Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 19
Androix spune:
Nici nu stiu cum ii zice acum. E taxa de prima inmatriculare pentru masinile care polueaza, acum nu mai e de prima inmatriculare ci se aplica la orice inmatriculare, indiferent ca masina este sau nu produsa in romania, deci pentru toate masinile, la orice inmatriculare, mai vechi de 2007.
Cu emigratul la noi este exclus. Balaurul meu este mai mult un pisoias care cu greu si-a lasat parintii in berceni ca sa se insoare in colentina daramite sa se mute te miri pe unde. Eu una as emigra pe la brasov asa. Si mi-as face pensiune
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Tanti Zavaidoc spune:
Androix, foarte bine, sa nu emigrati! E foarte traumatizanta mutarea din Berceni in Colentina si mai apoi in Crangasi, deci chiar imi fac griji pentru integritatea psihica a sotului tau
Aici a nins aseara putin, azi e soare si ger, dar placut. Fiu-meu iar a plans dimineata ca nu vrea sa ramana la gradinita, deci cred ca azi ma duc sa il iau mai devreme. Nu stiu daca ajuta realmente ca il iau la 2 in loc de 4, cred ca mai degraba fac asta ca sa imi linistesc constiinta Ma gandesc ca totusi am mai multe ore pana se culca in care putem face puzzle sau altceva impreuna, sa vada ca nu se schimba nimic daca merge la gradinita, ca mama si casa tot acolo sunt. In fine, mai cuget pe tema asta...
Cum ieri nu am mai ajuns la biblioteca, fug acum. Revin mai tarziu. Sa fiti cuminti!
kariguld spune:
hallo doamnelor
singur ca suntem cuminti? am fost altfel vreodata?
Ioana, cui ai facut coliva? daca iti doresti/va doriti sa emigrati, faceti-o. dar sa fie hotarare si dispozitie ptr inceperea unei noi vieti. daca sunteti luptatori si adaptabili, te acomodezi oriunde. mai ales daca e un trai mai bun. si daca ai supravietuit junglei din Bucuresti, te poti adapta oriunde, garantat!
acus trec la schimbul doi, ca pe unu deja l-am terminat. copii vor mancare, eu ma chinui sa-i invat sa traiasca cu aer....
Androix spune:
Integritatea psihica a lui n-a suferit nicio clipa. Socrella n-a mai fost la fel de norocoasa Tot un fel de santaj emotional si asta...
Crangasi, nu, nu stiu voi pe unde v-a placut si pe unde ati stat in bucuresti dar pentru mine rahova si crangasi ies din discutie pe viata. Desigur la fel gandeam si despre colentina cand ma rupeam in figuri pe titulescu
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
gusta spune:
Neatza la pranz.
Kariguld.
Tanti Z cunostem sentimentul cu timpul o sa plece fara sa mai planga si vei ajunge la 6 ani sa iti zica stai mai acolo numai veni cu mine la usa.
Ioana eu am sa iti zic situatia mea.Avem un trai decent dar nu as veni in Ro nici daca m-ar bate unul.Din cauza ca olandezu anul trecut a fost in somaj si e din nou angajat venitul e mai mic,de murit de foame nu dar acuma nu ne permitem acel extra dar in rest nu ne lipseste nica si nici nu urla nimeni.
Androix greu cu mutatul asta.
Mihaela nu e munca cea mai buna dar acuma nu pot zice nica.
Pup si eu burtoasele.
Gata ma intreb spre mopul meu sa o credeti voi am un perete sa il curat si eu nu am chef de nica.
Kariguld daca afli reteta de trai cu aer o vreau si eu.
Marilena si Mara Augusta
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Crangasi, nu, nu stiu voi pe unde v-a placut si pe unde ati stat in bucuresti dar pentru mine rahova si crangasi ies din discutie pe viata. Desigur la fel gandeam si despre colentina cand ma rupeam in figuri pe titulescu |
Pardon - totul pan' la Colentina - te rog, nu-ti permit . Colentina e cartierul meu de suflet, I mean, partea buna, zona Bucur Obor - acolo m-am nascut si uite ce departe am ajuns. Dar ...am facut liceul pe 1 Mai - mergeam cu tramvaiul 34 de la Obor pana la Titulescu si dupa aia pe jos (apropo, mai exista tramvaiul 34 si autobuzul 119 ?) ... pe acolo m-a pescuit barbatul - multi figuranti in zona aia, barbata-meu included - care are tupeul sa se considere mai superior ca a crescut la Herastrau. El ca el, dar sa vedeti soacra-mea ce aere isi da ...Puah !
buflea spune:
Eu sunt mai mahalagioaica, cred ca as face fata unui portar.
Si pe aici se tipa - ca au astia un zambet calm dar ti-o trag de nu te vezi - asa ca, pentru a-ti face dreptate, trebuie sa tzipi, sa ceri cu supervizorul, cu managerul lui, sa dai sute de telefoane ...dar se rezolva. Eu singurul lucru pentru care nu m-as intoarce este sistemul medical - nu doctorii in sine ci sistemul in general si lipsa de incredere ...taica-meu a avut de facut raze la Elias si in 2 luni s-a stricat aparatul ala de 2 ori pe saptamana ... in fine, le-a facut pana la urma ca il tot reparau, iar se strica - dar am asa un dubiu - o fi bun, dupa atatea reparari or mai fi razele alea cele care trebuie ...etc.
Dar daca doriti emigrare, trebuie luate in calcul multe aspecte, mai ales cand ai copil - cine sta cu el, ce optiuni ai daca doresti sa muncesti, sa fie cat mai aproape de Romania ... zic eu din experienta
mihaela_s spune:
Ioana poate te ajuta :
http://www.theatlantic.com/business/archive/2012/01/the-23-best-countries-for-work-life-balance-we-are-number-23/250830/#slide1
Ioana_Pos spune:
Expati, eheee vrabia malai viseaza.
Andreea, legea inca nu s-a publicat. Si intra in vigoare la 3 zile de la publicare, deci daca aveti cum sa o vindeti super-fast inca mai e timp.