM ...ma astepta cu papa bun...ce bine era....acu cand ii aduc aminte zice ca nu-l las eu ( ceea ce nu-i departe de adevar)...sau ca suntem prea tehnologizati si nu a invatat sa fol cuptorul...
pe de alta parte mie imi place sa gatesc...sa fac diverse...cat mai multe...de asemenea sunt pasionata sa surubaresc tot ce se strica...
JM e comod....insa se revanseaza prin alte chestii...daca e sa-l trimit la shopping.... nu-i fac bucurie mai mare....insa evit pt ca vine k juma de magazin...
deci iar bat campii ( tocmai i-am zis sa se duca sa doarma cu fi-su ca o sa ma apuc de treaba...si o sa-l deranjez....cik are si el viatza lui...) sa fie sanatos...
haideti sa va spun un secret....in piftie daca nu pui si legume la fiert e fada...asa ca..pt a face economie...si a avea si un gust bun....legumele pt salata beuf le firb in zeama de la piftie ( fiind multe dau si gust...si apoi le si folosesc)...ce-i drept eu le firb in coaja insa acu fac o exceptie..iese si asa...
gata..sa aveti spor...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
LA MULTI ANI , DIANA!!!
sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ai parte de cele mai frumoase clipe....
roxy..park acu mi-aduc aminte...ca tot pe la cafea eram cand ai zis ca o sa nasti...doamne ce emotii am avut...
multa sanatate...sa te bucuri de princesita
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Sarumana de cafea, Dece!...ultima pe anul asta...
Buna tare, mai ales facuta de altul......Ma bucur ca jiji a fost cumsecade, si te-a lasat sa te odihnesti...Sa ai spor azi la bucatarit papa bun!
Si eu prin zona, a dat princesita din picioare pe la 5 jumi, si-am venit tzeava la bucatarie, sa-i fac laptele...timp in care ea a adormit, si m-a lasat cu okiul in soare....acu' ma uit pe monitor, si astept sa se trezeasca, ca doarme de aseara de la 10, fara treziri de lapte, ceea ce nu prea ii sta in fire..... Ea ramasese in ultimul timp cam cu 3 mese de lapte(una seara, una pe la 5-6 dimineata, si una pe la 8.30, la trezirea definitiva)... poate isi scoate masa aia intermediara, ca ar cam fi momentul....
Bea cam putin lapte, dupa parerea mea(seara, de ex...cam 100-120ml, sticla urmatoare, de la 5 o linge efectiv, adica 200 ml, si apoi...dimi, tot cam 120-150ml, max)...ba, ieri dimineata si-a facut si greata, cand s-a apucat de supt bibe...a scuipat...cand am intrebat-o ce are laptele, de ce nu e bun...mi-a zis ca ii trebuie.."a'tu 'apte" (altu' lapte...aka...alt lapte)...poate vrea o schimbare copilul, si eu nu ma prind ..poate nu mai vrea lapte praf.....tare as incerca cu niste lapte uht de 3,5...Ce marca de lapte de vaca mai dati pufilor (celor care nu beau lp, desigur)?
Ruxita...m-am amuzat la mesajul tau, cu chiuveta......e super ca va completati, tu si tati de Kay! Sorry de rezultatele analizelor, sigur va lamureste medicul ce si cum...Multa sanatate lui Kay!
Ale1212xa...felicitari pentru kilogramele in minus!
Simply, Mire... de comment-uri si aprecieri la adresa pozelor princesitei...
Am vazut si eu poze noi si frumoase de pufi la bradutzi, la petreceri de craciun...Mara, Lara, Dragos, gemanutzele Natalia si Alena...
La multi Ani, Diana de Rox_y!
Sa fii sanatoasa si norocoasa, si sa-ti bucuri parintii!
Fug, ca s-a trezit!
sorina_bz spune:
Gata, am stins incendiul...si-a baut copila laptele, si a mai adormit o tura, e momentul sa ma apuc de bucatarit....
Ieri am calcat vreo 2 ore, apoi shmotru amanuntit, pedichiura, mi-am intis cu placa claia de par, asa ca astazi...ramane de executat numai meniul de revelion, foarte simplu si light.
O zi frumoasa sa aveti!
Ruxita spune:
Neatza!
da, dece, e mirific! si face si shoppingul, frumos cu lista, meniuri, calcul de banuti... dar ma exaspereaza cu intrebari de genul "ce mancam?" ... colegii ma radeau ca la 5 fix intra sotul pe usa biroului sa ma intrebe ce mancam... si ma intreaba si de pofte explicite si in 70 la suta din cazuri eu tre sa decid ce punem pe masa, eu tre sa vin cu ideile el cu punerea lor in practica! Dar cam astea sunt responsabilitatile lui ca de rest ma ocup eu, spalat, curat, copil mic (el se ocupa de copilul mare trezit/culcat, teme, discutii pe teme libere, predici si morale)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
LMA gogosica Diana! Sa cresti mare si frumoasa si desteapta!
roxy, intri sa ne zici cum iti creste princesita?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ruxita spune:
sorina si m-am intrebat zilele astea ce lapte ar fi bun de dat la copii si am citit despre UHT, cica ar fi sigur si mai bun chiar decat laptele clasic (atat ca nu se fierbe)... eu abia astept martie sa trecem pe capra...
simplicity spune:
Buna dimineata,
La multi ani Diana
Sorina laptele de capra ar mai fi o varianta (doar ca ar fi cica indicat sa nu fie din comert-adica deja pasteurizat)
Dece multifunctionala ca de obicei , spor la treburi , numai dupa cum povestesti imi dau seama ca sunt mancarurile tale
Ruxita f bine ai facut. cum a reactionat sotul apoi?
Sa aveti parte de un an linistit si sa va reuseasca tot ce v-ati propus !
Simply,mami de Ariana
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Ruxita f bine ai facut. cum a reactionat sotul apoi? Sa aveti parte de un an linistit si sa va reuseasca tot ce v-ati propus ! Simply,mami de Ariana |
a reactionat bine... fost galant si mi-a sarutat maina... dar azi l-am invitat sa infileteze un surub si mi-a zis sa iau surubelnita si sa ma descurc
miremia spune:
Hello!
La multi ani Diana, fetita frumoasa!
Cred ca sunteti toate in pregatiri, sa aveti spor!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)