Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Seara buna.

Kariguld eu cu varu dupa cum ma stii.Camera lui Uti gata,arata bine zic eu si sper ca si copilul sa doarma in camera ei de acuma.Mai am mici retusuri da de luni ma apuc.

Tanti Z nu te apuca de varuit, sincer o zic.Olandezu s-a gandit ca nu ar strica acuma cica sa vopsim si usile la nr imi dau cam 9 .Asta e planul meu al meu e sa numai fac nimic.

Si cu munca s-a concretizat ceva ,putin dar macar e ceva si nu sunt numai vorbe ca pana acuma.

Pup si ma duc la odihna ca azi cu toata sarbatoarea am facut ordine sa termin camera.

Mai vin la voi nu fug la mare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

ce liniste e pe dc...nica scandal...nica paruiala

gusta

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Nu pentru mult timp... :)) Dahriana reloaded tocmai se incarca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Voiam sa mai scriu ceva, dar am apasat aiurea pe taste.

Ma bucur ca au trecut sarbatorile.

Am facut gogosi.

Ma uit la Dr.House, din vina cuiva de pe-aici.

Tot bortoasa,tot bortoasa. Am cumparat hainute de bebe si am inviat, parca, cu sindromul ala de pregatire a cuibului- spalat tot, inclusiv congelator . M-am ales cu niste picioare umflate de atata stat in picioare.

Vreau sa dat examenul de germana de la Goethe Inst. pana la finele anului. Asta asa, ca tinta personala, nu ca mi-ar folosi la ceva hartiuta, cel putin nu in viitorul apropiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

si eu tot la House...sezonul 7 ep.23...

Vazui pe Dahri...nu putui sa ma abtin

si....suntem colege de odisee

36+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eu astept zapada. e belea in Europa, numai in Rom e cald si soareeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

eu astept zapada. e belea in Europa, numai in Rom e cald si soareeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

vb de lucruri sfinte. iarna s-a mutat la Tanti Z.

pup burticile, Lady si Julia. mai e putin si facem baby party

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu stiu cum e la tanti dar putin mai in sud, adica unde sunt eu, nu e deloc iarna. Chiar ploua si sunt temperaturi de noiembrie. Poate poate...va ajunge si la noi dar nu in urmatoarele 10 zile, daca meteorologii isi fac meseria bine...eu nu mai vreau vanturi insa, deja stau cu inima stransa ca nu pot pleca, ca nu pot veni inapoi...

Eu plec la drum, poate ne mai intersectam zilele ce vin...dar am multa treaba si din pacate nu din aceea de dat cu mopul.

gusta, spor la varuit si tin pumnii sa fie un job cum iti doresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna seara! Ce zapada? Unde? Am vazut la stiri ca numai la Mos G in Elvetia e zapada serioasa, de au ramas turistii blocati la St Moriz. La noi e gerulet, dar nu cine stie ce, si fara precipitatii.

Am fost cu copchiulul in parc, a calarit tot ce se putea calari pe acolo, de la masini pe arc la caluti si elefanti saltareti, s-a dat in leagane, m-a pus sa ma dau pe tobogan cu el (m-am dat si mi-a placut), deci frig nu e.

Am hranit si ratele de pe lac, am facut si cumparaturi d-ale gurii, acum trag aer in piept ca de maine incepe circul: trezit, miorlait, gradinita, Caine pipi-caca, biblioteca, hartoage, invatat... Presarat cu "Ce mancam diseara?"

Si nu, nu ma apuc de zugravit, desi ar trebui. Probabil ca o sa ne mutam curand, asa ca nu vad sensul zugravelii in punctul asta. Suedezii sunt oricum fani tapet, deci sansele sa am tapet de schimbat unde m-oi duce sunt mari.

Voiam sa imi cumpar masina de cusut si m-am razgandit. Simt ca devin prea casnica Te poemenesti ca incep sa fac si curatenie zilnic?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Tanti, tapetele in Suedia se vopsesc, nu se schimba .

Raportez soare si vreme placuta in Kalmar, mi-e dor de primavara! Deja ziua s-a lungit considerabil, ieri dupamasa era inca lumina deasupra marii cand am plecat, unde ultima data, acum trei saptamani era bezna complet. Incep sa reinviu!

Terminai cu prezentarea orala, acu' numa' sa ma pun cu burta pe carte pana vineri. See ya!

Mergi la inceput