Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi a venit iarna, dar nu am avut chef sa scot nasul din casa...am ajuns vineri naptea dupa un drum cu vaporul de cosmar. Vant puternic, a mers mai incet dar tot s-a leganat de numai, scuturaturi de la valuri si vant...cand am acostat nu a putut acosta la locul lui si ne-au dat jos din vapor cu un autocar. Batea vantul cu 90-100 la ora, sotul venise cu avionul si a zis ca a crezut ca nu poate ateriza din cauza vantului, asa se balansa avionul...ii admir pe oamenii astia care muncesc in conditiile astea...Acum ne pregatim sa plecam din nou, viata de nomad...

Azi am gatit mancare thai si cea mica a facut salata de fructe.

Va salut, duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Hello! Nu stiu ce ghetare sunt pe la voi, aici e acceptabil. Nu se poate spune nici macar ca e foarte frig. Cerul e insa acoperit, nu (prea) e zapada, asa ca e cam deprimant.

Am decis sa nu fac NIMIC azi, desi ar fi bine sa fac mai mult decat nimic. Nici ieri nu am facut mare lucru, asa ca prevad ca saptamana viitoare va fi complicata.

Elfa-sefa, Alra, vad ca a disparut, Ioana cred ca a emigrat deja fara sa ne spuna...

Nu-i nimic, ne mai vedem la primavara. Adica peste numai 4 luni. Ce, e mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sunt in zona cu ceva var dar si suparata ca azi mi-a venit Mara acasa cu o scrisoara ca fata unei invatatoare a murit la 20 de ani si sincer m-a cam zdruncinat.Asa ca eu vreau sa invat sa rad si sa nu mai supar ca viata e prea scurta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Sunt in zona cu ceva var dar si suparata ca azi mi-a venit Mara acasa cu o scrisoara ca fata unei invatatoare a murit la 20 de ani si sincer m-a cam zdruncinat.Asa ca eu vreau sa invat sa rad si sa nu mai supar ca viata e prea scurta.

Marilena si Mara Augusta

viata merge inainte.

doar ce-am halit o prajiturica. si mai am de spalat vasele. si cred ca am inebunit, azi am urmarit pe tv si internet ce s-a intamplat in Romania. m-au intrebat copii ce motive am de ma uit atata la tv. ca de obicei nu ma uit.
cred ca ar trebui sa dau cu mopul sa-mi mai treaca gargaunii de la cap. sau sa las gargaunii la locul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Eu sambata am fost la serviciu, apoi am venit acasa si am aruncat o mazare in oala, am desfacut bradul de Craciun si am dat si un aspirator ca se umpluse casa de ace de brad. Mi-am incheiat ziua cu un Monopoly - m-au capiat copiii cu jocul asta, este cumva o faza asa cum a fost Thomas, Dora, dinozaurii si acum Monopoly ?
Problema este ca nu se joaca singuri ca in 10 min se bat - copiii astia ai mei nu stiu sa se joace singuri mai mult de 10-15 min.

Ieri am fost la ski - adica dimineata am fost la patinuar, a bagat fi-meu gol dar scorul a fost 4-4 ... dupa aia ne-am dus direct la ski ... fetelor, era o gheata pe partie de mi-am paradit genunchii. Afara foarte frig, faceau aia zapada dar nu era inca batatorita peste gheata aia ... asa ca o spulberai usor si tot pe patinuar ajungeai. In total cred ca am facut 7 coborari - ceea ce nici nu justifica drumul pana acolo, dar asta este ...macar am stat in aer liber (si inghetat).

Azi e liber in America numai la mine la companie nu - copiii au off, barbatul are off si el ...doar ca a inceput sa scartzie cu programul meu - ca la ce ora vin acasa, ca cand se termina, ca de ce intarzii ... de parca stau la serviciu de placere. M-am cam suparat pe el dimineata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

iar am fost hai hui la Cimpulung si pot sa zic c-a venit iarnaaaaa si la noiiiii, ieri la Vatra Dornei ningea ca-n povesti, azi la 7 dimineata in Cimpulung ningea de rupea iar la 12 cand am plecat nu se oprise, in Suceva ningea....deci e iarnaaaaa, Iasul nu pare sa fie pe harta Romaniei, ca abia am vz un strat palid de zapada, acum spre seara a inceput iar timid.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ziua mea de azi a inceput la 4 dimineata.

A trebuit sa-l intrerupt pe Celcesforaie din ce stie el sa faca mai bine cand doarme si sa-l trimit la niste cursuri de specializare in afara orasului.
Tot azi la ora 4 dimi, am constatat ca ceasul de pe noptiera mea e normal: Tzarr, tzarr.
Telefonul pus pe noptiera lui sa sune, nu: ala bate clopotele.

Eram in baie cand am auzit dangatele, a iesit si micuta sa intrebe ce se intampla.

Am facut mic-dejunul, i-am pregatit sandvisuri de drum, cafea si l-am dat afara pe usa.
Nu am putut sa mai dorm.

Mi-am trimis si copila la scoala, apoi am luat drumul CASMB-ului (Casa de asigurari de sanatate pentru depunere dosare).
La 8.30 eram acolo. Am stat 3 ore la coada pana cand ne-a anuntat ca au cazut computerele.
Pe la 11 m-am intors acasa visand la patul conjugal.

La 11.30 a venit mama in vizita.
La 13.00 a venit un prieten care a stat pana la 16.
La 14.00 a venit nashparlia de la scoala.
La 16.30 a venit la meditatii.
La 16.35 am adormit in fotoliu.
La 17.00 m-a trezit fii-mea sa-mi spuna ca i s-a stricat lampita si nu mai vede caietul. I-am pus alta.
Apoi m-am dus la farmacie ca m-au sunat sa-mi dea de stire ca mi-au venit niste medicamente.
Am fost la Mega si am cumparat sarmale pentru cina. Aveam pofta!

Mi-a trecut si somnul si oboseala.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare!

Noi am fost zilele astea sa aratm copiilor un pic de zapada la munte si am prins o vreme si o zapada ce nu am vazut in viata mea. Absolut fenomenal. Brazii incarcati cu zapada cum nu am vazut decat in calendare, nici prea frig nici prea cald, soare in 3 zile din 4, ce mai a fost neasteptat de frumos. Ne-am dat cu sania pe partie, cu capacul, am mai si inchiriat o alta saniuta si ne-am distrat pe cinste. Am constatat ca partia din bran e foarte misto, este partie separata de saniute si data viitoare cand mai mergem vrem sa facem in asa fel incat sa plecam de sambata si sa ne intoarcem marti, pentru ca sambata dimineata era de-a dreptul periculos din cauza celor care se dadeau cu colacele alea imense care nu pot fi oprite sau controlate in vreun fel. Dar in schimb ieri am fost singuri pe toata partia noi si inca doua grupuri razlete dar nu ne intersectam. De vis! Ne-am intors aseara pe la 8, ceea ce pentru mine e oarecum o exceptie ca nu-mi place deloc sa conduc pe intuneric dar nu m-am indurat sa-i iau mai repede de la joaca. S-au jucat copiii mei in zapada pana s-au inrosit in obraji. Numai foamea i-a gonit din zapada de fiecare data. Drumurile foarte bune, curatate, date cu material antiderapant, unde nu a fost am testat si eu cauciurile de iarna ca tot mi-am luat si in bucuresti nimic Vrem neaparat sa mai repetam iesirea la munte sper sa tina zapada.

Ei si acum asa cum era de asteptat ma asteapta un troller de chiloti si ciorapi de spalata si trebuie sa si gatesc ca sufla vantul in frigider. Deci va las ca sunt ca o albinuta azi

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Androix pentru frumoasa zi.

Si inca o pentru ca mi-ai amintit sa pun la spalat.

Nu de alta dar, azi vine la curatenie/calcat si sa se usuce hantele.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

io-s la Cluj, mai am un pic si ma simt ca acasa in camera de hotel - am ajuns duminica seara si plec maine seara. imi vine sa iau un mop/aspirator, ceva, si sa dau prin fiecare cm patrat din camera - nu ca n-ar fi suficient de curata, dar am reusit aseara sa-mi pierd stick-ul de la Orange. pe undeva prin camera, si nu-mi dau seama cum. era conectat la laptop, a trebuit sa plec pana la spital cu laptop cu tot, acolo nu l-am deschis, iar cand am revenit in camera, ia modemu' de unde nu-i. succesiunea normala ar fi fost sa scot stick-ul din laptop si sa-l pun intr-un buzunaras in poseta, iar laptopul in geanta lui.

mi-am intors de doua ori poseta cu fundu-n sus, am scuturat-o, am pipait-o pe toate partile, poate-poate are vreo gaurica si-a intrat dracia sub captuseala. am scuturat si geanta de laptop, in ideea ca poate n-am scos stick-ul, desi as fi observat, ca nu-i chiar atat de larga geanta incat sa permita un stick lateral. normal, am cautat si-n cosul de gunoi. in disperare de cauza am cautat si-n trusa de farduri, chit ca nu ma fardasem inainte de-a pleca. buzunare n-aveam decat la haina - le-am cercetat si pe alea. nu mai zic cat ma tot uit pe mocheta - in zadar, ca e rosie, iar stick-ul era negru, l-as fi vazut. frustrant e ca nu-mi explic unde s-a putut evapora.

asa ca acum lucrez din camera de hotel si din cand in cand din crasma de langa hotel, ca acolo au wireless.

in alta ordine de idei, am reusit sa rup si o unghie falsa - tot asa oblic cum se rup si cele naturale. nici macar nu-mi dau seama cand am rupt-o, cert e ca nu merge nici modalitatea asta de a-mi repara unghiile. nu-mi ramane decat sa ma resemnez

Mergi la inceput