Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 7
emanouela spune:
felicitari Mihaela
eu ma pregatesc s-o sterg la Campulung asa ca e ultima mea postare pe anul asta...
va urez tot ce-i mai bun pe lume, Un An Nou plin de bucurii, noroc si tot ce va doriti. sa ne revedem la anul la fel se vesele si zuze sau chiar si mai si
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Letitia1 spune:
Mihaela felicitari.
Tanti daca e mai ieftin ca in suedia, cu tot cu transport poate merita, asa de tavaleala. Bluzele sint si mai naspa, se desira la poale, se largesc din cale afara si se decoloreaza repede. Auzi ca in Germania sint ieftine si poate calitate mai buna.
kariguld spune:
toata lumea a plecat dupa sushi?
azi am pazit copila toata ziua. la 4 ore avea o criza de febra si dureri. am sunat si medicul care a spus ca va trece in cateva zile, sa stea la pat si sa ia antitermice.
haine de toata ziua cumpar de la C&A. sau de la NKD. preturile sunt acceptabile, dar in sezonul reducerilor cumpar mai multe.
ema, sa ai timp fain la Campulung.
seara buna va doresc!
boticelina spune:
Io ma hahai din umbra, dar intru acum sa-i zic lui Androix ca am vazut masina de paine Alaska aseara in Real cu 150 de lei.
Sarbatori Fericite fetelor!
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina Io ma hahai din umbra, dar intru acum sa-i zic lui Androix ca am vazut masina de paine Alaska aseara in Real cu 150 de lei. Sarbatori Fericite fetelor! Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Multumeeeeeesc! Ramane sa conving consortul care tot acelasi model de moulinex ar vrea sa cumparam pe considerentul ca shit happens si a doua oara o sa fie mai bine
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tanti Zavaidoc spune:
Buna dimineataaaaa!!!!!!!!!!!
Incep cu felicitari pentru Mihaela-la cat mai multe examene luate! si pentru cele care au reusit sa consume ce au gatit pentru Craciun
Am constatat aseara ca s-au terminat sarmalele, curcanetele a fost delicios, cozonacul mai zace sub forma de vreo 4 felii pe o farfurie, deci per total am gatit suficient, nici prea mult, nici prea putin. Ura!
Boticelina, multumesc pentru info! Daca e doar 150 de lei masina de paine de la Alaska, merita cumparata, chit ca o folosesc un an. Oricum o sa ajung si eu in Romania spre vara, deci il pun pe colegul de apart sa cumpere in februarie, o probez intensiv si o duc inapoi daca e cazul. Desi nu cred ca ma mai agit sa o duc inapoi daca se strica, mai bine o duc aici la arabi la reparat.
Kari, zici de haine ieftine... Magazin online in Germania stii? M-ar ajuta un link
Letitia, astept prima comanda de la tesco si vad daca are sens sa mai dau si altele sau nu. Oricum, se pare ca e in mare masura si vorba de noroc. Ioana a fost multumita de haine, deci poate depinde si ce comanzi. Nu o sa plang in caz ca se dovedesc jalnice hainele, pentru ca sunt maiouri, pantaloni de trening, chiloti si sosete pentru fiu-meu. Bluze am luat doar doua, ca erau ieftine si dragute si un hanorac viu colorat (ceea ce in Suedia gasesc mai greu la pret de sub 40 de euro).
Azi ma indeletnicesc cu tricotatul. N-am mai facut de mult asta si imi era dor Fiu-meu va avea deci un pulover nou cu Pingu, personajul lui preferat
La noi ploua! O vreme ciudata rau pentru luna decembrie... Voiam sa iesim in parc, dar ne mai gandim.
mihaela_s spune:
Fetelor multumesc .
La noi e vant puternic iar, vremea e aiurea rau, deloc de iarna...nah daca m-am plans anii trecuti de zapada si frig, acum compenseaza.
Eu deja am facut lista pentru mancarurile de Revelion. Vine prietena mea la noi, sotul ei a plecat in Ro la mama lui bolnava si i-am zis sa nu stea singura. Apoi mai vine prietena cea mai buna a Dianei, vom fi vreo 7 la masa...
Ma duc sa imi continui peripluul prin bolile de sange, ah ce nasoale sunt...
kariguld spune:
hallo
Tanti Z am sa caut linkuri, promit. dar nu astazi. vad in romburi si cerculete verzi, am o moaca.... azinoapte pe la 3 copila sa trezit sa mearga la baie, la intoarcere a cazut gramada pe podea in sufragerie si si-a crapat buza. am chemat ambulanta si ptr cateva ore ne-am cazat la spital.
eu am aruncat azi ultima parte din baby puten, ca nu-l mai vroia nimeni. carne de porc n-am mancat, deci nu mi-a cazut nimik greu. dar pur si simplu nu mai mergea curcanul. cateva felii de cozonac mai sunt, vor lua si ele calea gunoiului.
deja am pe foc o supa de legume cu cateva perisoare, ca fiicamea visa mancare la spital si-mi descria amanuntit ce sa contina supa de perisoare. si o varza a la cluj o sa fac.
mihaela_s spune:
La noi cica e uragan in unele zone, poduri inchise, drumuri la fel din motive de copaci daramati...pe coasta de vest. Oricum si la noi bate tare vantul...Brrrr...ce vreme!
kari, sanatate fetei, imi pare rau ca e asa bolnavioara....
Tanti, incearca sa gasesti C&A pe net daca au magazin online sau Zara.
kariguld spune:
aici link de la C&A
http://www.c-and-a.com/de/de/shop/start.html
cand se deschide pagina are susu in mijloc dreapta o casuta unde scrie LÄNDERAUSWAl, acolo iti alegi tara. nu stiu dar am impresia ca livreaya numai in tarile care sunt trecute acolo, Austria, Franta si Polonia.
aici link de la NKD
http://www.nkd.com/