Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 40
natalia_nica spune:
Bine ai venit, Micaela! Lady, felicitari! Vezi ca a trecut si asta? Astept sa ne spui ca la urmatoarea nastere nu vei mai fi asa stresata
natalia_nica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buflea La noi e soare si 8 grade - adica caldut. A nins sambata si intre timp s-a topit toata zapada. Natalia, am vrut sa intreb despre poza ta din avatar - baiatul tau face hockey ? Casca aia pare o casca de hockey si sunt foarte senzitiva cand vine vorba de acest sport |
Nu face hockey (in Timisoara nici n-ar avea cum, avem doar doua patinoare in exterior - functioneaza doar iarna adica), ci... karting . E foarte pasionat de condus si lupte (de aceea face si karate). Iar eu fac tae bo - in concluzie, sotul e foarte atent cand deschide gura
mihaela_s spune:
Lady sa traiasca Alexa si sa creasca mare si sanatoasa. Te asteptam sa ne povestesti despre viata in 4.
Kari multzam!
gusta spune:
Lady felicitari si Alexa bine ai venit. Refacere usoara si un bebe cuminte foc.
Marilena si Mara Augusta
manuelacrina spune:
Felicitari Alina !!! Bravooo ! Bine ai venit micuta Micaela !!! Sa fiti toti 4 sanatosi si fericiti !
Azi e o zi minunata !!!
buflea spune:
Bravo, bine ca a nascut si ca e bine - ca stateam cu grija.
Astept sa se dea jos din pat si daca e a doua fetita poate nu o mai ataca hormonii asa ...eu la primul copil am facut ceva circ penibil prin spital - ca il vreau in camera, ca de ce nu suge, ca de ce nu imi vine laptele, ca se invata cu formula si n-o sa mai suga lapte matern ... puah, la al doilea citeam reviste de scandal dupa operatie, parca au stiut hormonii ca am devenit imuna si m-au ocolit.
viviana spune:
La primul meu copil (nu ca as avea mai multi)... spuneam bancuri in timp ce nasteam.
Apoi cand m-au anuntat ca ne muta cate 2 in pat (ca nu mai aveau locuri) am iesit pe hol am deschis gura si am tipat. M-au lasat solo.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
buflea spune:
Sa va povestesc - a venit soacra. Are numai intentii bune - dar fetelor, primul lucru care MI l-a spus a fost ca domnul Buflea e prea gras ..de parca e vina mea ...hmmm, da, desigur ca e vina mea.
Aseara i-am pus o farfurie cu ciorba de perisoare si mi-a facut observatie ca ii pun prea multa ... dupa care a spart ea o ceapa si a dat-o cu sare - cand a vazut-o al meu, a inceput sa plescaie de placere, fetelor, de parca cine stie ce i-ar fi dat - mvai, ce buna e ceapa asta, mmmmmm, ce bine merge cu ciorba ... am inceput sa fac misto de el - bravo frate, de ciorba mea nu zici nimic dar de o ceapa degerata data cu sare de ma-ta, esti in orgasem succesive ?
Desigur, a dat-o la intors ... . Nu m-am suparat, mi se pare chiar caraghios, sunt niste caraghiosi amandoi - am zis !