Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

rall, gusta si eu. Multumesc.

Petreceri frumoase la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Hello! Vad ca ati inceput activitatea pe anul asta. Si eu. Nu zugravesc, ca Gusta, dar nici mult nu mai e...

Mihaela, te inteleg, si la mine incepe balciul de termin. Gata cu leneveala, la carti adunarea!

Am zambit cand am citit mesajul lui Androix. Pana anul trecut am fost si eu ca sotul ei, dar mi-a cam iesit pe nas. La noi a fost un pelerinaj anul trecut ca la Gara de Nord sau Stockholm Central (cam tot aia), asa ca anul asta nu am invitat pe NIMENI. Am mers noi intr-o vizita de Craciun, am mancat, am baut, am conversat, ne-am simtit bine si asta a fost tot. Mult mai comod...

Mi-au sosit hainele de la Tesco. Sunt OK, chiar foarte OK daca socotesc la ce pret le-am luat. Acum am un alt regret, ca nu am luat cate doua masuri din fiecare, adica aia care trebuie imediat si urmatoarea... Nu-i nimic, recuperez, desi ar trebui sa ma abtin, ca i-am umplut dulapul scandinavului gradinar.

Nu credeam ca voi ajunge sa o spun, dar uite ca o spun: iarna suedeza e deprimanta fara zapada! Bietii copii nu s-au dat deloc cu sania anul asta si e complet anormal! Ma intreba fiu-meu azi cand vine zapada si i-am zis ca poate la anul. Numai voi sunteti de vina pentru situatia asta, cu fixativul si aerul vostru conditionat! Daca si in Suedia a inceput sa fie cald, zau ca nu mai e nicio speranta.

Ma duc la ale mele si mai trec zilele astea sa vad ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

gusta, asa ne-a fost intelegerea? sa te apuci de varuit? la vara ce avea? sper ca esti mai bine

Tanti, poti sa dai o fuga in Elvetia la mos G, au zapada din belsug.
poate vine zapada pana la urma, acuma la cat fixativ mi-am dat eu anul trecut....no, ar trebui sa fie zapada cat casa.

maine e sarbatoare la noi, nu misca nici musca. asa ca scot iarasi copii la oras, sper sa gasim ceva deschis sa bem macar o cacao calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ah, Kari, multumesc! Am si eu un mos si o baba G in Elvetia, foarte simpatici. El elvetian, ea coreeanca, casatoriti de vreo 40 de ani si se cearta ca in prima zi. Stii ca n-ai idei rele deloc?

Si la noi e maine sarbatoare, asa ca stam acasa si crosetam. Sau si mai bine, fac inca o doza de Alba ca zapada, ca mai am unt si parca ar mai merge o tura...

Si cu ziua de maine, chiar s-au incheiat oficial sarbatorile de iarna. Ar mai fi Sf Ion in Romania, il sun pe tata si il urez de toate cele, dar asta e deja mizilic. Tona de cartoaie ne ingroapa

Mergi la inceput

Tanti dar tu nu stii ca in Suedia iarna vine in ianuarie-februarie, uneori chiar in martie? Acuma eu nu iti garantez dar din exeperianta mea de 5 ierni suedeze asa a iesit, exceptie ultimele doua cand a nins in noiembrie si nu s-a mai topit deloc. Spor la scoli!

Am terminat materia, ma apuc de repetat...vreo 300 de boli. Materia se numeste invatatura bolilor cam asa ar veni tradus cuvantul sjukdomslära. Nu ma intrebati cate am tinut minte...cauze, simptome, analize, tratament...is nauca de cap. Cam asa stau eu si mai am o saptamana pana la examen.

Nu-mi vine sa cred ca au trecut zilele libere si iar o iau de la cap cu drumuri si examene...uooof. Dar sunt la jumate de drum, ma incurajez singura.

Zile libere faine mai departe!

Mergi la inceput

Silvia ne spune bancuri. Azi: stiti cine a inventat stepul? O familie cu 12 copii si o singura toaleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Va salut si eu repede ...

Vaicareala pline de regrete:
De cand m-am intors de la ski, in clipele libere ma uit numai dupa noi destinatii de ski. Nu numai au sunt asa - am schimbat zeci de emailuri cu celelalte 10 familii de multumire pentru Revelionul minunat.

Vaicareala cu lama pe vene
Toata saptamana am venit la 9:00 P.M. acasa si maine (sambata) ma duc iar la serviciu ... sunt obosita si enervata pentru ca este un program anormal. Barbatul vad ca se intelege bine cu copiii si face lectiile cu ei atat de bine ca fi-meu a luat o diploma de la scoala (la naiba, cu lectiile facute de mine nu a luat nici una). Ca reprosuri pt barbat am ca nu spala vasele dupa ce mananca dinner si nu ii culca pana nu vin eu. Asa ca eu vin, stoarsa ca o leguma si ma apuc sa spal vase si sa-i anestezies pe copii care imi cer in mod constant - sa jucam Monopoly, sa citim nu stiu ce carte de bancuri ...etc.

Gata - mai trec eu pe aici cand mai pot ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo
ati plecat in tarile calde? la plaja, mare si soare? sau mopuiti de zor podele?

sparg gheata aici si indraznesc sa va rog ceva. e un caz urgent la umanitare, detalii mai jos
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169295&nm=URGENTA230112data-operatieiGeorgianaTeodora

va rog, poate aveti ceva bani care va prisosesc

va multumesc ca nu v-ati suparat si nu ma dati afara de pe ghetar!

Mergi la inceput