Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 38
My_Lady0091 spune:
Kari, e zapada...si bate vantul, insa viscol ca-n Bucuresti si-n sudul tarii, in general, nu e!
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
Vreti viscol - va invit la mine! Am cat cuprinde.
Azi trebuia sa stea tatal meu cu fata - a venit la proteste, ca e mai cuprins de spirit civic decat mine - si eu sa merg sa iau de-ale gurii ca Balaurul se intoarce maine si sa fiu nevasta harnica . Da' de unde! Tata a sters-o spre casa si a avut o mega inspiratie ca a si ajuns la timp ca acum in zona e armata trimisa sa ii deszapezeasca. Ramnicu Sarat devine un fel de VIP de iarna la noi, ca e ca intr-un fund de caldare, nu prea adanca, dar suficienta ca sa se umple de zapada si sa blocheze sosele intregi spre nordul si estul tarii, Bacaul lui Lady, Galatiul lui rall si altele.
Intre timp, nici Bucurestiul nu se lasa mai prejos si este un strat de zapada de vreo 30-40 cm estimez eu. Deja am dat o tura din balconul deschis si s-a asezat mintenas la loc.
mihaela_s spune:
Mama mi-a spus ca acasa in Visby sunt 15 cm de zapada. Noi avem o lopata maaaare cu care numai sotul poate deszapezi. Cum e si el plecat, a ramas mama si s-a cam chinuit saraca. Musai in we sa luam o lopata mai mica. :)
Cea mica s-a dat azi cu farfuria zburatoare :). Asa sunt saniile pe aici...ca niste farfurii uriase, cu doua manere. cand te dai pe derdelus te invarti, e super. Pe probate.
Pe aici sunt doar 2-3 cm de zapada. Dar tot e frumos, iar ieri si azi a fost soare...foarte placut.
Mama a curatat azi si masina ramasa acasa. Motanul o asista de departe. Cand a vazut ca e gata curata masina, si-a luat avant, a sarit pe ea, s-a dus ca pe sanie si a aterizat in zapada :)). Pe masina era un strat subtire de gheata :)).
De sambata cea mica incepe la dans. Street-hip-hop. Sa vedem ce iese. Pana acum a fost artista plastic, acolo chiar are talent. O tot inndebuneam ca trebuie sa faca si miscare, sport...a ales dansul.
Lady daca nasti pana la ora 14 ora Ro iti tin pumnii. Pe urma vor fi ocupati sa scrie testul despre bacterii. Dar eu stiu ca oricum va fi bine, ti-au mai trecut emotiile nu?
mihaela_s spune:
Ioana eu nu vreau, multumesc! Am avut si anul trecut si acum doi ani zapezi si viscole cat nu mai vreau 10 ani de acum incolo...se pare ca anul asta am scapat usor, cel putin doua luni. la noi poate sa ninga si in martie asa ca...
Ioana_Pos spune:
Mihaela, imi place de motanul vostru! Se respecta.
Nici eu nu as fi vrut asa vijelie...
Ioana_Pos spune:
Am uitat sa ma laud: in weekend am cumparat un stepper si 2 gantere mici de 2kg ca sa facem sport. Madam doctor de familie a insistat mai ales ptr Balaur sa presteze ca s-a ingrasat mult. Da, am consumat cam 35 de calorii adunate! duminica seara pe stepper iar ganterele stau cuminti in cutia nedesfacuta. Trebuia sa cumpar modelul care venea si cu vointa de a face sport la pachet, nu?
kariguld spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Am uitat sa ma laud: in weekend am cumparat un stepper si 2 gantere mici de 2kg ca sa facem sport. Madam doctor de familie a insistat mai ales ptr Balaur sa presteze ca s-a ingrasat mult. Da, am consumat cam 35 de calorii adunate! duminica seara pe stepper iar ganterele stau cuminti in cutia nedesfacuta. Trebuia sa cumpar modelul care venea si cu vointa de a face sport la pachet, nu? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
cum? nu are si o carte de vointe? pe aia nu v-au dat-o de la magazin invidiosii aia. s-o stapnesti sanatoasa si dimineata cand te trezesti sa-ti spui "astazi o sa fac sport!"
sa stii ca eu vreau zapada!
mihaela , bafta la test!
Androix spune:
Mihaela, sunt si aici farfurii d-alea io i-am zis capac. Am cumparat si noi cand am fost la munte. Initial am refuzat o chestie d-asta gratis data de sor-mea ce o avea de naul trecut pentru ca anul trecut am prins uscat la munte si pe partie gheata iar picii mei au avut un accident nefeicit din cauza asta. Asa ca anul asta imi era teama de capace d-astea din plastic. Asta doar ca sa ajung pe partie cu trei copii si o sanie schioapa care se cam afunda in zapada afanata. Si uite ce m-am suit eu in masina sa cumpar capac ca era pe o partie pustie unde nu se inchiria nimic. Ca sa nu ma mai lungesc am mers pret de vreo 40 de minute dus intors dar a fost cea mai buna investitie ever! Daca plecam si cu portofelul la mine luam una si mai smekeroasa, dar pentru 6 lei m-am suit in masina si am cautat mai departe
Sotul meu ma sfatuieste sa nu scot maine masina din parcare. Eu inca ma mai gandesc. Azi mi-am luat porti ade tramvai pentru inca cel putin juma de an si cu fi-mea dupa mine. Pitoresc ce sa mai... Viscvolea si ningea si tramvaiul nu mai venise de peste o ora cand am ajuns noi in statie. Ei, dar ne-am gasit drumul spre casa.
Lady, tin pumnii! te asteptam sanatoasa inapoi cu bebe mic.
Viviana, s-a dat fata cu crema cea puturoasa? Sanatate multa!
In continuare nu am calculator ia sa vad daca ghiciti de ce nu a putut sa ajunga? De ninsoare si trafic haotic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Ioana_Pos spune:
Androix, stai sa vezi colea: in 18 decembrie cand nu ningea in Buc nici de frica, am cumparat vouchere pentru niste rame foto digitale (nu puteam sa iau de-alea ne-digitale, ca le avem pana in 25?). Am sunat sa le comand si tanti imi zice zambareata - a, daaaa, cred ca au ajuns in vama. O sa le aveti dupa Craciun.
My_Lady0091 spune:
Natalia.Multumesc!
Fete....sunt amarata rau, Rebecca mea plange, sta agatata numai de mine, nu vrea sa adoarma, cum plec din camera se pune pe plans de jale, ma cauta...si cat m-am abtinut eu azi sa plang si m-a facut si pe mine intr-un final.Am leganat-o in brate si i-am cantat, asa cum ii cantam cand era mica...i-am promis ca orice ar fi, ma intorc..dar degeaba!Cum de s-a prins un copil de doi ani ca urmeaza sa plec, cum poate simti..
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |