Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Ce pacat ca a plecat Tanti Zavaidoc. Parca am ramas fara lider. Cine preia carma Madagascarului? Unde mai putem noi sa facem haz de necaz?

Hai, mai, ca asta e prea de tot !
Vreti sa va deschid eu un nou subiect ?
Chiar tu, Ioana, poti fi lider; nu ai nevoie sa te indrume nimeni pe forumul desprecopii.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, TZ e bine. S-a nerfat nitel, dar cred ca a cerut inchiderea contului in primul rand ca sa se detaseze si sa aiba mai mult timp pentru viata ei reala

Io nu cred totusi ca Xenia e Conchita. Mie imi placea Conchita

Uitati www.youtube.com/watch?v=zs45E22JvTI&feature=fvst" target="_blank">urmatoarea parte

Daca nu ma canoneam cu un laptop mititel preluam eu sefia, asa mai aveti de asteptat pana maine pentru un capitol nou. Asta daca nu se indura de noi Allinta, ofcors

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Sper ca Tanti sa revina asupra deciziei si sa se reintoarca.

Eu pe Conchita am citit-o mai mult din arhive!

Ioana_Pos, nu plange...lider Tanti-nu era...ci era mai degraba "oaia verde a clasei"..adicatelea acel ghimpe din care te sacaia, dar iti dadea si de gandit!Mie imi plac oamenii inteligenti care isi permit sa se "joace".Insa acum...de o vreme...parca se implica prea mult si din autocontrolul de care dadea dovada s-a ales praful!

Dar isi revine ea..ca e puternica..si inteligenta, fara ajutorul wikipediei sau demagogiei fara sens si fund!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

De cand demagogia este fara sens si fund ?

My_Lady0091, nastere usoara !

Va puteti deschide o cafenea virtuala, episodul 1, 2, 3 etc...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu cand am pus liliacul era mic, mic - avea cred 20 cm. Acum are peste 1 m, are frunze, are de toate in afara de flori ...acum imi dati de gandit, daca ziceti ca trebuia sa infloreasca de mult.

Lady - te incurajez si eu, nu are de ce sa-ti fie frica - chiar nu are. Anestezia este ceva comun, cezariana la fel, te sfatuiesc sincer sa iei calmante dupa operatie - tylenol (care este paracetamol) si daca tot doare, poate ceva mai tare ...sa nu te intzepenesti in teorii din astea alarmante - ca se strica laptele, devine iaurt sau cine stie, chiar branza . laptele oricum vine mai tarziu la cezariana (dupa 3-4 zile) exact bine cat sa te pui pe picioare, si tu si the boobs si oricum tylenolul este permis si cand alaptezi - asa ca, oricum te ataca hormonii dupa nastere, decat sa stai in dureri si depresie, macar durerile sa le rezolvi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

regeret si eu plecarea lu' Tanti. dar stie ea mai bine ce-a facut. bine ca exista si alte cai de comunicare prin care sa tinem legatura cu ea.

Ioana, rami tu lider pana declansam alegeri anticipate.

Lady, o sa fie bine, ai sa vezi. eu asa cred si simt.

mihaela, liliac au pus si ai mei parinti in gradina lor, numai ca infloreste o data la cativa ani, in verile cand e mult soare si mai cald. si trandafiri si-au adus din Ro. mos G are un ghimpe impotriva lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

liliacul meu a inflorit de 3 ori, exceptie facand primavara(ma rog vara, ca v-am spus ca aici infloreste in iunie) aceea cand a fost culcat la pamant in zapada. Anul trecut am avut iar o iarna cu foarte multa zapada, dar am avut grija sa nu mai punem zapada pe el si asta vara a avut cele mai multe flori de pana acum.

Al meu avea vreo 30-40 cm cand l-am pus, acum are poate un metru, s-a intins mult pe lateral, a dat si un pui dar care e mic inca si nu a dat flori. Al meu e mov, cu flori simple, nu din acelea duble, batute cum le zice in Ardeal .

Asa e, ii trebuie soare mult, poate al tau buflea e mai pe la umbra si de aceea nu infloreste. Al meu are soare dimineata numai, dar vad ca i-a fost OK. Tot am vrut sa il mut in curtea din spate unde are soare toata ziua dar in toamna nu am mai apucat...poate o facem acum in primavara...

Nastere usoara si fara griji Lady. Nu are ce sa nu fie bine, ai sa vezi ca va fi mult mai usor si mai repede decat te gandesti.

Eu am de invatat numele latine la peste 50 de bacterii si ma iau de cap. Poimaine am test din ele si le incuuurc si nu le pot memora ca nu au nicio noima numele lor...aveau niste nume ciudate cei care le-au descoperit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Nastere usoara Lady. Tot nu pricep de ce iti face anestezie generala, dar ma rog. Aici nu exista asa ceva, pentru cezariana se face epidurala ca sa poti vedea si stringe copilul in brate imediat dupa ce il nasti. Tinem pumnii.

Si eu sint afectata de plecarea lui tanti dar o inteleg perfect. Mi-ar place sa tin legatura cu ea. Postarile ei erau cele mai savuroase by far, le citeam cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Votam?
Hai Ioana!

Lady te-ai intors de la control? Ce or zis?

Io tocmai m-am intors de la spital cu nashparlia.
Nu, nu e nimic grav. Doar epistaxis - adicatelea i-a curs sange din nas de nu se mai oprea. Vreo juma de ora. A stat in cabinet o ora si au trimis-o acasa cu un biletel catre Grigore Alexandresc - ORL.

Am fost. Nu e grav. I-a dat un unguent special sa-si dea in nas (inca nu i-am spus ca pute ingrozitor) tarosin, vitamine si un imunostimulator.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fac rahi pana la urma

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput