Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 17
decenuela spune:
rux..ma faci sa rad....cand toata lumea se relax dupa nebunia sarbatorilor....tu bagi ....turbo...
ai folosit un cuvant magic.....DIETA... eu incepde sapt viit...sa termin ce mai e prin frigi...de fapt...mai bine tac deoarece numai gura e de ine..de 2 ani sunt intr-o dieta continuua...offff
bf...doamne ajuta cu dani...iar de tati...nota 10....mmm paine de casa....
noi astazi am fc gresala sa le invitam pe mara si pe gratioasa ei mama in parc. hm....copiii au fost cuminti s-au jucat...au imparit o banana luata asa, de kiki...dar daca mai erau vreo 2 erau bune...deci totul bine si frumos....cavaler cum l-am invatat a condus fetele acasa...
ajungem si noi...coboara jiji si incepe...mara ( un r amestecat cu l )...mara ...mara ..mara...
bag eu vrajeala ii trece..ne punem la biberon pt somn....2 guri de lapte 10 de mara si tot asa....i-am explicat ca mara face nani..si toti prietenii lui la rand...etc el mara nani...mara...mara....de m-a capiat...mai urma sa se tavaleasca pe jos....ca eram in stare sa uit de 40 si sa ma duc sa-i aduc de pe acu fata cu mama cu tot numai sa taca
bai mamede baieti ce ne facem dragelor cu fetele astea???? ce 40???? cred ca asta ma paraseste de la 5 ani daca da peste o bunaciune
despre mine ce sa va spun ....vad ca incep anul in stilul caracteristic....
am stabilit pt miercuri sa-i fac ziua mai pana in somnul de amiaza ca altfel nu se putea....am anuntat pretenii lui...si...pt ca maine nu-i poimane...si ca n-a fost deschis nik...stau si ma agit momentan virtual....sa vad ce cofe imi face maine tortul...sa vb ferm cu aia unde ii fac ziua..ca am vb doar asa...in principiu...plus sa fac mici cumparaturi...si in cele din urma sa sper ca totul va fi bine iar copiiise vor simti bine
( imi doresc si un tort mai soft sa fie consumat de copii) ce sa mai....di vis...
harnicutz sarumana de link...prb le voi lua la rand...am o listutza...macar una dintre ele...sper sa serveasca o nebuna....
sa aveti o noapte linistita
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Stiu ca nu e frumos din partea mea Dece dar mie mi se pare amuzanta faza cu <Mara > , cred ca a fost un scump
BF tin pumnii sa iasa cum doriti voi
Simply,mami de Ariana
nyny spune:
Hop si eu la miezul noptii..
Ayanna cum mai e zgubi? A trecut buba?
Sorina n-am apucat sa-ti multumesc pt ideea de bucatareala cu Mara. Chiar am luat de curand niste forme pt biscuiti in scopul asta dar n-am apucat sa le folosim. Adevarul este ca de cand locuim cu mamaia am trecut mai rar pe langa aragaz. In ceea ce priveste varsta teribila din 2 in 2 ani... eu zic.. macar sa fie asa, dar in cazul Marei observ ca se intampla cam la 2-3 luni sa trecem printr-o perioada mai delicata.
Bea vreau sa zic ca am vazut pozele voastre ... frumos foc Adam si de Ivan nu mai zic.. o famile foarte frumoasa ce sa mai... o sa va mai linistiti peste putin timp. Poate mai faceti o incercare de cateva ore pe zi la gradi cu Ivan. Mai schimba si el peisajul.
Dastefa super ca ati reusit sa evadati un pic. Super si locatia... noi am fost acolo ultima oara in luna de miere, acum 6 ani.. am urcat la cascada si ne era frica sa nu ne intalnim cu ursul.
Haircut ce pusa pe shotii e M. Succes cu lactatele!
Ale1212xa sanatate lui Dragos.
BF bravo pt adormitul lui Dani usor si pt pizza lui tati .
Am terminat si noi cu perecareala. Am avut 2 serii de musafiri... cei mai multi ieri vreo 7 copii si 14-15 adulti odata. Multa lume dar n-am avut ce face... neam mare. Aglomeratie si galagie multa, jucarii si baloane in toata casa ... distractie la maxim. Copiii s-au simtit super si asta zic eu ca e cel mai important. Data viitoare ma gandesc serios sa inchiriem un spatiu, ceva ... ca sa ma pot ocupa mai bine de toata lumea.
Ma duc la culcare. Am ceva somn de recuperat.
Noapte buna.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
haideti la
eu ma invart prin casa ca nu imi vine sa il trezesc pe Dragos sa il duc la cresa...doarme asa de frumos
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
decenuela spune:
neatza....sarumana de cofffe , alexa....merge f bine ...dupa ce am dormitca naiba..visand numai torturi...( ce prb...'are'...unii)
park mi s-a fc mila cand ai zis...de cresa...cred ca le trebuie ceva timp incat sa aj sa adoarma la 9....sa setrez la 7...-8 ca sa ajunga la grdi la timp....
nyny...la ce nebuneala faci in casa...chiar se merita sa inchiriezi ceva....copiii se joaca...sau sunt distrati de diverse personaje..parintii isi vad de o gura de....oxigen...etc...
simpli...nu ma supar doamne fereste,plus ca...eu am glumit cu mara...in fond e prietena noastra iar maica-sa i-a zis de mica mica...povestea cu 40 ...( cred ca a uitat sa i-o mai repete)
dragelor...beau si eu o cafelutza...poate se trezeste si poporul meu....dupa care ma apuc de dat telefone la cofetarii sa vad care ma poate ajuta...
sa aveti o zi super...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
da dece si mie mi-a fost mila de el
dar saptamana asta trebuie sa il re-obisnuiesc si pe deasupra o sa il las si mai mult...daca pana acum il luam la 15:45 acum incet incet pana vineri trebuie sa il las pana aproape de 17...ca de luni incep munca..si nu ajung sa il iau pana in 17...oricum noi la servici avem program 9-17 asa ca trebuie sa vorbesc cu sefii sa il modific 8:30-16:30 ca sa ajung si la cresa dupa Dragos...o sa fie o alergatura continua sa ajung la timp
si totusi ai visat torturi si nu ai dormit bine? eu nu cred ca mai vroiam sa ma trezesc
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
Neatza!
ca vorbirati de trezit dimineata, cand ne trezim dimi pe la un 8.30 Kay e deja trezit si e cu carticelele in jurul nostru... habar n-am la ce ora se trezeste el, dar e cumintel si ne mai lasa sa dormim dragul de el... aveam problema asta si cu Ela... isi punea ceasul sa sune pe la un 6.30-7.00 si cand ma trezeam ea isi mai facea din teme si isi facea ghiozdanul, se imbraca de scoala (asta in cl 1)...
la faza cu mame de baieti... ma doare subiectul... nu cred ca voi fi o mama care sa-l lase sa respire independent si nici ca-mi voi iubi nora doar pt ca o va iubi el... sau se mai schimba ceva intre timp, nu stiu...
dece, nyny, ce-mi plac casele voastre pline de musafiri/copiii...si eu ma gandeam la o petrecere cu copii, dar mi-e ca n-am pe cine invita...
BF, Doamne ajuta cu adormitul singur! tre sa incerc si eu, oare la noi va functiona? nu prea cred dar pana nu incercam nu am de unde sti!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
dece, despre diete...
inainte sa-l cunosc pe sotul meu, eram cam ca sora-mea care isi trateaza familie de raceli banale cu antibiotice (ca cica asa e la ei)... si pana in 30 de ani nu tin minte sa fi mancat de mic dejun (exceptand in copilarie), mancat haotic, toate prostiile de pe lume, nu aveam nicio retinere in a baga in mine orice sau... nimic, cand lucram ca reporter la o agentie de stiri ma batea vantul aveam 48 kg... cred ca mancam o singura masa normala pe zi... de rest era un dute vino continuu si consum nervos...
sotul m-a introdus in metodele alternative si m-a facut constienta de ce bag in gura(chit ca el baga in continuare doar prostii), dar am inceput sa citesc articole pe teme de nutritie, reviste naturiste, carti naturiste, s.a.m.d. de am ajuns sa cred ca dieta e chiar cheia sanatatii... cu cativa ani in urma, as fi ras de ignoranta evident...
chiar mi se parea o fandaxie sa nu consumi zahar... sau sare... sau prea multe grasimi...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
Buna dimineata,
Alexa multumim de cafea
Fetele de fetite voi aveti probleme cu urechiusele lor , la cercei? La Ariana in jurul unui cercel ba se inroseste, ba se usuca pielea ; nu prea stiu cum sa procedez
Simply,mami de Ariana
miremia spune:
Neatza!
Simply si Marei i se mai usuca pielea in jur, dar f putin. Pana acum i-au fost ok urechiusele sau asa e de cand i-ai pus cerceii?
Dece ai dreptate, am uitat sa-i mai repet.
Ale, Rux
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)