Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 10
viviana spune:
Prezent!
Am ajuns acasa acu' vreo 5 ore.
Am petrecut 6 zile de vis, culcat tarziu, hahaiala si dans pana la 3 dimineata, cearcane panan-n genunchi, da' fericita + 1,5 kg.
A fost primul Craciun petrecut in afara casei, pardon a apartamentului.
Nu am gatit nimic, nimicutza. Nici macar brad nu am apucat sa fac.
Am mancat ca purceii.
Aseara am pus-o de un Revelion la mare, la niste amici. Asa ca poimaine plecam din nou.
Am tot spalat pana acuma, maine trebuie sa gatesc cate ceva: am tras la sorti ciorba de burta si salata de peste afumat cu banana.
Cu boala... Am terminat cu amigdalita, da' eu si cu odrasla am ramas cu o tuse seaca ce l-a innebunit pe Celcesforaie. Ne-a spus ca abia asteapta sa ajunga acasa sa doarma pe canapeaua din sufragerie, aia de 3 locuri din care-i atarna picioarele. Ca daca ne mai aude tusind isi cumpara o drujba. I-am pus si un cearsaf.
Acasa ne-a asteptat o surpriza. Ni s-a marit familia... de pestisori.
La primul recensamant au iesit 30. Ce fac cu ei?
De atunci copila topaie, tipa, se hlizeste si ma cheama din 10 in 10 minute sa ne uitam la ei.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
alra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Corap, te rog sa nu mai amintesti de Anca74, ca se cheama barfa. A spus si Mihaelka ce urat e sa discuti public despre cineva! |
bre tanti, nu stiu io ce zice dexu, da ce zici matale mai sus e definitia comunicarii in zona asta, acilica la mine. parol.
kari, multa sanatate. si a mea a vomat vo 2 ore acum cateva nopti insa chestia asta se intampla cam la 2 saptamani, deci e deja normalitate. pediatra a zis ca o fi vo intoleranta si ca daca nu ne prindem noi la ce e singura solutie e sa o puna pe stone age diet o vreme si apoi sa introducem treptat, ceea ce e imposibil la varsta ei, deci solutia e sa spalam unde vomita.
edit: si fata mea s-a zdrelit acum ceva vreme buza si tot asa nu au vrut sa o coasa caci ar fi ramas si mai rau semn. stiu despre ce lipici vorbesti, asa i-au lipit ei operatia de hernie; a fost genial, a picat la un moment dat si gata.
nu stiu la altii cum e insa la noi e balamuc peste tot. oriunde iesi din casa iesi in balamuc. o i zona mea vo capitala culturalo-turistica acum de sarbatori, nu stiu. cert e ca nu mai pot iesi pur si simplu nicaieri fara sa ma ciocnesc de toata lumea buluc. belgienii, francezi, spanioli, corcituri si pur sange, toti sunt aici!!
alra spune:
citat din mesajul lui viviana Ni s-a marit familia... de pestisori. La primul recensamant au iesit 30. Ce fac cu ei? |
aaa, sushi?
viviana spune:
Is cam mici.
Daca nu-i halesc ceilalti si nu-s otravitori cine stie?
Cred ca-s pui de Molly. Ca moloaica se ingrasase si acu' ii supla.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ioana_Pos spune:
Viviana, zi merci ca nu sunt soricei ca in 2-3 saptamani se triplau
corap
kari, multa, multa sanatate fetei tale! sa se faca bine si sa intrati in 2012 mai linistiti (dpdv sanatate)
androix, felicitari pentru masina 2. Sa fie bine!
alra spune:
stai linistita. se face o selectie naturala.
taica-miu izola pestoaicele "grase" pana scoteau puii si apoi pe ei o vreme pana erau suficient de mari sa ii puna la loc intre ceilalti.
Ioana_Pos spune:
tanti z, a propos de felicitari - in fiecare an (mai putin asta ) am trimis felicitari scrise frumos, prin posta etc. Da, stiu ca in sec xxi si pot da mailuri/ sms, dar deh, gustul omului... Insa ce ma enerveaza teribil e noua moda: pui o poza cu 2 artificii si o sampanie pe facebook, scrii sub poza 'la multi ani' si dai tag la toata lumea din lista de prieteni . Adica, nici macar nu mai trimiti pe rand la fiecare mail sau sms, ci ii bagi in oala comuna. Recunosc ca ma calca pe nervi.
kariguld spune:
citat din mesajul lui Androix Kari, ce-a patit pitica ta? Ma bucur totusi ca e mai bine. |
pitica mea cea mare a dat cu gura de podea azinoapte pe la 3. e racita de doua zile, se simte rau o dor toate cele. cand a mers la baie, probabil s-a impiedicat ametita fiind din cauza somnului. nu-si mai aminteste, doar ca era pe podea si urla ca o doare. acuma mananca salata cu caracatita. ca n-am gasit sushi.
Androix spune:
Of, imi pare rau. Refacere rapida!
Si al meu misuna noaptea prin casa dar pana acum am scapat sa nu se impiedice. Mai lasa el lumina aprinsa la baie de ma ridica din pat s-o sting eu dar asta e. De mos nicolae s-a speriat de cadouri le-am pus dulciuri si fructe in ghetute si pe usa le-am atarnat cate o hainuta de stofa pusa pe umeras si cate o caciula deasupra si el mergand la baie le-a vazut asa in semi intuneric si s-a speriat de ele si a rupt-o la fuga inapoi in pat. A stat nefacut pipi pana dimineata.
Bai deci am avut un vis super realist de ma doare si acum cand imi aduc aminte: am visat ca nasteam pe strada Ma duceam la spital ca ma luasera durerile dar acolo nu ma baga nimeni in seama si cum nu ma mai durea nimic am hotarat sa plec ca pierd vremea aiurea. Si pana la masina am simtit ca-mi pierd burta printre picioare. Noroc ca eram cu blugii mei skinny
Viviana, ptiu, sa nu te mai recunosc! Mi-ai trait craciunul de vis! Asta imi doresc eu de craciun: sa plec din casa, sa nu mai fiu eu gazda, sa nu mai gatesc, in schimb sa mananc ce-mi pun altii pe masa, sa dansez, sa ma distrez, eventual si putin sanius pe partie. Offf, o sa ma revolt si eu intr-un an si o sa petrec de-adevaratelea un craciun asa.
Cum e salata de peste afumat cu banana? Al meu face o salata de peste afumat, ii pune si peste rasol si cartofi, ceapa si maioneza. Iese foarte buna.
Moama, cat e ceasul! Tre sa ma ridic si sa ma imbrac sa fug la ultima sedinta de aerobic din an!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
corianai spune:
Primiti cu plugusoru?? iata anu nou... s-a apropiat...
Stiu ca e rusinica sa te bagi in seama ca musca da fiind asa o liniste p-acilea m-am apucat sa va citesc di pi la origini si am ras cu spasme. Asa ca am decis sa las urme
Niste zeama de varza pe unde gasesc??