Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
buflea, am suflat...o data la doua-trei zile, cat a stat in casa, vreo 10 zile...dupa ce am scos-o la rece nu am mai suflat decat o data la saptamana. Iti dai seama ca eu am fost si plecata de acasa...chiar dupa ce am pus-o am plecat trei zile...si a iesit foarte buna. Dar eu pun jumatati de varza, in doua galeti de 10 l, nu neaparat o suflu ci le misc cu mana. Nu am furtun, am facut totul cu doua paie bagate una in alta. Zau ca nu e niciun efort.
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mianna bravooo!!!! felicitari! a trecut si asta, acum relaxeaza-te, ca meriti. Asculta, priveste si taci!... Din brate fa-ti aripi de fier Si zboara cu ele spre cer!... |
mersi! Dar de relaxat m-am relaxat pana acum . L-am dat in 10 decembrie...iar de azi m-am apucat de invatat pentru urmatorul...e in 13 ianuarie...si am 22 de cursuri, plus o prezentare in 9 ianuarie. Deci sunt pe val din nou....
Letitia1 spune:
La multi ani tuturor.
Tanti am intrat sa-ti spun ca hainele de la tesco sint de toata ciorba. Tin pina la prima spalare. Or fi ieftine, dar e si un motiv pentru asta. Eu personal nu mai cumpar haine de la ei de multa vreme.Tesco e un magazin de mincare in primul rind, care vinde si haine. De altfel se stie ca singurul motiv pentru care cineva cumpara haine de la ei e pretul mic si nu calitatea sau frumusetea. Ti-as recomanda next, M&S, GAP daca tot cumperi din UK.
Sarbatori fericite in continuare.
Tanti Zavaidoc spune:
Hallå! Multam de sfat, asa auzisem si eu, ca sunt cam nasolici hainele, dar am fost prudenta si am comandat doar nadragi de tavalit pe la gradinita. Aici nu gasesc nici de cei prosti la pret mic, asa ca e o afacere.
De la Next a tot avut fiu-meu haine si am fost super, dar in Suedia e franchiza si pretul e cam mare. Estimez ca e cam cu 30% mai scump totul decat in Anglia, asa ca merita luat cate ceva la reduceri, unde apare problema cu marimea...
Comunic impresii dupa ce vine pachetul
Androix spune:
Mihaela, nu am gasit de cumparat de pe net. Felicitari pentru examen si spor la invatat pentru urmatorul!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea Felicitari pentru examen ... Cum ai pus varza aia murata de ti s-a parut asa de usor ? Pe mine ma dispera agitatul ala dupa ce o pui - trebuie sa sufli in butoi, sau sa il agiti ca altfel se face zeama aia nasol. E vreo solutie care sa evite asta ? |
solutie ingenioasa : daca nu costa foarte mult, puteti folosi un dispozitiv din acela pentru acvariu, care baga aer in apa. este electric (se baga in priza). are seful meu asa ceva la acvariul de pe birou.
mie una mi se facea rau de la miros, cand locuiam cu parintii si tati vantura zeama din butoiul cu varza pusa la murat.
kariguld spune:
hallo gasca vesela
mihaela , felicitari ptr examen. am luat si eu o bautura de la tine, inca nu stiu ce-i dar descopar indata cand scot dopul.
ptr varza acra, trebuie spatiu adecvat. in pivnita sau undeva la rece, nu afara. asta stiu de la parinti, ca n-am pus in viata mea o varza.
Tanti, nemtii au haine ieftine, daca te pot ajuta cu ceva.
Androix, mai asteapta cu masina de paine au fost sarbatoile si s-au vandut probabil stocurile. dar vei gasi cu siguranta.
azinoapte am facut de garda la fiimea in camera, a avut fenra si frisoane si dureri in tot corpul. acuma doarme, ia fost cev amai bine dimineata. bantuie un virus pacatos cu dureri in tot corpul si stari de voma si somnolenta.
gusta spune:
Mihaela felicitari si astept bautura si masa.
Kari sanatate la pui.
Marilena si Mara Augusta