Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela si la mine asta e deviza, suntem prietene!! si m-am trezit de multe ori sfatuindu-ma cu ea asa cum as face-o cu prietenele mele vechi daca ar fi mai aproape. Cred ca si faptul ca am aterizat aici la o varsta cand a fost mai greu sa legi prietenii din alea de suflet cum au eu din tinereti, m-a determinat sa gasesc in ea prietena mea cea mai buna. Care e totodata si criticul meu cel mai aspru, ea cea educata in alta cultura vede lucrurile din alt unghi uneori. am uitat sa spun, a implinit 14 de Craciun.
Sa ne traiasca si sa gasim intelepciunea sa le fim mereu aproape si sa-i calauzim, doamne ce varsta minunata au!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Vreau doar sa spun ca ma enervati Sunteti tinere si aveti copii asa de mari!

Avea dreptate maica-mea: copiii se fac inainte sa implinesti 30 de ani. Stia baba ce stia... Dar cine sa asculte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai voi discutati de 14 ,15 ani eu am una bucata 6 ani si ceva luni si imi zice ca ea e sefa ca ea hotaraste ca stie ea ce e mai bine si luni mi-a dat-o rau in cap cu intrebarea

Mami ce face o fetita daca e indragostita de un baiat?

Iar eu nu am avut raspuns si de 2 zile merge cu rochita la scoala si azi trebuie sa ajut si am fost informata de dimineata sa ma comport civilizat si sa fiu frumos imbracata spuneti voi daca nu e timpul sa plec in lume.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

da..mai sunt 7 zile, joia viitoare pe vremea asta deja sunt hacuita

mi-e o frica cum nu mi-a fost in viata mea.am citit povesti si povesti despre cezariana...

si mie imi face anestezie generala..cica sa-mi protejeze psihicul avariat la prima nastere...oricum...am vise macabre la greu de cateva nopti!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

gusta,

Tanti Z, matale ai citit pe suedeza? acuma eu nu ma supar ca m-ai facut mama tanara, din contra si da mama ta si mama mea au avut dreptate. ca n-am ascultat noi intr-un totul....

Lady, vin acuma la tine si-ti confisc toate povestile. ceva povesti nemuritoare cu printi si printese nu ai? lasa-le pe alea cu cezariene ascunse sub pat. ai incerdere ca va fi bine,

viviana, copila mea de fapt amandoi copii sunt pesti. dintre o balanta si-o leoaica au iesit doi pesti. sa nu ma intrebati cum s-a intamplat asta.
nu ma laud, dar am copii buni. cu iesirile de rigoare si rebelinuile specifice varstei. normale, normale ptr orice copil. i-am lasat sa "traiasca" (a se citi sa se manifeste intotdeauna) asa cum au simtit ei. sa se supere, sa tipe, sa se certe, sa fie suparati pe mine-pe ta'so, sa fie fericiti, sa sara in paturi, sa se tavaleasca pe jos de ras, sa aiba propriile pareri si dorinte, etc etc etc.
o singura data copila ia spus lui ta'so ca-l uraste. anul trecut, nici nu mai stiu care a fost motivul. ta'so a tacut si-a suferit in el, apoi mi-a spus mie. fata vroia ca el sa nu mearga la servici in ziua respectiva, iar asta pur si simplu era imposibil. "lucrezi prea mult, esti plecat de acasa toata ziua...."- ii spunea in perioada aia.
intre timp si-a schimbat jobul, cu unul mai bun, cu program fix si zile libere mai multe pe luna. un job la stat, nu la privat.

gata, ma duc sa pun legumele la supa, carnea fierbe deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui corianai

Mihaela si la mine asta e deviza, suntem prietene!! si m-am trezit de multe ori sfatuindu-ma cu ea asa cum as face-o cu prietenele mele vechi daca ar fi mai aproape. Cred ca si faptul ca am aterizat aici la o varsta cand a fost mai greu sa legi prietenii din alea de suflet cum au eu din tinereti, m-a determinat sa gasesc in ea prietena mea cea mai buna. Care e totodata si criticul meu cel mai aspru, ea cea educata in alta cultura vede lucrurile din alt unghi uneori. am uitat sa spun, a implinit 14 de Craciun.
Sa ne traiasca si sa gasim intelepciunea sa le fim mereu aproape si sa-i calauzim, doamne ce varsta minunata au!!

Ti-am mai zis ca parca suntem surori? Exact asa sunt si eu cu Diana. Nu am de adugat nimic.

E o varsta extraordinara, nimic de speriat. Doar de admirat cum infloresc si cum isi gasesc drumul, sub indrumarile noastre. E o varsta minunata, la fel ca oricare alta. Merita traita si inteleasa, nu criticata. Ceva de genul "been there".

A mea e acum la alesul liceului. Ce de discutii am avut...mi-a reprosat pana si faptul ca sunt mama cu gandire romaneasca, ca nu o sustin cum vrea ea...pana i-am explicat care e menirea mea de mama. Sa o indrum, iar alegerea e a ei. Aseara in sfarsit s-a hotarat. A fost la o intalnire organizata special de liceul unde vrea ea, mi-a zis mama ca a venit super incantata acasa ca si-a gasit linia pe care vrea sa o urmeze. Prevad o seara plina de povesti entuziaste, optimiste si vesele. Abia astept sa ii suflu in aripi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Kari tu razi dar eu deja ma intreb ce ma fac dar sunt oameni care imi spun ca e normal e varsta pai stai mai frate ce urmeaza atunci cand o sa aibe 10 ,am zis eu plec de acasa si gata.

M-am executat m-am imbracat frumos si ma duc sa fac case la vrabii ,sper sa fie copilul multumit.

Tanti Z azi am dat cu mopul ceva mai mult da eu il pun la sport ca vreau sa dau ceva jos.Nu asa ca am zis bine.

Lady lasa povestile uite aici una bucata mama care a facut copil cu cezariana si nu s-a intamplat nica.Asa ca gandeste pozitiv.

Mai am un hop diseara sa merg sa prezint condoleantele la invatatoare si nu stiu de pe unde sa fac rost de curaj.

o zi buna si ma duc la vrabiile mele.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Kari, citisem in romaneste, si tot in romaneste si intelesesem Nu era vorba despre tine, ca tu esti mamaitza, ca mine, eu vorbeam despre tinerelele astea care au copii adolescenti. Unde mai pui ca unele sunt studente si au deja copii adolescenti Asta da precocitate! (nu te supara, Mihaela ca iti tai nasul daca te superi).

Am facut ochii cat cepele ca a zis Kari ca ea e leu si herr-ul ei balanta! Incep sa inteleg unele lucruri, cred ca e clona mea din Germania. Doar ca mos G al meu nu s-a relocat in Elvetia, dar mai are timp...

Lady, si tu ma enervezi! Nu stii ca inainte de operatii de cezariana, hemoroizi, extractia dintilor din fata si epilat inghinal nu se citesc articole/povesti/basme/cimilituri pe temele astea? O sa fie totul bine si parca vad ca peste 3 saptamani scrii pe forum ca toante sunt alea de nasc natural, ca cezariana rulz si alte bazaconii. Sa nu te prind! Am zis.

Gusta, fie-ta e supermisto! Auzi la ea, ce intrebari pune... Dar te intreb si eu pe tine: daca avea 16 ani, nu 6, stiai ce sa ii raspunzi?

Fiu-meu e foarte pupacios de vreo luna. Ma ia la pupat pe bucati: obraji, nas, urechi, ochi, vrea sa ma pupe si pe gura. Hm... Cred ca se apropie varsta cand baieteii isi cer mamele in casatorie. Sa vedem cum il lamuresc fara sa il jignesc si mai ales cum il fac sa accepte ca l-am preferat pe colegul de apartament la maritis. E drept, eram mai tanara si fara minte si nu stiam ca pe lume exista (vor exista, la vremea aia) tipi asa de misto ca fiu-meu... Of... Uneori e prea tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha Tanti, sunt precoce, asa-i? Daca mai stateam cativa ani o insoteam pe Diana la chefuri .

Lady, o sa fie bine, nu te mai gandi la lucruri nasoale. Gandirea pozitiva e cea mai buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

am nascut si natural...vazut moartea cu ochii...acum nush ce as mai putea vedea

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput