Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Azi m-am sculat tot la 5, ca e luni si trebuia sa-l trimit pe Celcesforaie la scoala.
Am scapat de el pana vineri.

Si tot azi la ora 5 am aflat ca clopotele alea de-i bat lui din mobil sunt clopote tibetane.
Daca nu ar avea asa ecou ar fi chiar dragute.

Eu ador liliacul.
Si pe acelasi loc sunt lacramioarele.

In gradina mea din balcon o sa am lacramioare si oi mai vedea eu ce...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai
Tanti da in care suedia zisesi matale ca fu cea mai calda vara, ca p-acilea la sudul nordului a fost cea mai ploioasa din ultimii tzshpe ani, noroc ca noi nu am stat pe acasa :((

Ei, cum in care? In Suedia mea Chiar a fost cald inca din mai si a plouat rar. Au fost si zile reci, prin iulie, dar in general a fost o vara placuta. Sa vedem cum va fi urmatoarea, ca am in plan un circuit al Suediei, cu mici derapaje in tarile vecine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

TantiZ cum de ai luat bulina.

gradini ce vorbiti voi acolo , a mea are trandafiri si imi plac enorm plus alte flori iar olandezu are struguri pe care tot eu ii ingrijesc dar sunt ai lui.

Cum ma fetele mai rarut ?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Cum ma fetele mai rarut ?

chiar asa? io nu mai pot de ce spune lumea.

gusta, n-ai inteles, ele dau cu subsemnatul pe la scoala si de-aia mai rarut. in ce ma priveste, am scapat de schimbul doi de cand o am pe razatoarea.

vise taika, vise.

editez ca sa mai spun ceva,
fiecare are afinitati si simpatii chiar si antipatii. nimik nou sub soare. e normal sa fie asa, as spune chiar benefic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Just det Tanti zi-ne si noua pi unde-ai fluierat ;) si ce o mai fi si asta cu antipatiile ste'ti tare misterioase duamnelor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Tanti, nu-mi vine sa cred ca ti-am pus mintea cu uselere alea? Pai mata nu stii ca stropesc cu rahat peste tot pe unde isi fac aparitia? Eu personal nu ca le ignor, dar refuz sa mai citesc subiectul unde scriu ele ca stiu ca iese cu bataie si nu de alta, dar asa se face moderarea pe forumul asta, tot victima ia cartonas.

Eu cred ca Xeniei2006 i s-a inchis contul pentru ca desprecopii avea impresia ca e userul conchita. Acu nu stiu ce o fi facut userul conchita dar se pare ca in disgratie la conducere. Pentru ca let's face it, sint macar 3-4 useri care concertat strica subiecte la Discutii generale, jignesc in stinga si in dreapta si care rare ori iau cite un catonas desi ar fi trebuit sa le se inchida contul demult la cit venin varsa pe acest forum. Citeodata inclin sa cred ca acesti useri sint rude mai mult sau mai putin indepartate cu stapinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Lui TZ i-a fost inchis contul.Cica la cererea ei expresa.N-as crede!Pacat.Era totusi o figura ce se distingea din multime.Cu bune si cu rele.Si sunt alti useri care ar merita si in secunda asta sa li se inchida contul!

38+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Am fost ieri la ski si a fost superb ... zapada buna, vreme perfecta ...din pacate a fost atat de multa lume ca pentru prima data mi-a fost frica ca daca ma pierd de copii sau ei de mine nu o sa ne mai gasim. Ma gandesc serios sa ii dau lui fi-meu un telefon mobil - pana acum as fi spus ca 7 ani pt asemena device este prea putin dar dupa nebunia aia de ieri, cred ca este util.
Partiile s-au mai eliberat pe la 5:00 P.M. La 7:00 P.M. era chiar o placere sa skiezi, daca ar fi fost sambata in loc de duminica as fi stata colo pana la ora 22:00. Din pacate a trebuit sa plecam la 8:00 P.M.

In plus am reusit sa cad de 3 ori, pe aceeasi portiune de partie - EU care nu cad niciodata, cred ca nu am mai cazut la ski de 10 ani. Mi-am dat seama ce poate face "frica" si de ce copiii mici invata repede si o iau la vale razand ... portiunea aceea era plina de gheata si destul de abrupta - dupa mine, nu se putea trece de ea decat patinand. Copiii mei, nu stiu frate, au zburat fara probleme - mie mi s-a facut frica si am cazut. M-am ambitionat si am zis ca n-o sa renunt acum sa merg pe acolo de la o cazatura, am luat-o si a doua oara si am cazut exact in acelasi loc. A treia oara a skiat cu nervi si am cazut iar ... dupa care m-am gandit ca imi fortez norocul si le-am spus copiilor ca eu nu mai merge pe partia aia. Problema este ca nu imi mai vine sa o iau pe acolo, am capatat o repulsie fata de bucata aceea si ma deranjeaza cumplit ...

P.S. Si mie imi place liliacul - si eu am doua tufe in curte plantate acum 5 ani care insa nu au inflorit niciodata, nu stiu de ce ... dupa cati ani de la plantare infloreste liliacul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Buflea, ce te invidiez!

Cumpara-i un mobil copilului. Stai si tu mai linistita.
Si daca chiar nu crezi ca a sosit momentul telefonului un Walkie-Talkie ar fi excelent.

Lady cand te internezi? Sa incep sa-ti tin pumnii!

PS: TZ a cerut sa i se inchida contul.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

P.S. Si mie imi place liliacul - si eu am doua tufe in curte plantate acum 5 ani care insa nu au inflorit niciodata, nu stiu de ce ... dupa cati ani de la plantare infloreste liliacul ?

Eu l-am pus toamna si a inflorit in primavara urmatoare. Un singur an nu a inflorit, cand am avut zapada mare. E chiar langa aleea spre garaj, e mic inca, nu are mai mult de 1 m. Diminetile cand era zapada mare si bezna, sotul a pus zapada pe el curatand aleea, nu l-a vazut Saracul s-a culcat la pamant de greutatea ei si asa a stat cateva luni bune, am avut iarna din noiembrie pana in aprilie...m-am trezit numai intr-o zi ca nu e nicaieri liliacul...cand s-a mai topit zapada si am putut sa il scoatem, era saracul cam nenorocit. Dar si-a revenit, numai ca anul acela nu a inflorit. In urmatorul da(anul trecut).

Mergi la inceput