Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 41

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Buflea, din cate stiu eu, de ORICE este vinovata nevasta. De la suncile sotului pana la faptul ca nu e maturata casa scarii din bloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Iar ceapa era de la mamitica, deci e clar ca era cea mai gustoasa, buna, aromata etc ceapa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Va dati seama, daca ceapa aia ar fi fost din gradina mamiticii, cu cata mandrie i-ar fi oferit-o baietelului ?
Chiar ca sunt caraghiosi ! Sa fie incantat pt o ceapa degerata, data cu sare pt gust mai bun.

Lady, sa-ti traiasca fetita, sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii !

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

buflea, iti urez nervi de fier. sa intelegem, ceapa era adusa din Ro? sau e autohtona? soacrele astea... ba ca-i prea gras, ba ca-i prea slab, nici'cum nu-i bine.

io dormeam cand am nascut, nu stiu ce se intampla in jurul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Ei da, cum sa fie ceapa adusa din Romania ...era adusa din garaj, de mine, dar curatata si data cu sare de ma-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

apoi buflea....nici nu stii tu cata indemanare, talent, devotament, etc iti trebe sa curati o ceapa.....dupa ce 'lovitura de gratie' tre sa aplici ca sa o sparfi....si apogeul....s-o dai cu sare. pe mine m-a ferit Dumnezeu de soacra, in scurta mea casnicie, dar daca viitorul ex imi facea asta, chiar si inocent, primea macar pt cateva zile, la fiecare masa si cate o ceapa sparta si sarata fara nici o alta explicatie.
am vb cu Lady pe la 4-5, era ok, ca dupa o cezariana (nu stiu exact cum, doat din auzite), tititza e bine, e la incubator, spera ca pe maine sa se ridice din pat. deci e bine

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

buflea atunci sa-i aduci in fiecare zi cate-o ceapa din garaj. cand va pleca soacra acasa, sa-l treci la regim, ceapa cu sare. eventual si piper.

Lady, recuperare usoara si lapte din belsug.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Radeti voi radeti dar lasa ca o sa ajungem si noi soacre. Eu nu ma mai obosesc sa invat sa pregatesc o ceapa degerata cu sare pt barbat, ca nu are rost - dar pentru fi-meu, va rog ... am si luat notite de la Emanouela.

Eu am zis - cand o-i fi soacra, ma fac sora cu dracul, I mean cu nora - sper sa pot, poate isi trage fi-meu vreo spaniolita din aia infipta de nu ma lasa sa deschid gura, vede ceapa mea delicioasa si mi-o arunca direct la cosh ...Hrrrr !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Lady, felicitari!
Ma bucur ca e totul ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Neata s-o ceapa degerata. Ca e tare frig pe la noi.

Iei ceapa o pui pe un tocator, o apesi cu podul palmei pana se desface cu un parait crocant, apoi o freci cu sare si pe dinauntru si pe dinafara, fara sa o desfaci de tot. O asezi pe farfurie ca pe un nufar.
Are un gust deosebit: de ceapa cu sare.
Aminteste de copilarie.

Acum cu ale mele. De la ora 6 zbarnie telefoanele.
Mama a plecat cu bine spre zarile frankfurtiene. Am fost aseara sa o ajut cu bagajele, sa i le cantaresc.
Acuma ii tin pumnii sa ajunga cu bine la destinatia finala.

Celcesforaie ma va parasi (nu paraseala de-adevaratelea) in acest we. Adica nu se incumeta sa vina acasa cu masina. Si io i-am spus sa nu vina nici cu trenul ca sta bine unde sta la caldurica.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput