Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 34
My_Lady0091 spune:
Viv...azi merg iar la control.Sa vedem ultimele detalii.Si cred ca joi ma interneaza si tot joi ma opereaza.Nu prea sunt in apele mele.Mi-e teama rau de anestezia generala!
38+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Buflea...ski
cand ma voi face bine..si voi avea bani si timp...sigur voi incerca si eu sa fac acest sport.poate nu voi reusi mare lucru..dar macar sa simt adrenalina pe care ti-o ofera acele momente, pe partie!
Liliac...mie imi plac toate speciile...si cel mov deschis, si cel inchis, si cel alb...miros sublim!!Si mirosul de salcam si tei inflorit..le ador deasemenea!!
Julia_SM, sper ca esti ok.Nici pe la odisee n-ai mai dat!
38+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
viviana spune:
Nu are de ce sa-ti fie frica de anestezia generala.
O sa fie foarte bine. FOARTE BINE
Poate ti-ar fi de ajutor daca ai sta de vorba inainte cu anestezistul. Te-ar linisti.
Pana atunci nu ar srica sa citesti ceva carti siropoase sau politiste.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
natalia_nica spune:
Scuze ca ma bag in discutiile voastre (va citesc din umbra de mult), vreau doar sa o incurajez pe Lady - sunt sigura ca va fi totul super-bine - si astept sa ne spui cum a fost
P.S. Imi pare rau ca TZ a plecat
My_Lady0091 spune:
Natalia, ce surpriza placuta!Multumesc din suflet.Sa te auda D-zeu..ca am intrat deja in tunelul groazei..si pana joi cand ma dezmeticesc..nush daca imi va trece starea de
38+
desprecopii spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Lui TZ i-a fost inchis contul.Cica la cererea ei expresa.N-as crede!Pacat.Era totusi o figura ce se distingea din multime.Cu bune si cu rele.Si sunt alti useri care ar merita si in secunda asta sa li se inchida contul! 38+
|
Mylady, pot sa te asigur ca TZ are contul inchis la cererea ei! Nu cred ca sunt utile speculatiile/
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui desprecopii
Mylady, pot sa te asigur ca TZ are contul inchis la cererea ei! Nu cred ca sunt utile speculatiile/ Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
nu speculez caci nu am nimic de castigat.mi-am exprimat opinia si atat, asa cum au facut si fetele de la ZZ.Multumesc ca esti cu ochii pe mine in continuare, dar nu e necesar, crede-ma!
edit:si eu care credeam, cand am vazut ca mi te adresezi, ca doresti sa-mi urezi nastere usoara sau alte urari din astea care tin de ideologiile forumului
38+
My_Lady0091 spune:
38+
emanouela spune:
Alina....eu scot cracanatele sa iti facem galerie. va fi totul bine, trebuie sa fii convinsa de asta.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Ioana_Pos spune:
Ce pacat ca a plecat Tanti Zavaidoc. Parca am ramas fara lider. Cine preia carma Madagascarului? Unde mai putem noi sa facem haz de necaz?