Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 24
viviana spune:
Tot io-s.
Niste toalete fooooarte curate! De nota 10.
De ce va zic asta? Pai adorabila mea fiica s-a blocat in WC.
Wc-urile astea au ceva cu ea.
Cand i-a zis lui taica-su "ah, e ceva normal! Mai stii cand m-am blocat in Wc la Nottara si m-au scos pe geam?" am crezut ca se sufoca.
Eh, ma rog, i-a interzis sa se mai duca la WC fara telefon mobil.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corianai spune:
Viviana probabil ca acest "cool" are diferite semnificatii, depinde din ce parte te uiti. Eu ador bucurestiul, dar raman la convingerea ca este de departe cel mai oriental oras al europei, cu bune si rele... Am trecut si eu acum doua veri prin centrul vechi pe care mi-l recomandasera prietenii si am fost profund dezamagita... la lumina zilei era jalnic, o combinatie patetica de restaurante de lux si mizerie crunta... un fel de dubai pastrand proportiile. posibil ca aerul scandinav sa-mi fi deteriorat mie perceptia... sorry, cum am zis eu iubesc bucurestiul meu dar nu neaparat si gaselnitele astea noi "wanna be"...
mihaela_s spune:
Pe insula e avertizare de gradul doi la zapada, singurul loc din Suedia! Pana la 2 dm de zapada vineri noaptea si sambata. Ne dam cu saaaaaniiiiiaaaaaa!
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Parintii mei au fost umblatori. Cum aparea un nou copil cum se mutau. Am locuit asa: - Pe soseaua Oltenitei, gard in gard cu Bellu Catolic - in perioada aia ca eram mici si proaste (eu cu soru-mea obsedata de curatenie) saream gardul si jucam fatzea printre morminte. - in Dristor, la et 3. Ne-a gasit mama incalecate pe balustrada dand bice unor cai imaginari si s-au mutat la et 1 - in Titan la Macaralei. - Apoi a fost Piata Unirii - vis-a-vis de Sf. Vineri. De aici ne-a demolat Ceausescu. - Am stat un an pe strada Londra. - A urmat din nou Dristor. |
Holly Molly ... ma penetreaza curiozitatea - cati frati / surori ai ? Dupa numarul de mutari mie imi ies 6 copii
buflea spune:
citat din mesajul lui corianai Viviana probabil ca acest "cool" are diferite semnificatii, depinde din ce parte te uiti. Eu ador bucurestiul, dar raman la convingerea ca este de departe cel mai oriental oras al europei, cu bune si rele... Am trecut si eu acum doua veri prin centrul vechi pe care mi-l recomandasera prietenii si am fost profund dezamagita... la lumina zilei era jalnic, o combinatie patetica de restaurante de lux si mizerie crunta... un fel de dubai pastrand proportiile. posibil ca aerul scandinav sa-mi fi deteriorat mie perceptia... sorry, cum am zis eu iubesc bucurestiul meu dar nu neaparat si gaselnitele astea noi "wanna be"... |
Ba pardon - am fost si eu asta vara in Centru Vechi - tot asa, intr-o intalnire de gagice - wow ce mi-a mai placut ! Si mie mi s-a parut cool si am mancat la un restaurant grecesc, tot foarte bun.
Ce nu mi-a placut a fost parcarea - nororc ca amica mea avea o masina foarte, foarte mica pe care a parcat-o pe trotuar, intr-o fanta dintre alte doua masini ...n-am crezut ca o sa poata !
viviana spune:
Buflea, doar 3.
Da, ne maream si noi si mareau si ei nr. de camere.
Mai era si o verisoara. Si o prietena a lu' soru-mea. Se mai strangeau si de pe la mine.
Parintii mei au fost niste eroi.
Chestia cu Bucurestiul oras cool e de aici:
www.ziare.com/social/capitala/bucurestiul-pe-locul-doi-in-topul-celor-mai-cool-orase-1142943" target="_blank">http://www.ziare.com/social/capitala/bucurestiul-pe-locul-doi-in-topul-celor-mai-cool-orase-1142943
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
viviana spune:
citat din mesajul lui corap inteleg ca impachetai perpetuu, despachetarea fiind inutila in aceste circumstante |
De aia nu suport sa fac bagaje.
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
Viviana, am intrat numai ca sa confirm. Aia cu topul au dreptate. Oslo si Stockholm pe ultimele locuri.... dada! Asa e.
Oamenii care locuiesc in orasele astea sunt niste eroi (parafranzand din contemporani). Nu va zic cand costa berea. Sau sa mananci la restaurant. Sau la cat inchid restaurantele. Sau alte de astea...