Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

He, he, Buflea, tramvaiul ala 34 a ixistat pana acu' vreo 3 luni, cand i s-o schimbat numarul. Azi ii zice 1.

Da, ce liceu ai facut in zona? Io fusei la Neculce.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

greseti amarnic. 34 e 34 si in zilele noastre si e suplinit cu un autobuz 634 pe o zona definita (intersectia vitan cu mihai bravu si pe calea vacaresti, big berceni si sos. oltenitei) pentru ca se lucreaza la pasajul peste dambovita, iar 1 e alta mancare de peste care vine de la mall vitan, trece pe la obor si l-am vazut inclusiv pe trafic greu, ce-o mai fi cautand si pe-acolo, pacatele mele!
nici nu zici ca n-am mai pus piciorul in tramvai de asta vara de cand m-am dus in service sa-mi iau masina de la reparat.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Ia uite, si eu acum am regrete ca n-am facut Neculce. Toti colegii mei de la scoala 3 au facut acolo liceul.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix
Crangasi, nu, nu stiu voi pe unde v-a placut si pe unde ati stat in bucuresti dar pentru mine rahova si crangasi ies din discutie pe viata. Desigur la fel gandeam si despre colentina cand ma rupeam in figuri pe titulescu

ce-ai mey cu Rahova? da, stiu ca lumea asa gandeste, dar nu-i tocmai adevarat (cu conditia sa stii ca Rahova se imparte in doua, si ce-i dincolo de Margeanului nu-i recomandat). io m-am mutat aici din motive de serviciu, ca hotarasem ca mi-a ajuns cat traversez Bucurestiul - si nici macar nu treceam prin zonele cu trafic intens. stau aici de-un an jumate si zau ca nu-mi pare rau. ok, zic mersi ca iarna asta, care este, e aproape ca vara, da' anul trecut a nins si-am supravietuit si ne-deszapeziti. si m-am mutat aci taman din zona Titulescu acolo mi s-a spart casa, unui prieten i s-a spart masina, si nu stateam prost nici cu cultura in domeniul manelelor, ca gusturile proaste nu se uita-ntai in buletin aici, spre surprinderea mea, inca n-am auzit o manea (no, recunosc, cred c-au fost de revelion, mi-a zis mama ca era un chef la mine pe scara, da' l-am ratat).

ok, dac-o intrebi pe prietena mea, care sta la blocul de vis-a-vis, dar la parter, cu geamurile spre spatele blocului si fara termopane, nu-i chiar asa de linistita Rahova dar pentru mine a fost mutarea ideala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
...taica-meu a avut de facut raze la Elias si in 2 luni s-a stricat aparatul ala de 2 ori pe saptamana ... in fine, le-a facut pana la urma ca il tot reparau, iar se strica - dar am asa un dubiu - o fi bun, dupa atatea reparari or mai fi razele alea cele care trebuie ...etc.

razele-s aceleasi dupa reparare, ca nu s-ar pune in functiune altfel; pauzele-s mai nasoale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Da, ce liceu ai facut in zona? Io fusei la Neculce.

Informatica ... intre Doina si Ovidiu ... mvaiii, ce prietena am mai fost eu cu astia doi - la catarama ...pana si nunta am facut-o la Ovidiu (ca la Doina era prea scump )

Lasa ca vad eu la vara ca am intalnire de "nu va spun cati ani" de la terminarea liceului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Oooo ce mi-a placut discutiunea asta despre cartiere, licee, tramvaie... eu tot cu sufletul acolo am ramas si probabil ca o sa mor bucuresteanca desi stict practic recunosc ca e mult mai bine aici. daca nu mi-ar fi dor de o cearta cu personalul din molurile alea bine din buc...
De prin balcesti/lazar nu sunteti nici una?? eu am petrecut anii de liceu in cismigiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

pe 26 am cezariana.cu anestezie totala.pana atunci...stau si rumeg informatiami-e frica..de anestezie, mai ceva decat taietura.

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Si eu tot in cismigiu, da veneam mai de departe de pe berthelot din tonitza si eram artisti, petreceam in cismigiu din martie pana in noiembrie.

N-am nimic cu rahova, doar ca nu-mi place. N-as sta acolo nici daca mi-ar da cineva o casa pe gratis. Acum n-as mai sta nici in titulescu pentru ca s-a aglomerat zona aia pana peste poate. Am trecut acum cativa ani prin spatele blocului pe unde am stat si nu am avut loc sa trec cu masina. A trebui sa parchez la 4 blocuri distanta si s-o iau pe jos. Plus cladirile de birouri care imi dau un senzatia ca ma sufoc cand intru pe titulescu dinspre piata victoriei. Dar, n-as zice nu la un apartament pe 1 mai, chiar pe-acolo pe langa ovidiu asta pentru ca sunt indragostita iremediabil de parcul kiseleff, la fel si kinderii mei si toata vara acolo ne facem veacul. Si ar fi super sa traversez si sa intru in parc in loc sa conduc 20 de minute.

Androix Bijoux

Mergi la inceput

Ai avut dreptate, Viv! Nu mai este 34. Tramvaiul 1 a preluat partea de traseu de la intersectia calea vitan cu mihai bravu pana pe titulescu si de-acolo merge hat pana la octavian goga ocolind la greu Cred totusi ca e din cauza lucrarilor, caci autobuzul 634 l-am vazut pe traseu. hai ca m-am laudat degeam ce bine vad eu tramvaiele de la volan...

Androix Bijoux

Mergi la inceput