Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela succes la examen ce dor imi e de scoala... de abia acum cateva zile m-am invrednicit sa trimit mail la universitate sa ii intreb de diploma (cred ca subconstientul meu nu vroia sa accepte ca s-a dus studentia inca o data) cica o sa merg la ceremonie, d-aia cu palarii in aer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eu nu vad nimic frumos in studentia asta...am urat-o de la inceput. Locul meu nu e aici, e acasa cu ai mei, la servicul drag...nu aici intr-o camera mica, cu naveta si ganduri, cu copii suparati acasa ca mama trebuie sa plece, ramasi numai cu bunica, cu doua zile pe saptamana in care stau cu ei si atunci uneori invatand...gata ma opresc ca ma apuca plasul si deja simt ca o mica depresie isi face cuib...ma duc la invatat. Sper sa rezist pana la vara cand am doua luni de pauza...

Mersi de urari, sper sa iau examenul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

eu nu vad nimic frumos in studentia asta...am urat-o de la inceput. Locul meu nu e aici, e acasa cu ai mei, la servicul drag...nu aici intr-o camera mica, cu naveta si ganduri, cu copii suparati acasa ca mama trebuie sa plece, ramasi numai cu bunica, cu doua zile pe saptamana in care stau cu ei si atunci uneori invatand...gata ma opresc ca ma apuca plasul si deja simt ca o mica depresie isi face cuib...ma duc la invatat. Sper sa rezist pana la vara cand am doua luni de pauza...

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

miha...dar o faci pt un viitor mai buneu te inteleg.asa ma simteam si eu la Campina-ca un soarece in capcana.era regim inchis-nu puteam parasi scoala decat sambata si duminica intre anumite ore-cu permisie

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

Mihaela, capul sus si keep your eyes on the prize!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mihaela hai ca trece repede... imi dau seama ca e tare greu departe de casa.
La mine a fost alta situatie, universitatea la o ora de casa din poarta-n poarta, program flexibil, timp liber... de cand muncesc si ajung seara la 5 acasa stau mult mai prost cu timpul (sigur ca sunt alte avantaje dar cum sunt eu carcotasa din fire, trebuie sa imi displaca ceva)

Mergi la inceput

Fetelor va .

Cred ca sarbatorile m-au dat peste cap, ca eu sunt optimista de felul meu...dar acum sunt in coborare cu psihicul. Eh, vin ele ziele bune inapoi.

Ma duc sa ii sun pe copii si apoi pe sot sa vad ce zi au avut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

N-am nimic cu rahova, doar ca nu-mi place. N-as sta acolo nici daca mi-ar da cineva o casa pe gratis. Acum n-as mai sta nici in titulescu pentru ca s-a aglomerat zona aia pana peste poate. Am trecut acum cativa ani prin spatele blocului pe unde am stat si nu am avut loc sa trec cu masina. A trebui sa parchez la 4 blocuri distanta si s-o iau pe jos.

eh, macar in Rahova problema e daca gasesc loc de parcare fix la intrarea de la scara mea ori nu m-a surprins si pe mine ca la un bloc de 8 etaje cu 5 scari inca n-am fost nevoita sa testez locurile de parcare din spatele blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Te incurajez si eu Mihaela ... o sa vezi ca o sa treaca. Gandeste-te ca macar fetele au pe cineva de incredere langa ele, ca Bunica e sanatoasa si tota lumea din familie este toleranta cu situatia data.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Te incurajez si eu Mihaela ... o sa vezi ca o sa treaca. Gandeste-te ca macar fetele au pe cineva de incredere langa ele, ca Bunica e sanatoasa si tota lumea din familie este toleranta cu situatia data.

Multumesc, cateodata e nevoie sa vad asta scris negru pe alb ca sa stiu ca e adevarat.

Cu mentiunea ca cea mica e suparata pe mine, ieri a vorbit cu mine monosilabic, mi-a zis mama ca e suparata ca am plecat iar. Mi-a reprosat de mai multe ori ca de ce nu m-am facut vanzatoare sa nu fie nevoie sa mai fac scoala . Probabil ca voi mai auzi reprosuri si dupa pensionare...dar mi-a mai venit inima la loc, datorita voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Hallå! Ia uite, Corianai nu ne-a parasit! Ce ai studiat in Suedia, doamna? Si cum ai reusit sa gasesti job pana la 5? Asa ceva e exploatare! Ameninta-i ca ii dai in judecata pentru discriminare

Mihaela, cred ca e o perioada a anului in care copiii sunt suparati pe parinti. Si al meu e suparat pe mine ca il las la gradinita Deci vezi bine, dintr-un motiv sau altul, vom avea o pensie frumoasa si plina de reprosuri, cum le sta bine unor parinti moderni. Tot ce pot zice e ca ma bucur ca lumea a evoluat si ca acum copiii au curajul sa le reproseze parintilor, iar parintii au destula minte sa isi ia in seama copiii.

Da, si eu cred ca e frustranta studentia tarzie si mai ales inceputa de nevoie mai mult decat de voie, dar trece. Cum ziceai intr-un post de-al tau, esti la jumatate. Inca un an si gata, te intorci pe insula ta Insula din ziua de maine, ca sa il parafrazez pe Eco.

Mergi la inceput