Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 39
My_Lady0091 spune:
Multumesc de gandurile bune, sunteti niste fete/femei speciale!
Sa va dea Dumnezeu sanatate , sa va puteti continuati proiectele!
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Natalia.Multumesc! Fete....sunt amarata rau, Rebecca mea plange, sta agatata numai de mine, nu vrea sa adoarma, cum plec din camera se pune pe plans de jale, ma cauta...si cat m-am abtinut eu azi sa plang si m-a facut si pe mine intr-un final.Am leganat-o in brate si i-am cantat, asa cum ii cantam cand era mica...i-am promis ca orice ar fi, ma intorc..dar degeaba!Cum de s-a prins un copil de doi ani ca urmeaza sa plec, cum poate simti.. 38+
|
nu stiu ce sa-ti spun....doar sa te incurajez si sa te imbratisez.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Ioana_Pos spune:
Poate doar simte ca esti tu mai nelinistita, cine stie?
Sanatate multa si sa fie bine maine! Asteptam vesti bune!
kariguld spune:
Lady, curaj mama, curaj. copila simte, ca-i bucatica din tine. doar tine-o in brate si iubeste-o. acum du-te la oglinda si zambeste larg si spune-ti cu voce tare "o sa fie bine, o sa fie bine" .
ai sa vezi ca te ajuta, te vei simti ceva mi bine.
buflea spune:
Doamne Lady, ce atata jale fata mea, ca doar pleci sa nasti un pui mic de om ...e motiv de bucurie, zau asa - gandeste-te ca o sa fie doi puiuti care o sa se joace intre ei (sper) ...apropo, ce este puiul asta nou care vine - fata sau baiat ca n-am retinut .
Imi aduc aminte cand am nascut eu, m-am imprietenit cu o asistenta in spital care mi-a spus ca lucra de 20 de ani la maternitate si ca desi a avut oferte mai banoase nu a vrut sa se mute ca maternitatea este singurul loc in spital unde se plange de bucurie.
Iti tin pumnii, sa treci cu bine peste grijile astea, sa nimicesti hormonii aia si sa vii aici, la locusorul asta sa ne spui cum suge bebe - aici sa vii, ca eu nu te caut pe forum pe la alte subiecte, eu aici astept mura in gura vestea
My_Lady0091 spune:
Buflea
Esti o simpatica
E tot fetita.
Pe prima o cheama Marie Rebecca Ayanna si are doi ani si pe cea (inca in burtica) mica o va chema/se va numi Alexa Micaela Christine!
Acum fug sa ma imbrac caci la 07.30 am internarea!
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
Ce o i facut Lady? Sper ca totul este ok.
Mianna, esti pe meleaguri romanesti? E nasol de tot cu aeroporturile... Esti bine, da?
viviana spune:
LAdy ne-a zis: intrati la odiseea sarcinii in 40 sapt.-la Bulgarasi de ian.feb2012-acolo gasesti vesti!
Momentan nu era nimic.
Abia astept nu mai am rabdare.
Ha, am vorbit la Lufthansa. Azi toate zborurile de dimineata au fost anulate. Nu stiu dupa-amiaza ce o sa fie sau daca zborul de maine, cu care ar trebui sa plece mama va fi operabil.
Trebuie sa-i sun din nou la ora 17.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
Am copiat mesajul lui Alina Anto sa ne bucuram si noi.
Scuze Alina
A NASCUT LADY!!!!!
FELICITARI MAMICO!!!!
SA FITI SANATOASE, GATA A TRECUT CE ERA MAI GREU, ACUM MAI TREBUIE SA TE RAFACI REPEDE REPEDE SI SA AJUNGI CU PRINTESA MICA ACASA!!
ALEXA MICAELA CHRISTINE s-a nascut la ora 9.10, cu 3500 g. Deocamdata nu stia Lady cati cm si alte detalii. I-au facut anestezie generala, ca nu aveau substanta de rahi..si o cam durea operatia..
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
emanouela spune:
bravo mamy!!!!!!! sa fie intr-un ceas bun si sa fiti toate 3 sanatoase si norocoase.
eu am incercat s-o sun dar nu a raspuns, pe semne ca e sub anestezie inca.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail