Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Sorina, asa fac si eu cu M. Asa mi-am dat seama ca le tolereaza, amestecandu-le in alte macaruri si planiuesc sa-i dau din ce in ce mai mult. Abia de Craciun a mancat primul sfert de lingurita de iaurt.

Dastefa, la Durau m-au dus pe mine parintii in prima excursie, pe la 2 ani si asa imi plac pozele de acolo. N-am reusit sa mai ajung, desi mi-as dori. Sa va fie de bine iesirea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

LA MULTI ANI - frumosi 2 ani! pentru LUCA, LARA si DAVID.

Sa fiti sanatosi, lipsiti de griji, sa va faceti mamele fericite si sa va fie inceputul de an si de viata frumos si lin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

va las o cafea...

am adormit dupa 2, am dormit prost, m-a trezit Dragos cu o tuse innecacioasa...si tocmai am realizat ca de azi intr-o saptamana ma intorc la munca...am asa o stare de neliniste

sa nu va grabiti la cafea...dormiti mult..o pastrez calda

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata,
Si eu prin zona...treaza de la 6, de la trezirea de lapte a princesitei...Ea mai baga somn, inca.....eu am bagat deja o tura de vase, biberoane, de-tartrat sterilizatorul, o ora de calcat...si azi o sa continui in acelasi registru...cel al shmotrului....

de cafea, Ale1212xa....multa sanatate, poate nu-i ceva serios! Poate mai prinzi ceva somn la pranz, odata cu Dragos!

Fug, ca ma cheama datoria, o zi cu spor sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza sarumana de cofe alexa...sorry de somnul prost....

la noi dupa o zi frumoasa in familie , cu o ieseala in parcul tineretului..jiji refuzat somn amiaza...etc...

la 10 era mort .... la 11 l-a apucat o criza de plans...dar aapoi a adormit pan la 6 juma..neintors....a baut laptele si ink doarme...

in sfarsit m-am hotarat sa-i fac ziua pe 4...dar apare o alta prb....unde fac tortul? vroiam la alice...ei... dar astia deschid pe 4...asa ca azi tre sa caut cofetarie...

sa aveti o zi super

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Alexa, sanatate multa lui Dragos!

Dece, noi i-am facut M tortul la 1 an la Georgi ( http://www.cofetariilegeorgi.ro/retea_magazine.html ) si-a fost super. Ne plac mult prajiturile de la ei.Poate te ajuta

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna dimineata,

Mirela , Sorina

Mirela noi nu prea am petrecut , tati de Ari a fost la servici , iar eu cu fetita am fost la niste prieteni, dar la 12 am dat stingerea . Voi cum ati petrecut ? A stat Mara treaza pana la 12?

Sorina deja smotru? bravoooo si eu am cam inceput anul cu harnicie (sa speram ca ma tine tot anul la fel)

Dece eu cand am citit cate ai facut in ziua de rev m-am crucit Bravooooo

Haircut, Alexa, fetele care se intorc la servici va doresc sa fie mai usor decat va asteptati

O saptamana usoara sa aveti !

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

si eu program full, shmotru, clatite branza in unt si smantana, iesit in parc, 2 ture de jump cardio a cate 10 min de am si febra musculara la fuschii fesieri, 2 masini de rufe... si am zis ca trecem si pe niste diete mai speciale (in special hiposodica pt tensiunea sotului) si fara zahar, am luat zahar brun pt ceai si normal pt una alta (de ex. pus in clatite o lingurita)... si am rugat-o pe Ela sa faca un milk shake si l-a facut cu zahar si mi-a parut atat de gretos! (ma obisnuisem fara)... si tigari rarite la 2 ore, maine la 3 ore si tot asa, dar dupa toata miscarea pro-bio mi-a parut super imputita ultima, si nu inteleg de ce ma chinui sa le bag in mine...

din astea, de inceput de an, sper si eu sa ma tina...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Asta e a doua seara cand il pun in pat pe Dani, dupa ce isi bea biberonul cu lapte si dupa ce trecem in revista vreo 2-3 cartulii...si ii zic ca e timpul de somn, sa se intoarca cu spatele la mine si....mami te iubeste, mami pleaca afara din camera si te astept pt hol sa adormi. Daca ma strigi, mami vine imediat.

Si copilul meu nu protesteaza deloc, ba chiar a adormit.
Repet, a doua seara la rand.

Doamne Ajuta, nu imi vine sa cred ce se intampla.

Mergi la inceput

Si tot din categoria am inceput anul super: sotul meu a facut ieri pizza. A iesit foarte buna.
Azi a facut mai multa, o tava intreaga, a chemat vecinii pentru apreciere si....pentru ca e de abia ora 9 si are timp...s-a apucat sa framante de paine!

Probabil o va coace pana pe la 1....dar el oricum e pasare de noapte!

Mergi la inceput