Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinta..voiam sa zic barbologie

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

hai Alinaaaaaaa!!!!!!!!!
eu iar am fost fugita in munti, deci iar is pe din afara....dar vad ca s-au intamplat chestii serioase pe aci, infloresc liliecii, TZ a plecat... asta e, de a decis sa plece e pur decizia ei si cel mai probabil a considerat ca asa e cel mai bine pt ea. nu pot zice ca-mi pare rau, dar nici bine, nici nu mi-e chiar indiferent dar ii respect decizia fara a-mi parea rau. o sa-mi lipseasca poastarile ei sugubete dar n-am sa port doliu si cred ca suntem capabile sa continuam in stilul propriu al acestui topic fara a fi nevoie sa ne mane cineva de la spate.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Asa e...si eu respect decizia ei!Si o sa-mi lipseasca...insa ne descurcam noi cu sezatoarea pe aici...nu?

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nu e vorba de descurcat ci de altceva. Nu pot sa exprim exact senzatia si oricum am fost taxata ca am declarat-o lider - probabil demagogia romaneasca cu liderii de sindicat sau liderii de partid e mai puternica decat nuantarile pe care le are acest cuvat - a se vedea lider de opinie, lider charismatic, lider tacit etc In fine nu despre semnatica este vorba.

Cat despre nominalizare, ma simt 'flatulata' dar nu e de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Lady, multa bafta! Eu sustin anestezia locala si sunt sigura ca o sa fie bine!

Mergi la inceput

Ioana, te inteleg...

pt. mine era formator de opinie si de ce nu, recunosc ca am invatat multe chestii bune de la ea, ce tin de cultura generala si de viata, in genere.Poate nu era perfecta, cum nu sunt nici alti useri "incomozi",(ex.:anca_a care m-a calcat pe bombeu de multe ori..si am luat si cartonas rosu intr-o disputa cu ea, pe vremea cand eram inca novice pe terenul dc, insa eu o vad ca pe o persoana inteligenta, chiar daca e nonconformista in 99% din postari) insa nu putem spune ca TZ era o oarecare individa, fara personalitate..fada sau pironita intr-un univers aparte!

38+
Citat:

Mergi la inceput

O cafea?

38+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Neata.
Azi e fara cofeina. E buna, insa placerea nu e aceeasi.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaaaaaaaaaaaa
meteorologul de servici raporteaza ca in Iasi ninge de rupe.
Lady....cafea cu lapte, da????? ....mai fac si mofturi. cum iti este??? cu 'pisicul' cum stai????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Ema, un sfert cafea, trei sferturi lapte.ca-s zombi.am adormit la trei si la 5.30 eram in picioare pentru injectia nr. doi.Mi-a facut-o o vecina, care se pricepe, ca altfel trebuia sa merg la Urgenta.

Cu "pisicu' " stau cum stau si pisicile in februarie...e plin de hormoni care dau petrecerea de adio

Pana la urma imi face rahi.Nush daca am mai spus..ca nu prea mai am tinere de minte

38+
Citat:

Mergi la inceput