Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 5
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra kari, si inot? eu acum ca am scapat de kine as vrea sa merg sa inot (a se citi balacesc) o data pe saptamana. androix, daca e dinozaur e stegosaur. noi suntem fan triceratopsi Vacanta cu Laura in Romania |
ba la inot am voie, dar fara miscari bruste si dat peste cap. numa ca eu inot ca pestele pe uscat.
nici eu nu recomand aducerea de aparatura din RO. daca in caaz ceva nu functioneaza, nu se mai poate schimba.
buflea spune:
Buna de dimineata (la mine) dupa 3 zile .
Sunt la serviciu ...amortzita. Toate cele 3 zilele am fost in vizite ...si cand ma gandesc ca barbata-meu nu vroia sa mearga nicaieri ca il pleznise depresia ...ei bine, sambata am fost la niste amici si am stat pan ala 3:00 A.M. - fiind seara de Craciun, a fost cu show, la 12:00 a sunat mosul la usa (un amic imbracat in costumul meu de Mos) si s-a lasat cu marturisiri, ce ati facut bun anul asta, ce ati facut rau, ce va doriti, rezolutii ...etc. Am filmat totul, sunt atat de draguti copiii in fatza Mosului - il iau asa in serios, tremura de emotie, vor sa se dea cat mai smecheri posibili (fi-meu) - as face orice sa nu le spulber aceasta realitate falsa. Duminica am fost in alta vizita - alta mancare, alte cadouri (fara Mos) ...si ieri iar in vizita. Sunt obosita de atatea vizite.
Acasa am facut si eu sarmale cu varza cumparata de la romani si atat - dar toata lumea, din toate vizitele mi-au dat mancare de mi-am umplut frigiderul pe toata saptamana.
Barbatul si copiii sunt acasa -adica vorba vine - copiii i-am trimis la clubul de copii (YMCA) ca au tot felul de activitati mai folositoare decat TV-ul de acasa si barbatul a zis ca se duce la service cu masina sa-si schimbe uleiul.
Vineri plecam la munte, la ski - si n-am pus skiurile in picioare anul asta - asa ca de Revelion o sa fiu anchilozata.
alra spune:
citat din mesajul lui kariguld ba la inot am voie, dar fara miscari bruste si dat peste cap. numa ca eu inot ca pestele pe uscat. |
pe mine ma oboseste rau efortul sa plutesc. asa ca ma gandeam sa imi iau o pernuta de acasa si sa dau doar din picioruse
faza e ca ma duc pentru maini si umeri, vad eu cum impac una cu alta
gusta spune:
Tanti Z sper sa iti placa noua mea poza.
Incep procesul de refacere si ma minunez si eu si sper sa continu asa.Odihna cat cuprinde si de cate ori cred ca nu fac fata zis pas la multe chestii o sa vina si timpul lor.
acuma in plan o punga pop corn si un film ceva la tv.
Marilena si Mara Augusta
kariguld spune:
citat din mesajul lui gusta Tanti Z sper sa iti placa noua mea poza. Incep procesul de refacere si ma minunez si eu si sper sa continu asa.Odihna cat cuprinde si de cate ori cred ca nu fac fata zis pas la multe chestii o sa vina si timpul lor. acuma in plan o punga pop corn si un film ceva la tv. Marilena si Mara Augusta |
asa, asa, esti pe drumul cel bun
io vizionez vreau'nu'vreau ptr a milioana oara pe anul asta Piratii din Caraibe. copilu' vizioneaza si inevitabil si noi. cred ca face antrenamente sa plece pe mare. or mai exista ceva comori nedescoperite?!
Androix spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Androix, de acord, dar tu poti sa mergi si sa schimbi aparatul. Noi nu . pur si simplu... Hobby calator de profesie |
Da, corect! Doar ca eu ma refeream la marca versus no name. Acum chiar sunt sceptica si ma gandesc ca nu mai conteaza marca tot in china e facuta.
Oricum, am luat banii inapoi, am mers si in metro si mi-am facut si legimimatii si am plecat cum am venit ca si acolo erau rafturile pline DOAR de acelasi model de moulinex si inca una englezeasca parca, cu cantitati in lb si de doua ori mai mare decat moulinex. As fi facut rabat la dimensiune daca ar fi avut un delonghi care era doar expus si numai pentru faptul ca avea doua malaxoare si cuva lunga nu patrata. Dar cum am zis era doar expusa ca n=o aveau.
Am pasat responsabilitatea barbatului ca e cadoul lui si sa se spele pe cap cu el!
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
mihaela_s spune:
YES, YES, YES!!!! Trebuie sa va spun: am luat examenul acela de-l picasem! Prima data din 16 cati suntem au luat 4. Acum din 12 cati am ramas, am luat...3! Eu, o poloneza si o suedeza . Dau de baut .
buflea spune:
Felicitari pentru examen ...
Cum ai pus varza aia murata de ti s-a parut asa de usor ? Pe mine ma dispera agitatul ala dupa ce o pui - trebuie sa sufli in butoi, sau sa il agiti ca altfel se face zeama aia nasol. E vreo solutie care sa evite asta ?