Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 21
Androix spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 pe 26 am cezariana.cu anestezie totala.pana atunci...stau si rumeg informatiami-e frica..de anestezie, mai ceva decat taietura. 36+
|
Hai ca acum am vazut. Inseamna ca dolofanica nu s-a intors. Nu iti fie teama. Medicul tau stie cum e mai bine pentru voi. Ai incredere in el si in Dumnezeu si o sa fie bine.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
corianai spune:
My-lady eu am doo cezariane la activ, prima comisa din acelasi motiv (donsoara statea in picioare la mine in burta)nu-ti fie frica a doua zi esti pe picioare vrei nu vrei, pe mine m-au tras jos din pat cu forta zicand ca daca te pui rapid in miscare te refaci repede. si asa a fost... o sa ai atatea la care sa te gandesti cu un bebe mic in brate incat o sa uiti de orice durere garantat!!
Anestezie eu am facut rahi prima oara, si epidurala a doua oara, pt ca am refuzat generala tot de frica Cu rahi a fost naspa, am inceput sa chitai la cusaturi drept pt care mi-au pus masca si m-au redus la tacere epidurala a fost ok, mai ales ca am beneficiat de ea si a doua zi dupa operatie, pana m-au cuprins toate mancarimile pt ca am facut alergie... deci solutie perfecta nu exista, gandeste-te ce vrei tu sa alegi
My_Lady0091 spune:
deci:the truth and nothing else but the truth...
fata are 3400-la 36 sapt.
si circulara de cordon
s-a intors.
imi precomanda cezariana cu anestezie generala pt ca:
-la nastere si mult timp dupa aceea am facut o depresie curunta bazata pe faptele ca:
-nu suport durerea psihic
-era sa mor la nastere-lipsa dilatatie, nu am impins corect
-dupa nastere fii-mea urla(tot pt ca nu putea face fata durerii bine-imi seamana perfect-si a avut colici macabrii), eu copchil prost credeam ca are ceva grav....si gandurile m-au chinuit pana am dat in:
-atacuri panica
-gastro-enterocolita severa
-gastrita antrala
-dureri severe de oase-tot corpul
-am slabit aprox 20 si ceva kg intr-o luna
-tot ce mancam nu mai digera stomacul
-reflux gasto-esofagian sever
-nu mai puteam sa-mi coordonez deglutitia-practic mi se oprea mancarea in gat si apoi aproape un an mancam numai pasat si numai inghitituri mici
-chist pe amigdala stanga-juma' de an am crezut ca am cancer in gat
-frica permanenta ca voi muri intr-un final
-anemie severa
-imi cadea parul ca la cei care fac chimio-terapie
-nu puteam merge pe strada...ameteam...vedeam dublu-paream ca un om beat turta-dar fara sa beau.
siiiii multe alte simptome.
nu ma lasa cu rahi tocmai din cauza asta-sa nu ma "dilimandresc" iar
dar am o problema-fobia ca voi muri si ma voi trezi intr-un siciriu inchis.stiu-sunt nebuna.si sunt si claustrofoba...deci anestezia generala...e un fel de"incercare finala" pt.mine.
scuzati detaliile-poate nu-s tocmai la locul lor pe un forum public, insa am simtit nevoia sa le spun
si ar mai fi multe de spus, care au dus la conturarea starii mele...insa.ma opresc aici cu mentiunea ca un om in depresie e un om costient-nu nebun, dar are toate simturile super-mega-higa exacerbate si e foarte sensibil.
36+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
viviana spune:
Fii-mea e la scoala 3 si aseara am visat ca am fost cu ea in vizita la Neculce si ne-au alergat niste chestii prin laboratorul de chimie. M-am trezit si i-am zis:
"Nu te duci la Neculce ca sunt niste uratenii in laboratorul de chimie!"
S-a uitat la mine cu un ochi inchis si cand m-am intors a facut un semn cu mana la cap
Eh, Androix stiam ca am dreptate; ca a circulat tramvaiul ala o luna cu un afis in care anunta schimbarea.
Mylady, o a fie totul ok si parca te vad in ziua urmatoare tastand si butonand p-acilisea dandu-ne vestea cea mare.
Da, chiar asa pe 26 ianuarie? cu ziua lu' Ceausescu?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
da...dau nastere unei "mici dictatoare"
36+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
Lady, am intrat numai ca sa iti spun ca tin pumnii si ca sunt sigura ca va fi bine, bine de tot. Incearca sa nu iti mai facit griji, stiu ca e greu...dar relaxeaza-te pe cat poti, ocupa-ti timpul cu lucruri dragutze, plimba-te cat de mult poti, miscarea ajuta la psihic.
Te si abia astept sa ne dai vestea cea mare.
viviana spune:
Am 2 prietene nascute pe 26 ianuarie.
Una este avocat si plina de bani. Alta este directrisa la o firma de ambalaje.
Iti tin pumnii de pe acum si abia astept poze cu fitita.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
Hello! Lady, nastere usoara si refacere rapida! Asteptam vestea cea mare, cu tot cu poze
Altceva nu mai zic, deja s-a adunat teancul de cartoaie si nu am niciun chef sa le deschid. Cred ca Mihaela ma intelege
Aici miroase a primavara si e foarte placut. Dar mai e pana la primavara...
mihaela_s spune:
Ah, eu nu mai zic nimic tanti...poimaine am examen din 300 si ceva de boli. Ma simt asa: . Si tavalugul continua inca un an jumate. Tot vineri e sfarsit de semestru. Mai am in fata cat am in spate.
Da, aer de primavara si la noi. Dar pana in aprilie e timp de iarna destul! Insa mi-a placut o vorba: acum vara e in fata noastra...anul trecut era in spate :).
Acum un an faceam bagaje si plecam in Thailanda. Viseeeeeez...poza de profil e de acolo. Thailanda a fost locul unde am inteles cat de importanta e viata si ca trebuie traita clipa...a fost raiul si iadul...am inima deopotriva stransa dar si plina de liniste si bucurie. Ne vom intoarce acolo, intr-o iarna...