Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo, promiteti ca nu ma dati afara de pe ghetar daca va spun ca am crescut in Cotroceni pe Carol Davila? io nu-s vinovata, doar mama si tata.

Lady, o sa fie bine. ai grija si te odihneste cat poti.

mihaela, nu lua toate in seama, asa sunt parintii, trebuie sa spuna si ei ceva ca sa nu taca.

copii au venit acuma de la dentist si fii'mea zice ca doctora trebuia sa-i scoata o masea, dar a trimis-o acasa sa ne intrebe pe noi. ce sa ne intrebe? doar nu-i scoate toti dintii?

azi m-am destrabalat putin, in oras cu cateva colege. mi-am cumparat doua perechi de nadragi, erau redusi cu 70%. si o camasa, am vrut sa fie rosie-rosie dar nu erau. asa ca m-am multumit cu una in carouri. mi-am amintit ca nu-i mancare acasa si-am achizitionat un pui si un hartan de porc la rotisor.

acum se spune ca ar trebui sa fac pauza, sa nu mai fac nimik cu mainile, doar sa stau linistita. ma dor de nu mai stiu ce sa le fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Te incurajez si eu Mihaela ... o sa vezi ca o sa treaca. Gandeste-te ca macar fetele au pe cineva de incredere langa ele, ca Bunica e sanatoasa si tota lumea din familie este toleranta cu situatia data.

Multumesc, cateodata e nevoie sa vad asta scris negru pe alb ca sa stiu ca e adevarat.
Cu mentiunea ca cea mica e suparata pe mine, ieri a vorbit cu mine monosilabic, mi-a zis mama ca e suparata ca am plecat iar. Mi-a reprosat de mai multe ori ca de ce nu m-am facut vanzatoare sa nu fie nevoie sa mai fac scoala . Probabil ca voi mai auzi reprosuri si dupa pensionare...dar mi-a mai venit inima la loc, datorita voua.

Pe de alta parte cred ca totusi esti un exemplu pentru fetele tale - poate nu inteleg ele acum, dar mai tarziu, cand se vor specializa si ele intr-o profesie, cred ca vor aprecia efortul tau ...plus o alta concluzie pe care ar putea-o ele sa o traga este ca "scoala se face la timpul ei" si ca daca din diverse motive este amanata, sacrificiile sunt mult mai mari (spun eu care la fel ca si tine am facut scoala americana cu full time job, copil mic acasa in grija bunicilor si gravida cu al doilea - a fost cosmar, cosmar, cosmar - atat de tare m-a traumatizat experienta ca nici macar nu pot fi mandra de mine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tanti, sunt la jumatea a trei ani...mai am unul jumate. Dar trece, cum a trecut si anul asta...eu am scapat de o jumate de an caci am avut materii recunoscute. Dar insula ma asteapta, e fidela .

Kari, fata mea cea mica a spus, nu mama. Mama ma incurajeaza si ma sustine, nu ma critica.

buflea, ai dreptate, pe undeva poate ca sunt un model pentru ele, chiar daca de "asa nu" . same here...cosmar, cosmar...uneori nici eu nu sunt mandra de mine(mai ales cand ma gandesc la copii). Dar muncesc la asta .

Gata, nu mai pun mana pe carte o saptamana! Am zis. Maine dau examenul si merg acasa...de luni incep o noua materie si ma relaxez putin...ceea ce va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Emma?

Mianna?

Julia??

nimic nou sub soare?

io-s amarata rau...mi-a iesit e-coli in cultura vaginala.mi-a dat zinat pt 7 zile si niste ovule de luat vreo 12 zile.si mai am 14 pana la nascare

lu' fii-mea i-a iesit la analize stafilococul auriu din exudat si tampon nazal.maine tre' sa fug la doc. fam. pt. tratament.

asa ca...nu raportez nimic optimistic...doar "Sechele mioritice" pe locuri

maine vreau sa prestez, din ficatul adunat de la curcile mele de la tara, niste drob..cu verdeata multa, praz...sper sa iasa bun

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady, sanatate multa! Nu prea ma pricep la bacterii, abia de luni incep cursul de microbiologie...dar stiu ca femeile gravide sunt sensibile si aduna tot. Sper sa nu afecteze bb mic, ce a zis medicul? si galuska mica, a fost racita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mihaela, bafta astazi la examen. am inteles eu pe dos legat de mama ta.

Lady, curaj. trec virusii astia cu tratament. o sa vina bebe si atunci multumirea si fericirea te vor inunda ca un pahar ce da pe'afara.

Mergi la inceput

Kari, multzam! A fost, am dat, am scris, a mai trecut unul...sunt pozitiva azi ca am stiut. Imediat imi fac bagajul sa plec acasa, am un we liber, fara invatat! yepiiii.

sa aveti un sfarsit de saptamana SUPER!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela ce bine ca ai scapat! we frumos
Tanti nu pot sa-l dau in judecata pe angajator ca e foarte de treaba, recunosc sincer ca abia daca prestez cele 40 de ore saptamanal... vin cand pot intre 8 si 8.30, plec cand vreau, e chiar ok. Ziceam ca ajung la 5 acasa, dar asta cu tot cu drum si oprirea la cumparaturi. si de saptamana viitoare intra in aplicare planul B, vinerea o sa lucrez 8-12 (de fapt 9-12 ca am o ora mic dejun cu colegii) profit de ultimele zile de la asigurare pt fiica-mea care face 8 ani la vara. trai neneaca o sa-mi fac un program super de vineri dupa-masa cu donsoara mea.
Lady sanatate
We placut va doresc tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Kari, nu te impingem de pe ghetar (eu imi doream sa locuiesc in Cotroceni)

Parintii mei au fost umblatori. Cum aparea un nou copil cum se mutau.
Am locuit asa:
- Pe soseaua Oltenitei, gard in gard cu Bellu Catolic - in perioada aia ca eram mici si proaste (eu cu soru-mea obsedata de curatenie) saream gardul si jucam fatzea printre morminte.
- in Dristor, la et 3. Ne-a gasit mama incalecate pe balustrada dand bice unor cai imaginari si s-au mutat la et 1
- in Titan la Macaralei.
- Apoi a fost Piata Unirii - vis-a-vis de Sf. Vineri. De aici ne-a demolat Ceausescu.
- Am stat un an pe strada Londra.
- A urmat din nou Dristor.
Apoi m-am maritat si a fost in oridine: Eminescu, Veronica Micle, Titulescu.

Va pun la dispozitie vasta mea experienta la impachetat carti si vesela.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Ieri a fost joi.
Nu vineri, nu sambata, nu duminica.
Asta ca sa clarific de la inceput niste chestii.

Ieri am iesit cu niste prieteni. Si pentru ca citisem ca Bucurestiul este al doilea cel mai cool oras din Europa am ales centrul vechi.

Ce pot sa va spun? Am gasit o viata de noapte, si niste locuri minunate - nu e totul refacut pe de-a-ntregul, insa atat cat este, e tare coooool!

REstaurantele, cafenelele, berariile, ceainariile pline!
Nu prea gasesti locuri fara rezervare!

Am mancat la un restaurant turcesc (am asteptat o ora sa intram).
OMG - o simfonie a gusturilor! (am fumat narghilea )

Acu' am ramas cu papilele in asteptare asa ca gatesc ta-na-na Imam Bayildi si ceva iaurtel cu menta...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput