Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 18
ayanna_xem spune:
Buna ziua fete dragi si LA MULTI ANI cu sanatate si impliniri pe toate planurile!!!
Nu stiu daca v-am mai scris vreodata anul asta, memoria mea e varza.
Oricum v-am citit si v-am si raspuns, daca nu in scris, in gand sigur.
Eu am fost intr-o fugareala continua, cand n-am avut musafiri am fost plecati noi in vizita si tot asa. Nu mai reusesc sa ma linistesc si eu la casa mea sa-mi vad de ale mele, ca tot intervine cate ceva. Azi am in plan smotru, ca maine vine preotul cu boboteaza, plus ca s-au cam adunat...de sarbatori si intre, doar am dereticat pe ici pe colo, dar nimic serios si acum tre sa prestez cu spor.
Acusica incep si munca, pfuai, nici nu vreau sa ma gandesc, dar...asta e. Timpul tace si trece...nici nu stiu cand au zburat 2 ani. Prea repede au trecut!
Zgubicea e bine. Foarte bun unguentul recomandat de Sorina (), CICATRIZIN. De la farmacie tot pe asta ni l-au recomandat si e super...semnul de pe frunte abia se mai cunoaste. Multumesc tuturor pentru gandurile bune si raspunsurile prompte atunci cand v-am cerut sfatul. Un pentru fiecare.
Va salut, merg sa-mi tremin treburile si apoi poate mai intru. Nu stiu cand trece timpul, acum e dimi, acum e seara si eu n-apuc sa ma odihnesc nici 5 minute. Nu stiu cum o sa ma descurc cand o sa incep si serviciul.
Sa aveti o zi frumi!!!
lalitica2000 spune:
HAPPY NEW YEAR!
gata si vacanta de 2 saptamani...a trecut atat de repede...am avut o vacanta fara calculator, n-am intrat nici macar pe Fb, acolo unde sunt mai activa de obicei....
va urez ceea ce imi doresc si mie...un an bun, plin de lucruri bune, sa fim voiosi, sa pleznim de sanatate, sa ne fie pufii sanatosi si sa ne surprinda in mod placut in fiecare zi..si mai adaugati fiecare ceea ce va doriti...
Le urez si eu pufilor care au facut doi anisori, cu intarziere ce-i drept, sa fie sanatosi si sa le aduca numai bucurii parintilor..
Sper ca ati trecut ci bine peste perioada sarbatorilor, fara prea mari probleme de digestie...eu am cam mancat...musai tre sa fac iar o cura, ceva, sa dau jos kg puse nu doar de sarbatori, ca am inceput de mai devreme sa mai pun cate putin.
Mi se pare ca au trecut sarbatorile astea asa de repede. A fost casa plina de musafiri, sau am fost noi musaifiri iar de Rev am fost intr-un club din Cnetrul vechi ...eeee, ce-am mai dantuit.. a doua zi aveam febra musculara...se vede ca nu prea mai am exercitiu...
Despre David, ce sa va spun...numai de bine, in afara fitelor la mancare...cel mai nasol face la legume, oricum le-as gati, tot nu reusesc sa-l fac sa manance cat trebuie...nu stiu, cred ca nu am rabdarea si indemanrea bonei, ca ea reuseste sa-l pacaleasca cumva....in rest evolueaza si el...vorbeste si imita tot mai mult...la kg nu prea a mai pus pe el...are vreo 11300 si vreo 84 cm...e mai mititel...dar o sa recuperze el la inaltime, adica sper sa nu semene cu mine si sa ia inaltimea lui taicasu
Cam asta a fost intro-ul meu....m-am intors la munca...nu prea am chef sa muncesc, dar incet incet incerc sa-mi intru in ritm..
Ruxita spune:
am fost afara cu 2 masinute si mingea si ne-am jucat teribil, doar ca a evitat copiii... si o fetita de 1 an si 4 luni a vrut sa se joace cu noi si bunica-su cand a vazut ca baietelul nu vrea sa imparta, i-a zis nepoatei, hai sa cautam un alt copil, ca asta nu stie sa se joace presupun ca vom avea partea de astfel de comentarii tot mai des de-acum incolo...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
neata la amiaza.....
mersi nyny si restul fetelor !
nyny cand o sa am si eu o noapte linistita?????????
ioi
cred ca am gasit minunea la problema noastra
nu stiu cat de bine fac sau nu............dar mulg laptele de la inceput vreo 30 ml in total din ambii sani...nu i-o dau pe aia
ii dau inainte de masa ceai de anason si tage vreo 3=4 guri si apoi ii dau laptele...........meu.......si de ieri de cand proceddz asa am dormit azi noapte de nu imi era si nu imi era somn ca eram obisnuita cucuvea si e linistit nu ural nu nimic ii mai dau intre mese da mai traga vreo 3 guri si nu stiu daca tine dar ii multumesc lui dumnezeu ca nu mai urla si nu mai vrea numai in brate si doarme mult mai mult si mult mai linistit...............
offfffffffffffff
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
miremia spune:
Rux destul de urat din partea bunicului, putea sa spuna "hai sa cautam alt copil pt ca baietelului nu ii place sa imparta". Cred ca toti au momente cand refuza sa imparta jucariile, Mara mai da la schimb jucarii cand isi doreste ceva de la vreun copil, cateodata functioneaza. Sau daca este vreun copil care vrea ceva de la Mara si ea nu vrea sa dea, incerc sa o conving. Nu-mi iese intotdeauna.
Bea la cat mai multe nopti linistite!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
Buna tuturor si La multi ani!
Sper ca ati avut niste sarbatori cat mai linistite.
Am pierdut povestile de Craciun si urarile pentru sarbatoritii lui: dandana, adina, mandrutza, Dragos Andrei, Diana, precum ai cele pentru petrecaretii si grabitii, Lara, Luca & David.
Sa cresteti mari si sanatosi, iar mamicile sa ramana cat mai frumoase.
Eu pe fuga in ultima perioada si la servici si acasa, dar au trecut si sarbatorile si vine si vacanta pentru mine (adica ma duc la servici si nu ma mai tarasete Tudor prin toate cotloanele)
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
simplicity spune:
Am adormit-o pe pitica, acum trebuie sa imi continui treaba. Am facut astazi cu ea(intr-o oarecare masura) niste cartonase cu fructe, adica pe ceva carton patrat si colorat am lipit imagine cu un fruct intreg si pe partea cealalta cu fruct taiat in jumatate. Ea m-a ajutat la taiat hartia(de fapt ea a tinut hartia), a pus lipici, a dus la cosul de gunoi ce nu ne-a trebuit. au iesit dragute si parea mandra, desi nu e o activitate specifica varstei ei , dar faptul ca a fost implicata cred ca ia placut . Apoi mi-a despicat bucatile de usturoi, mi-a pus apa in compozitie, pesmet cu lingurita, era fericita .
Incerc sa fac pe langa joaca de rigoare , cate o activitate cu ea zilnic , apoi o punem pe frigider si ne " laudam " cu ea ...ii spun bravoo si ea spune la fel si il cheama pe tati sa ii arate; e asa dragutza ; macar acum cat inca sunt acasa ca apoi cu serviciul nu stiu ce va fi
Voi ce activitati mai faceti? eu intru in pana de idei...am mai lipit pe o coala alba bob de orez, paste de diferite culori, foaie de lasagna, cereale ; apoi am decupat ceva materiale si lipite pe o coala alba ; sau am desenat pe o foaie niste animalute si le-am decupat forma apoi lipit pe o bucata de carton....cam tot din aceeasi gama sunt
Simply,mami de Ariana
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Neatza! ca vorbirati de trezit dimineata, cand ne trezim dimi pe la un 8.30 Kay e deja trezit si e cu carticelele in jurul nostru... habar n-am la ce ora se trezeste el, dar e cumintel si ne mai lasa sa dormim dragul de el... aveam problema asta si cu Ela... isi punea ceasul sa sune pe la un 6.30-7.00 si cand ma trezeam ea isi mai facea din teme si isi facea ghiozdanul, se imbraca de scoala (asta in cl 1)... la faza cu mame de baieti... ma doare subiectul... nu cred ca voi fi o mama care sa-l lase sa respire independent si nici ca-mi voi iubi nora doar pt ca o va iubi el... sau se mai schimba ceva intre timp, nu stiu... dece, nyny, ce-mi plac casele voastre pline de musafiri/copiii...si eu ma gandeam la o petrecere cu copii, dar mi-e ca n-am pe cine invita... BF, Doamne ajuta cu adormitul singur! tre sa incerc si eu, oare la noi va functiona? nu prea cred dar pana nu incercam nu am de unde sti! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
spre norocul meu. desi strada este mica s-a intamplat sa fie multi copii de aceiasi varsta sau f aproape....si vazandu-ne zi de zi...ei s-au imprietenit...si mamicile sunt de treaba ...
rux...daca aveti placerea puteti veni maine, la copii...castigati sunt cei mici ca e f fain acolo si spaitul e f mare si au cu ce se juca...( iar daca n-ai copii...si vrei petrecere...noi venim)
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita dece, despre diete... inainte sa-l cunosc pe sotul meu, eram cam ca sora-mea care isi trateaza familie de raceli banale cu antibiotice (ca cica asa e la ei)... si pana in 30 de ani nu tin minte sa fi mancat de mic dejun (exceptand in copilarie), mancat haotic, toate prostiile de pe lume, nu aveam nicio retinere in a baga in mine orice sau... nimic, cand lucram ca reporter la o agentie de stiri ma batea vantul aveam 48 kg... cred ca mancam o singura masa normala pe zi... de rest era un dute vino continuu si consum nervos... sotul m-a introdus in metodele alternative si m-a facut constienta de ce bag in gura(chit ca el baga in continuare doar prostii), dar am inceput sa citesc articole pe teme de nutritie, reviste naturiste, carti naturiste, s.a.m.d. de am ajuns sa cred ca dieta e chiar cheia sanatatii... cu cativa ani in urma, as fi ras de ignoranta evident... chiar mi se parea o fandaxie sa nu consumi zahar... sau sare... sau prea multe grasimi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
offff...din nefericire tot ce zici tu acolo mi-e f cunoscut...nu e vb de necunoastere e vb de lipsa de vointa....sau de inonsecventza mai degraba....
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
simpli...ca sa raspund la intrebarea ta....bag asta ....sper ca se intelege....
lali...se pare ca ai un tonus f bun...si pari linistita ceea ce e f bine....lamulti ani si voua si safie un an super ....mai ales pt obraji rosii....
eu....dupa incercari telefonice in zadar am sunat la cofetaria 'altfel' si am comandat tortul...
prb dragutz va iesi ( de ce naiba l-ai fi ales galben???? ) si e de iaurt cu fructe de padure...am zis eu ca e mai light)...mie mi-a fost rau de la tort cand eram mik( eram maniaca) si nu sunt f priceput....dar sper sa fie bun....sau ma rog, acceptabil...
apoi am fost in sun plaza sa cumpar tot felul de tampenii....galbene...pt ziua lui si in final sa-i iau niste hainute....si am ramas uimita de cat de scumpe sunt hainele pt copii...( recunosc ca de cand cu ebay-ul am cam pierdut legatura cu mag de la la noi)...si...nu ca sunt zgarcita...dar mi s-a parut scump sa dau pe o camasuta si o pereche de pantaloni...la pret redus 110 lei....dar am zis ca o data in an e ziua lui
familionul doarme...ma pun si eu putin langa...
JUCARII PENTRU PITICI...