Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

kari

ema-tu cmf?Cu ce te mai distrezi prin Iesi?Darius e ok?

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Kari....vrabia malai viseazaaaa
Lady....eu sunt bine, stau si astept sa ninga. m-au zapacit astia de cap cu prognoza lor, de la o zi la alta se schimba. Darius, sa nu il deochi, e bine...face toate trasnaile posibile si imposibile. uite s-au deschis vreo 2 parcuri noi, reabilitate, super si pe acolo ne mancam timpul, ca in resttttttt, n-am mai iesit, azi ce-am iesit la mall si-a sters ficiormiu holurile pe acolo, ca asa face. boasca mica si mumoasa???? isi asteapta surioara???? e pregatita????

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Ladies, I'm blue (fara ta-da-di da-da-da, ca in melodie ). Anul a inceput bine dar se pare ca deja au aparut hopurile, frustrarile, cozile, paznicul de la Cora care urla la mine in parcare ca nu am voie sa ies din incinta magazinului cu carutul/masinutza pentru copii etc Imi vine sa imi iau lumea in cap si sa plec vazand cu ochii. Azi i-am scris unei prietene din State (romanca plecata de cativa ani) despre ce mai e pe la noi, ca din media afla info distorsuinate. Dupa ce mi-am varsat oful pe 2 pagini, cand am recitit aproape ca mi-a venit sa plang.

Nici nu stiu ce va cer: sa ma temeprati cele plecate din Ro ca nici acolo nu umbla cainii cu covrigii (clar ca nu, dar paznicii urla la voi?) sau sa ma incurajati, sa incepem sa cautam joburi si sa ne propunem realmente sa facem ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ema,nush cat de pregatita e..caci nu realizeaza prea multe!

July...offff

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna dimineata! Sunt pe picior de plecare, asa ca va salut pe toate si va urez o zi asa cum va doriti.

Ioana, eu nici nu te descurajez, nici nu te incurajez. Daca crezi ca poti gasi un job in alta tara, incepe deja sa il cauti. Poti pleca si fara, dar e nevoie de destul de multi bani si e cam stresant.

Ce iti pot spune e ca s-a modificat de niste ani standardul multor rase de caini, asa ca nu se mai taie cozi si urechi. Prin urmare, in Vest multi caini au cozile facute covrig De urlat, nu se prea urla pe unde sunt eu. Cred ca nici in alte locuri. Totusi, urlatul si nervozitatea generala sunt cele mai mici probleme, as zice.

Orice ai decide, iti tin pumnii!

PS Acum am vazut cu Julia si Lady sunt foarte, dar chiar foarte gravide Mai e un pic, pic, pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si eu inainte de a pleca la ultimul curs pe semestrul asta va salut si va doresc o zi senina.

Ioana, faptul ca a strigat paznicul la tine sa fie cel mai mic lucru care sa te faca sa pleci...dar eu am impresia ca e cireasa de pe tort...
Daca aveti posibilitate sa va gasiti ceva in strainatate si sunteti oamenii care pot sa o ia de la inceput cu multe, fara sa se uite inapoi si fara regrete, atunci go for it! Colaci la caini in cozi nu am vazut pe aici dar nici oameni care sa strige unii la altii. Dar asta e un amanunt, sunt multe altele care fac viata frumoasa. Care poate fi oriunde in lume.

pe toata lumea, spor la treburi si aveti grija de burtici.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Totusi, urlatul si nervozitatea generala sunt cele mai mici probleme, as zice.

In Strainezia sau in Ro?

Mergi la inceput

Mai degraba bomboana de pe coliva decat cireasa de pe tort .

Azi sunt mai optimista, dar mia-m propus 2 saptamani in care sa caut joburi, macar sa testez piata. Ideal ar fi sa si stiu in ce tari sa plec, nu?

Ma trage ata rau de tot spre cele cu mult soare, dar care au in momentul de fatza economia in cofa. Offf. Astept sa se intoarca Balaurul din a enshpemia delegatie, sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioana, ce-ai facut cu masina? Pe noi ne-a lovit maxim taxa asta noua. Avem un logan de 2005 si anul asta vroiam sa-l schimbam pe-o masina noua dar se pare ca ramanem cu el ca la cat e taxa pentru el mai bine il folosesc pana se dezintegreaza.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ce taxa noua?

Ioana, spuneam ca aici nu se urla. Si certurile in familie sunt pe silent Nu stiu cum e in alte strainezii, dar imi imaginez ca latinii se cearta si petrec mai cu foc. Germanicii sunt mai potoliti de felul lor.

Gandeste-te bine cu emigratul, mai ales in tari calde. Sugerez Australia Tarile calde din Europa nu stiu cat de dispuse mai sunt sa accepte emigranti. Dar poate gasiti joburi bune si atunci deveniti expati, ceea ce e alta mancare de peste, cel putin teoretic.

Mergi la inceput