Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Bravo Lady! Bine ai venit Micaela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Bine ai venit, Micaela! Lady, felicitari! Vezi ca a trecut si asta? Astept sa ne spui ca la urmatoarea nastere nu vei mai fi asa stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

La noi e soare si 8 grade - adica caldut. A nins sambata si intre timp s-a topit toata zapada.

Natalia, am vrut sa intreb despre poza ta din avatar - baiatul tau face hockey ? Casca aia pare o casca de hockey si sunt foarte senzitiva cand vine vorba de acest sport

Nu face hockey (in Timisoara nici n-ar avea cum, avem doar doua patinoare in exterior - functioneaza doar iarna adica), ci... karting . E foarte pasionat de condus si lupte (de aceea face si karate). Iar eu fac tae bo - in concluzie, sotul e foarte atent cand deschide gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Lady sa traiasca Alexa si sa creasca mare si sanatoasa. Te asteptam sa ne povestesti despre viata in 4.

Kari multzam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lady felicitari si Alexa bine ai venit. Refacere usoara si un bebe cuminte foc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelacrina spune:

Felicitari Alina !!! Bravooo ! Bine ai venit micuta Micaela !!! Sa fiti toti 4 sanatosi si fericiti !

Azi e o zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

felicitari Lady bebelina sanatoasa si tie refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Bravo, bine ca a nascut si ca e bine - ca stateam cu grija.
Astept sa se dea jos din pat si daca e a doua fetita poate nu o mai ataca hormonii asa ...eu la primul copil am facut ceva circ penibil prin spital - ca il vreau in camera, ca de ce nu suge, ca de ce nu imi vine laptele, ca se invata cu formula si n-o sa mai suga lapte matern ... puah, la al doilea citeam reviste de scandal dupa operatie, parca au stiut hormonii ca am devenit imuna si m-au ocolit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

La primul meu copil (nu ca as avea mai multi)... spuneam bancuri in timp ce nasteam.
Apoi cand m-au anuntat ca ne muta cate 2 in pat (ca nu mai aveau locuri) am iesit pe hol am deschis gura si am tipat. M-au lasat solo.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Sa va povestesc - a venit soacra. Are numai intentii bune - dar fetelor, primul lucru care MI l-a spus a fost ca domnul Buflea e prea gras ..de parca e vina mea ...hmmm, da, desigur ca e vina mea.

Aseara i-am pus o farfurie cu ciorba de perisoare si mi-a facut observatie ca ii pun prea multa ... dupa care a spart ea o ceapa si a dat-o cu sare - cand a vazut-o al meu, a inceput sa plescaie de placere, fetelor, de parca cine stie ce i-ar fi dat - mvai, ce buna e ceapa asta, mmmmmm, ce bine merge cu ciorba ... am inceput sa fac misto de el - bravo frate, de ciorba mea nu zici nimic dar de o ceapa degerata data cu sare de ma-ta, esti in orgasem succesive ?
Desigur, a dat-o la intors ... . Nu m-am suparat, mi se pare chiar caraghios, sunt niste caraghiosi amandoi - am zis !

Mergi la inceput