Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 14
Beatrice1982 spune:
La multi ani Adina !
La multi ani DIANA!
La multi ani Lara!
La multi ani Luca!
La multi ani David!
va doresc la toti multa sanatate si bucurie!!!!
doamne a inceput fiesta de 2 ani...........
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Ruxita spune:
sorina, si noi tre sa recuperam domnisoara de pe unde s-ar afla... al catalea an Diana petrece de revelion cu gashka si nu cu familia? la noi e al doilea... ma deprima nitel chestiunea, ce copil mare...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
Neata!
Ce sa va scriu???
nici nu stiu............
de unde sa incep
dar ma rezum la esentialul din tot:OBOSEALA CRONICA!!!
solutia nu prea o gasesc, dar sper ca sa rezist.........
doasmne ajuta!
deci Adamel nu vrea sa doarma noaptea.......are o ciudata chestie cu somnul...........are cateva reprize de somn 2 max 3 apoi treaz cam 5-6-10 ore si apoi somn.........
am aplicat toate metodele existente si inexistente dar se pare ca asa e el si asa e caracterul lui.nu am ce sa fac...doar ca nu mai rezist
il invatam sa doarma noaptea macar ca altfel ziua nici o snasa sa dorm de ivan..si noroc cu sarbatorile ca ma mai ajuta sot, ca altfel as fi picat de pe picicioare demult.....
am avut un craciun super nashpa Adam era racit apoi a inceput Ivan dar i-am dat prevdntiv si l-a ocolit slava domnului!
e grele cu doi........dsi asa ca suntem toti acasa
Ivan are crize de urlat strigat plans....dar nu plans ci asa o chestie nasoala ca tot face urat daca nu ii convine ceva............ai vostri fac la fel sau lui e din cauza de fratior????
dar nu pot sa zic ca are treaba cu el il iubeste foarte mult........vrea sa ii dea lapte suzeta..stie ca biberoanele lui care sunt si nu e voie sa le atinga..........na......
dar oboseala adunata si trebe leganat sa adoarma si plange........si din astea........e grele
sper ca voi sa fiti bine...nu apuc sa citesc nimiccccccccccc
La multi ani!Sa fie un an bun!si plin de bucurii!!
_
Ruxita spune:
Bea, deci aveti biberoane??? ai trecut pe lapte praf?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
dastefa spune:
La multi ani Lara,Luca ,David
mie nu-mi place deloc ziua de 1 ianuarie,mai toata lumea dormiteaza,sa te plimbi e pustiu..abia astept sa treaca
si fetele mele au adormit cu greu pe la 1 noaptea,pe la 8 erau in picioare iar acu tot sper sa le rapuna oboseala sa ma arunc si eu in pat
am reusit si noi sa evadam 3 zile la Durau a fost super doar ca scurt,mult prea scurt.Am mers doar cu Daria,Miru a ramas cu maicamea acasa.Poate peste vreo 2 ani om putea face si cui miru traseele pe care le-am facut cu Daria
Bea satiu ca pare fara sfarsit si fara iesire situatia in care va aflati voi acum dar o sa treaca,sa scapati doar un pic de colici,sa-si regleze si Adam programul de somn un pic.Sa-ri dea Dumnezeu p#259;utere sa rezisti cu bine pana atunci
Dece urata faza cu tortul dar mai ales cu inecatul
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Bea, deci aveti biberoane??? ai trecut pe lapte praf? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
l;apte muls de la san.......
eu sunt plateea no 2.....prietena cu pompa......pe viata!
si ii e foarte bine...are 6600 cred,sau mai mult.deci e buuuuuunnnnnnnn
eu zic ca e mai bine si asa decat LP
nu credeam sincer ca o s am lapte...dar eu zic , ca e relax-ul fiind al doilea....altceva nu poate fi..si papa bun la mami sa se ingrasse si papa bun la Adam sa creasca :)
deci ne mulgem.........asta e
_
Beatrice1982 spune:
cine imi da please adresa de pe picasa sa pun vreo 2 poze????????
parola o stiu adresa nu nu am mai intrat de un car de vreme si neuronii mei hiberneaza la greu!
_
Beatrice1982 spune:
DECE sorry de tort!!!!!!!!!!
nu stiu ce e in sufletul tau ca minunea de la miezul noptii face 2 ani doamne nu imi vine sa cred!!!!!!!
nyny voi cum sarbatoriti?????????
dastefa pentru asta ma rog si eu zi de zi putere sa trecem peste ce e mai greu!
ti-am vz fetitele sunt o comoara!sa ti traiasca!
_
miremia spune:
Neataza!
Bea ai PM.
Ai incercat sa-i mai dai direct de la san lui Adam? Poate iti face o surpriza si o sa vrea, scapi si tu de stresul mulsului.
Dece off, tortul ca tortul, dar aia cu inecatul cred ca a fost horror. Mara ii trimite pupici sarbatoritului!
Dastefa si eu uram ziua de 1 ianuarie, mai putin azi. Poate si din cauza ca e un soare frumos afara, imi amintesc ca anul trecut era polei pe jos si un frig groaznic. Noi ne-am culcat pe la 2-3 si ne-am trezit la 12, amandoua.
Sorina, Ruxita deci Iris si Kay dormeau la 12. Noi am fost prin Baneasa cateva ore, ne-a prins 12 acolo, au fost si ceva artificii, Mara facea wow wow. Doar ca exact la 12 noaptea, un cocalar dintr-n X6, parcat sub bacon, a dat drumul la maxim la manele de m-am lipsit si de artificii si de tot. Unii sunt irecuperabili...
Roxy, Lillo
Haircut cum e M?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
La multi ani,dragele mele!Sa ne dea Dumnezeu un an frumos si bun!
Multumim pentru urari,urez si eu la multi ani lui David si lui Luca,colegii nostri de aniversare
Dece,imi pare rau de isprava cu tortulDar,cum au zis si fetele,aia cu inecatul...offff...Am patit si eu cu Lara,la restaurant,nu isi mai revenea,cateva secunde mi s-au parut o vesnicie,parca nu isi revenea,char venise un domn de la o masa vecina cu telefonul pregatit sa sune...horror a fost...Bine ca a trecut cu bine,of,of...
Noi asteptam acum 2 copilasi ce vin la ziua Larei,sa taiem tortul si sa se joace pe aici...De-abia astept...