Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza mai la pranz si pe la mine.

Kari sanatate multa la copil,rau asa.

Miha daca vrei sa imi spui si mie lista sau macar asa in mare ca poate prind si eu ceva idei.

Tanti sincer eu am avut la copila haine de la tesco si au fost bune de tavaleala.

Androix sa cumperi masina ca e buna.

Boticelina de ce numai ne citesti din umbra?

Omul cu mintea creata adica eu am strans banuti sa imi cumpar perdele si am ajuns la niste jaluzele ,azi cumparate ca de aveau si un pic de reducere si am zis ca nu se poate.Mancare mare pana de idei dar trebuie ceva.Vremea urata si ploioasa.

Gata deja am scris prea mult si intru singura la banuieli ca imi e prea bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Hello!

Am fost la real si am luat masina, Boticelina, inca o data mersi de pont! A fost chiar mai ieftina 130 de lei, pe jumatate cat defuncta. Acum face prima paine. Tot a fost bun si moulinexul la ceva ca am luat de la ei o reteta, noroc ca imi scrisesem cantitatile pe frigider ca am dus-o inapoi cu toate cele si carte si accesorii. Pentru ca alaska desi are mai multe retete toate sunt cu ingrediente in plus pe langa faina, apa, drojdie si sare cum ar fi ulei, margarina, unt, cartofi etc. O iesi mai buna si mai pufoasa dar unde mai e avantajul painii mai sanatoase si care nu ingrasa asa rau ca painea neagra din comert? Ca asta a fost ratiunea cand m-am hotarat sa cumpar masina de paine.

Noi revelionul il facem cu niste prieteni la noi acasa si am conturat meniul daca mai era ceva de conturat ca noi suntem cam monotoni la capitolul asta si aveam aceleasi feluri de mancare de ani de zile deja. Chiar vazusem un post dimineata pe FB ca in curand toate frigiderele din tara vor gazdui salata vedeta a romanilor
Azi am facut ultimele cumparaturi si de maine incep incet incet sa le prepar ca sa nu ma aglomerez pe 31.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gusta, sunt retete din reviste suedeze, dar daca te tenteaza, pot sa traduc.
-scoici cu sos de smantana si sofran
-barcute din foi de andive umplute cu crema de somon(o prepar tot eu)
-rulade din sunca rostbiff(de vita) cu pasta de branza si seminte de sesam
-o supa chinezeasca cu creveti
-muschiulet de porc impanat cu rozmarin si rosii uscate la cuptor, cu cartofi, fasole verde si sos bechamel cu sofran
-tortul meu clasic

Iar de Anul Nou clasica ciorba de varza acra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

androix, sa folosesti sanatoasa si ani multi masina!
Painea neagra nu ingrasa. Are mai putin amidon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu nu fac nimic, probabil le-oi intinde niste philadelphia pe paine alor mei (sau ii pun sa-si intinda singuri)
sunt rupta, azi-noapte m-am trezit de 3 ori sa intind rufe si sa pun altele la spalat, am smotruit zilele astea de-ar fi mandra anca74 (parca, nu i-am retinut numarul) de mine, sunt ca o musca beata si plina de praf. mai ales ca consortu' s-a gandit sa-mi dea o mana de ajutor si a dat cu capul intr-un abajur de sticla => abajur spart, cioburi, io ofticata, macar el nu si-a spart nimic. apoi a dat cu lavete cu pronto pentru lemn si pe partea de mobila melaminata - prin urmare, dupa ce m-am enervat, am trecut cu carpa dupa el sa sterg urmele uleioasolipicioasecerate. bine, tre sa recunosc ca a carat zilele astea ca un sclav negru.
in seara asta ma duc sa ard cuptorul.
(apropo, praful de mozaic de sticla face bine parului gras - din experienta proprie. acu' probabil are si contraindicatii).
la multi ani va zic maine.
ma duc la smotru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Miha da da vreau sa imi spui la 2 reteta.

Cea a cremei de somon ca suna bine si cea cu a muschiului de porc ca de asta am .M-ar tenta si supa de creveti pe viitor.

Corap bravo, sa imi trimiti si mie ceva spor daca se poate.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mihaela multumesc, asa sa dea Dumnezeu!
Da, stiu ca painea neagra nu ingrasa. Atata doar ca la noi la magazin nu se vinde paine neagra decat la culoare. Faina se amesteca cu faina de malt care coloreaza painea, dar ingrasa chiar mai rau decat faina alba. Asa ca de-aia am vrut masina de paine ca sa-mi pun eu faina integrala, sa vad eu taratele in ea.

Hai sa ma laud si eu cu meniul meu:
- Salata vedeta care e mancarea mea preferata si pe care deseori o mananc direct din frigider motiv pentru care nu o fac decat de revelion.
- salata de peste care e specialitatea sotului, el o face.
- Piftie de curcan, tot sotul o executa.
- Ciorba de curcan acrita cu zeama de varza
- Friptura de miel cu garnitura de cartofi natur si sos de usturoi, tot consortul.
- Tarta de branza cu zmeura si visine.

Vad ca suntem la egalitate 3 feluri eu, 3 el.

Si pentru kinderi o noutate anul asta: am gasit pulpe de rata si am cumparat doar pentru ei in caz ca nu vor miel. Dupa ce am plecat mi-a parut rau ca nu am luat si pentru noi si renuntam la miel. Acum sa vedem cum iese ca n-am mai facut pana acum si poate la anul schimbam meniul.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

eu nu fac nimic, probabil le-oi intinde niste philadelphia pe paine alor mei (sau ii pun sa-si intinda singuri)
sunt rupta, azi-noapte m-am trezit de 3 ori sa intind rufe si sa pun altele la spalat, am smotruit zilele astea de-ar fi mandra anca74 (parca, nu i-am retinut numarul) de mine, sunt ca o musca beata si plina de praf. mai ales ca consortu' s-a gandit sa-mi dea o mana de ajutor si a dat cu capul intr-un abajur de sticla => abajur spart, cioburi, io ofticata, macar el nu si-a spart nimic. apoi a dat cu lavete cu pronto pentru lemn si pe partea de mobila melaminata - prin urmare, dupa ce m-am enervat, am trecut cu carpa dupa el sa sterg urmele uleioasolipicioasecerate. bine, tre sa recunosc ca a carat zilele astea ca un sclav negru.
in seara asta ma duc sa ard cuptorul.
(apropo, praful de mozaic de sticla face bine parului gras - din experienta proprie. acu' probabil are si contraindicatii).
la multi ani va zic maine.
ma duc la smotru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Fetele,
Noi maine plecam la ski. Sper sa reusesc sa-i misc pe toti (2 copii+1 barbat) sa plecam la ora 13:00 ... facem 7 ore pana acolo si cica este o zapadaaaaaaa ...
Deci planul este cam asa - maine ma duc la serviciu de la 8:30 la 11:00, ajung inapoi acasa la 12:00, sper sa gasesc masina incarcata de echipamente si bagaje si sa ne urnim la max 13:00.

Am putine emotii - nu am skiat anul asta deloc, nu am nici un pic de conditie fizica, nu stiu daca copiii mai stiu ceva - Alex cred ca da, Flavia sper sa da - iar eu planuiesc sa penetrez sezonul de ski cu acelasi genunchi de anul trecut pe care am avut curiozitatea sa mi-l sucesc tot pe partie, fix la sfarsitul sezonului ... sunt sigura ca in noaptea de revelion vom fi amortziti - eu si copiii de febra musculara si al meu de alchooale. Sa-mi tineti pumnii sa nu ma doara genunchiul, sa nu avem vreun alt eveniment nefericit pe partie si sa nu pierd nici un copil - ca este un munte nou, pe care nu-l cunosc. Al meu nu skiaza, ca a avut grija sa-si rupa un ligament la fotbal acum vreo 10 ani ...
Oricum vom fi 10 familii de romani, skiori si neskiori asa ca sper sa fie bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Painea neagra nu ingrasa.

Ei nu...

Mergi la inceput