Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Lady e bine ca ai scapat de stresul cu generala, o sa fie foarte bine cu rahi, in felul asta simti ca participi si tu si iti vezi bebelusul din prima secunda
Referitor la tanti, si mie imi facea placere sa o citesc in general dar parerea mea e ca incepuse sa acapareze toate discutiile si depasise cu mult pragul ironiei acceptabile. Daca nu poti sa dovedesti respect pt persoanele participante la discutie si opiniile lor nu prea ai ce cauta pe un forum. sper ca a invatat ceva de aici, pt ca suedezii nu sunt absolut deloc toleranti cu asemenea manifestari si cred ca ii va fi tare greu sa se adapteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

ptr Lady. asa cum am promis. am pus si o sampanie la rece, dar ptr maine curaj, multe ganduri bune sunt indreptate catre tine

ema, vreau si eu zapada. macar putin, macar cateva ore... ce-ti face printisorul?

Viviana, e mai bine copila?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Corinai: Daca nu poti sa dovedesti respect pt persoanele participante la discutie si opiniile lor nu prea ai ce cauta pe un forum

Pai ea nu se certa de una singura. Persoanele participante au aratat cel putin tot atita lipsa de respect si un limbaj cu mult mai vulgar, dar nu numai ca nu au luat cartos dar nici nu au avut coloana vertebrala sa isi inchida contul. Eu cred ca nu are nici un fel de problema sa se adapteze in Suedia din contra, cred ca e mai mult decit adaptata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pai e adaptata ca suedezi nu-s romani, au si coloana si educatie si stil!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Lady....totul va fi bine, noi iti tinem pumnii sa treaca repede, sa fiti bine amandoua si sa te refaci repede, tu bea un sfert de cafea ....eu beau o cana mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, altfel nu pot respira
kari...apoi avem zapada de dat, ninge de rupe peste mai mult de jumatate din tara, blocaje avem, luati prin surprindere suntem. partea proasta e ca e si viscol.....si cica pana maine dupamiaza asa o tine. bine macar ca nu e ft frig. cupilul meu e ft bine, sarumana, n-a mai racit, n-a mai patit nimic....insa e la faza de miorlaiala, fix ce-mi place mie cel mai mult....face ce face si se miorlaie, din nimic. sper sa treaca repede pt ca ma dispera....si mai e si la faza la care incearca sa-i convinga pe toti ca el nu e fetita (99% asa-i zic...'ce fetita dragutaaaa') ci e 'Dadu'. i-am pregatit o surpriza pt toamna.....l-am inscris la gradi

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Lady, am intrat doar sa-ti urez o nastere usoara maine si sa revii repede cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Lady, si noua cine ne da stire ca esti ok cu un bebe de nota 10?
Nu ne poti lasa asa...

Kari, pitica e mai bine. Azi nu am trimis-o la scoala.
Aseara nu a putut dormi si s-a tot frecat in pat. Mi-a povestit ca a fost foarte speriata pentru ca credea ca nu i se va opri sangele si ca si-l va pierde pe tot. Saracuta de ea! Mi s-a rupt sufletul cand am auzit-o
A stat mult timp cu gheata pe nas. Si i-au facut si spalaturi cu apa oxigenata.
Crema aia putitoare cu care-si da in nas o ajuta.

Ninge, ninge si e viscol.
Mama pleaca vineri din tara si are emotii. Si eu pe langa ea. Ca deja au anuntat la Otopeni ca avioanele au intarziere din cauza conditiilor meteo si a dejivrarii. Poate pana vineri o sa fie mai bine.
Si sper ca si la Frankfurt sa fie vreme buna.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

am vazut si eu la tv ca e viscol in Bucuresti.

Viviana, sanatate copilei.

Lady, la voi nu e viscol, asa-i? ma gandeam la tine cand ma uitam la stiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

La noi e soare si 8 grade - adica caldut. A nins sambata si intre timp s-a topit toata zapada.

Natalia, am vrut sa intreb despre poza ta din avatar - baiatul tau face hockey ? Casca aia pare o casca de hockey si sunt foarte senzitiva cand vine vorba de acest sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Viv...intri la odiseea sarcinii in 40 sapt.-la Bulgarasi de ian.feb2012-acolo gasesti vesti!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput