Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

gata pus poze...............

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

La multi ani Luca!

La multi ani Lara!

La multi ani David!

Sa fiti sanatosi si voiosi si sa ii bucurati pe parintii care va iubesc atat de mult !

decenuela... un brat de flori si o imbratisare calda pentru cea mai frumoasa si sexoasa si scumpa mamica!

La multi ani tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

La multi ani, dragelor! Sa aveti un an bun!

Dece, sa aveti o zi frumoasa si cu mai putine surprize decat azi noapte!

Mire, multumim de intrebareM creste si ne distreaza maxim azi noapte au fost la noi niste prieteni cu o fetita de 3 luni si-a mangaiat-o numai pe picioruse si burtica(am rugat-o sa n-o atinga pe fata si manute), i-a povestit din cartea ei cu povesti, i-a aratat plastilina. Se ascunde de noi prin casa, preferata e debaraua de pe hol unde e bezna si e plin de lucruri depozitate, dar isi face loc , inchide usa si sta in liniste. Palpitant e cand se ineaca prin locuri din astea.
Ne iubeste, dar sta fara probleme cu mama/soacra daca vrem sa iesim in oras, de marti o sa stea cu soacra mea si ma linisteste ca se inteleg de minune.
A inceput sa manance lactate de capra, branza si iaurt deocamdata pentru ca n-am gasit lapte. Le tolereaza, se pare, dar nu-i plac deloc. La iaurt isi face o greata...(n-a simtit pana acum consistenta asta, gustul acrisor) sper ca incet, incet sa le accepte.
Are aproape 90 de cm, a crescut mult in inaltime in ultimele 2 luni si ajunge si la cele mai inalte sertare de la mobilaa mai cucerit un teritoriu.
Acum alearga prin casa cu telefonul meu in mana, cu tastatura neblocata, fuge de taica-su si se ascunde in toate coltisoarele pe care le gaseste

Bea, si M face crize de care zici. Eu sper ca sunt normale. Uneori merge cu distragerea atentiei, alteori plange pentru ca chiar nu-i pot da ce cere. Dar am obs ca face mai multe atunci cand suntem mai multi in jurul ei si poate trece de la unul la altul(unul o cearta si cauta ajutor la altul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

La multi ani Luca!

La multi ani Lara!

La multi ani David!

Sa aveti parte numai de bucurii, sa fiti mereu sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii care va iubesc mult mult de tot!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Subscriu si eu cu toata rusinea ca nu fac singura un mesaj asa frumos(dar trage rau de tot Ariana de mine) . Numai bine va doresc

Mamici dragi un an nou excelent sa aveti ! Sa va simtiti implinite

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

La multi ani Lara!

La multi ani Luca!

La multi ani David!

am fost si noi la o plimbarica prin oras ca e asa frumos afara...am dat de mancare la porumbei si apoi am fugit repede acasa ca aproape mi-a adormit in brate...

pe aici ce se mai intampla...e petrecere??

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mire, multumim de intrebareM creste si ne distreaza maxim azi noapte au fost la noi niste prieteni cu o fetita de 3 luni si-a mangaiat-o numai pe picioruse si burtica(am rugat-o sa n-o atinga pe fata si manute), i-a povestit din cartea ei cu povesti, i-a aratat plastilina. Se ascunde de noi prin casa, preferata e debaraua de pe hol unde e bezna si e plin de lucruri depozitate, dar isi face loc , inchide usa si sta in liniste. Palpitant e cand se ineaca prin locuri din astea.
Ne iubeste, dar sta fara probleme cu mama/soacra daca vrem sa iesim in oras, de marti o sa stea cu soacra mea si ma linisteste ca se inteleg de minune.
A inceput sa manance lactate de capra, branza si iaurt deocamdata pentru ca n-am gasit lapte. Le tolereaza, se pare, dar nu-i plac deloc. La iaurt isi face o greata...(n-a simtit pana acum consistenta asta, gustul acrisor) sper ca incet, incet sa le accepte.
Are aproape 90 de cm, a crescut mult in inaltime in ultimele 2 luni si ajunge si la cele mai inalte sertare de la mobilaa mai cucerit un teritoriu.
Acum alearga prin casa cu telefonul meu in mana, cu tastatura neblocata, fuge de taica-su si se ascunde in toate coltisoarele pe care le gaseste

mami de fetita finuta

Super! Deci si voi sunteti in perioada nazbatiilor. Acum ca am citit de inaltimea M, am masurat-o si eu pe Mara mea si mi-au iesit vreo 85 de cm, kg are vreo 11.2. Oare a ramas mica?
Alte fetite ce dimensiuni au?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Plateea voi ce mai faceti?

Simply
Arianei. Cum ati petrecut?

Ale somn usor lui Dragos!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

LA MULTI ANI LARA !!!

LA MULTI ANI LUCA !!!

Si cum acum doi ani la ora 15.20 a venit pe lume si a doua comoara a sufletului meu ii urez si lui:

LA MULTI ANI DAVIDUCU' MEU IUBIT !!!

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii la fel cum ati facut-o in ziua cand ati venit pe lume!

Dece, Loredana

Multumim pt urari dragelor. Sunteti invitatele mele la o felie de tort cu martzipan si o cupa de sampanie. Sa ne traiasca puiutii!

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Dece...cu tortul...destul de aiurea ca s-a intamplat asa, dar cu inecatul...off, mama.....bine ca s-a terminat cu bine!

Loredana..petrecere frumoasa in continuare, pupam cretzulina!

Haircut...pofta mare la lactate, sa aveti...si iris s-a obisnuit f greu cu iaurtul....nu l-a vrut nicicum, pana nu i-=am aplicat o tactica de desensibilizare...aka..i-am pus in mancarea preferata iaurt..treptat...o jumi de linguritza azi, o linguritza maine...Felicitari pentru M. cea maricica, tare bine creste!

Rux...si diana e tot in al doilea an de party de rev fara parinti..asta e...e in firea lucrurilor sa fie asa...

Mire..cu cocalarii...offf, unii nu se mai fac bine niciodata! Cu dimensiunile copilei...are 11.600g si vreo 84-85cm, ca nu sta deloc la masurat.

Dastefa...ce frumos ca ati reusit sa evadati...la Durau e extraordinar de frumos....

Simply...pupam fetele frumoase!

Ale1212xa...sa va fie de bine plimbarea, si somn usor lui Dragos!

Bea...v-am admirat in poze.....sunteti o familie tare frumoasa...sa-ti dea DD putere, sa treci peste perioada asta obositoare..si apoi....cine va fi cea mai mandra mamica?!..Cu spumele..hmmm, si iris face....si nu e vorba de frati sau surori, ca oricum diana ii e ca a doua mama....cred/sper ca e doar o perioada...

Dece, Nyny... de tratatii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

La multi ani David, Lara si Luca!!! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti muuuuuult noroc in viata!!!!
La multi ani dragelor in 2012, sa aveti un an frumos, sa va impliniti visurile! Va pupam dulce D&A

Mergi la inceput