Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Gott sei dank ca e mai bine copila. vad ca buza s-a umflat, n-au cunsut-o la spital, i-au pus doar o crema care cica lipeste carnea fara cusatura. acuma vrea sushi! plec indata la Real sa caut, vreau sa iau si ceva peste.

buflea, distractie maxima la schii. cred ac de vre-o 6 ani n-am mai fost la schi, am tras atunci o spaima sora cu moartea. am cazut si m-am dus ca dovleacul la vale si exact in buza unei vagauni m-am oprit. baaarrrr, am stat acolo vre-o ora si ceva pana au venit baietii rai si m-au tras afara. acuma, mai nou, nici sa schiez nu mai am voie. senzatiile tari nu m-au atras niciodata.

de anul nou nu fac nimik special, cred ca stam acasa. am sa pregatesc peste si doua salate, plus un tort cu crema de frisca si piersici.

Androix, sa stapanesti sanatoasa masina si sa faci cea mai buna paine. cred ca la anul voi achizitiona si eu una, dar sa vad unde ii fac loc, ca la mine e plin de aparaturi. daca ar lucra si singure, atunci m-am scos.

corap,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Painea neagra nu ingrasa.

Ei nu...

Nu atat cat cea alba voiam sa spun. Dar dupa cum spune Androix despre painea neagra ce se vinde in Ro, nu e nicio diferenta .

Revin cu retetele gusta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Kari, ce-a patit pitica ta? Ma bucur totusi ca e mai bine.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
Acuma eu ce sa spun la replica..."daca e adevarat"....

Ok-am cugetat daca sa pun mesajul asta acolo sau aici si m-am gandit ca aici vorbim mai intre 4 ochi (ai mei albastri ) decat acolo ... am scris "daca e adevarat" pentru ca nici tu nu erai sigura - ca dovada ca mai jos ai scris ca "nu e adevarat" ...

Simt asa o suflare de antipatie in ceafa din partea ta si imi pare rau ca o simt ... "daca e adevarat" ce simt, o sa ma impac cu ideea, dar am vrut sa iti spun direct ca am impresia, ca ai impresia, ca pun mereu la indoiala ce spui ... si asta "nu e adevarat"

Mergi la inceput

gusta, uite retetele:

Barcute din frunze de andive cu pasta de somon:
Toaca marunt 300 g somon afumat si 2 cepe verzi. Amesteca-le cu 100 g pasta de branza(gen Philadelphia), sucul de la o portocala, 3 linguri marar tocat marunt si 1 lingura piper rosu macinat. Mixeaza-le pana obtii o crema omogena. Condimenteaza cu sare si piper. Desfa frunzele de la 2 andive si cu ajutorul unei pungi de spritat aseaza pasta de somon in "barcute". Se orneaza cu frunze de marar si feliute de ceapa rosie.

Rulada din rostbiff cu chili dulce si seminte de sesam
Aseaza 8 felii de rostbiff(e o sunca feliata care se gaseste la noi, dar poti folosi orice fel de sunca) intercalat pe o folie de plastic. Amesteca 100 g pasta de branza tip Philadelphia cu 2 linguri sos dulce de chili(eu cred ca asta se poate inlocui cu boia daca nu iti place chili). Intinde pe sunca. Aseaza bucatele de castravete taiat in lung deasupra. Ruleaza cu ajutorul foliei si lasa sa se odihneasca in frigider cel putin o ora. Taie dupa preferinta(in poze sunt taiate cilindri de cam 3-4 cm si apoi fiecare taiat oblic in doua...iar apoi asezati vertical pe partea care e taiata drept, arata tare de efect). Presara cu seminte de sesam.

kari, sushi . O sa fac si eu dupa revelion, ca mi-e pofta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
Acuma eu ce sa spun la replica..."daca e adevarat"....

Ok-am cugetat daca sa pun mesajul asta acolo sau aici si m-am gandit ca aici vorbim mai intre 4 ochi (ai mei albastri ) decat acolo ... am scris "daca e adevarat" pentru ca nici tu nu erai sigura - ca dovada ca mai jos ai scris ca "nu e adevarat" ...

Simt asa o suflare de antipatie in ceafa din partea ta si imi pare rau ca o simt ... "daca e adevarat" ce simt, o sa ma impac cu ideea, dar am vrut sa iti spun direct ca am impresia, ca ai impresia, ca pun mereu la indoiala ce spui ... si asta "nu e adevarat"

Eu am preferat PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Miha multumesc. Pasta de somon e pe lista dar o servesc pe niste paine ca mie andive nu imi plac iar a 2 mi se pare complicata si las pe alta data.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Bonsoir! I`m blue, tadiditadada, vorba unui cantec de prin 90 si toamna... parca.

Kari, multa sanatate copilei! Vorba educatoarei lui fiu-meu, ce ar fi sarbatorile fara sa se imbolnaveasca unul dintre copii sau sa zaci tu? Stie ce vorbeste, ca are 2 copii adulti si vreo 5 nepoti, care s-au tot imbolnavit de sarbatori in ultimii 35 de ani. Vestea buna e ca trece, desi nu e usor de suportat.

Gusta, ma bucur ca ai revenit printre noi, cu idei de amenajari Dar pentru ce-ti trebuie jaluzele, ca doar nu locuiesti in Suedia

Corap, te rog sa nu mai amintesti de Anca74, ca se cheama barfa. A spus si Mihaelka ce urat e sa discuti public despre cineva! Asa am aflat si eu ca definitia barfei difera de la un lingvist la altul. DEX spune altceva, dar ce conteaza? E bine insa ca mopuiesti. E o activitate care mentine spiritul viu si muschii striati activi

Androix, deci o facusi... cumparasi masina de paine... Sa te invidiez? Decid dupa ce revii cu amanunte si realizari.

Cred ca Lady Officer ne-a parasit. Ca si Alra, de altfel. Emanuela si Viviana lipsesc motivat.

Eu am primit urari si mailuri neasteptate. Se vede ca oamenii nu m-au uitat si asta nu poate decat sa ma bucure si sa ma umple de nostalgie. Dar imi trece-nostalgia. Bucuria sper sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Tanti, poti sa ma invidiezi pana vine sotul tau si cumpara una si pentru voi. A iesit foarte buna painea, am gresit si nu am pus suficienta sare si din cauza asta s-a lasat dar chiar si asa este excelenta. Mai pufoasa decat painea de moulinex, facuta in interior, cu coaja mai crocanta, exact cum ne place.

Suna bine pasta aia de somon. O sa pastrez ideea pentru o ocazie viitoare ca acum e mancare prea multa chiar.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Bine, atunci te invidiez, na. Oficial si declarat

Mergi la inceput