Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

hallo gasca vesela

deja am muncit pe ziua de azi. adika numa sedinta am avut, dar asta tot munca se cheama. seful si-a rupt piciorul la schi, cred ca la blestemat o fosta angajata pe care a dat-o afara anul trecut in octombrie.

si noi am avut un revelion super, de multi ani nu ne-am mai distrat asa. de fapt n-a fost chiar distractie adevarata, ne-am intalnit cu vechi prieteni si am petrecut impreuna, am depanat amintiri frumoase din vremea cand locuiam la Ittlingen. dupa 12 noaptea prietenii ne-au pus la proiector fotografii facute de ei, de cele mai multe nici nu stiam ca exista. copii s-au distrat pe cinste. cei la care am facut revelionul sunt mai avuti si au piscina acoperita. au incalzit apa ptr copii, care au fost incantati la maxim ca pot sa faca baie in seara de revelion. "pestii" mei s-au simtit in largul lor.

de fapt totul a fost aranjat sa fie surpriza, noi credeam ca doar vizitam pe parintii nostri de suflet pe care ii avem acolo. si cand colo....petrecere in toata regula.
doar m-am bucurat ca sunt inconjurata de oameni dragi, nu mi-am facut nici un bilant, nu m-am gandit la nimik din ce-a fost in anul trecut, nu mi-am facut planuri ptr anul asta, am trait clipele!

si mi-a fost foarte bine!

le datorez multe acelor oameni, acelor batrnei. toti au peste 70 de ani. cand ne-am mutat acolo, de pe o raza de 800 metri in imprejurime au venit babutele cu placinta sau prajitura la mine. ele m-au invatat primele cuvinte in germana, s-au oferit sa ma ajute cu copii fara sa le cer eu. m-au adoptat ca pe copilul lor, pe mine o straina.

hai ca am dat in melancolie si am treaba de facut. mancare mai precis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld
nu mi-am facut nici un bilant, nu m-am gandit la nimik din ce-a fost in anul trecut, nu mi-am facut planuri ptr anul asta, am trait clipele!

si eu la fel! e prima data cand nu-mi pun vreo dorinta la miezul noptii. am realizat asta doar pe la ora 2 sau cam asa ceva, cand un coleg de party m-a intrebat ce dorinta mi-am pus. si nu cred c-a inteles zambetul meu cand i-am marturisit ca niciuna cred mult in ceea ce se spune, ca lucrurile bune ti se intampla cand nu le (mai) astepti, si asta a fost cea mai clara dovada a faptului ca de asteptat nu astept nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oau! M-am distrat atat bine!
Cum nu am mai facut-o de mult.
Petrecere pe 31, petrecere pe 1, petrecere pe 2.
Ieri am dormit vreo 14 ore.

De tampita ce am fost mi-au iesit vreo 7 kg de ciorba de burta. A avut un succes nebun! Am plimbat ciorba asta pe la toate petrecerile.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

deocamdata a ramas. falfaie artistic si, fireste, se agata de orice.

te rog muuuult, zi-mi faza cu lipiciul de unghii. unde-l gasesc si cum il cheama? promit ca va fi prima achizitie din anul care vine

eu am mai intrebat daca exista asa ceva, ca simteam nevoia (dupa cum am spus, e ceva obisnuit la mine, oricate tratamente le fac inca n-au devenit mai rezistente), dar mi s-a zis ca nu exista decat cel care lipeste unghiile false, nu si pentru "reparatii".

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

ba se pot repara unghiile rupte: stiti servetelele acelea de hartie, fine, cu mai multe straturi. sau se poate folosi hartie de impachetat, din aceea foarte fina/subtire.
se da pe unghie un strat de lac, se lipeste o bucatica de servetel/hartie (un singur strat) peste portiunea unde este rupta unghia, se lasa sa se usuce si se dau 2-3 straturi de lac peste. bucatica de servetel devine (aproape) invizibila in contact cu lacul. daca este nevoie, marginile ramase se ajusteaza cu o forfecuta sau cu pila de unghii.

edit : am gasit si un videoclip. materia prima este pliculetul de ceai, mai exact materialul din care este confectionat.
http://www.youtube.com/watch?v=G0y-R_1qq7M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

am o leneeeee.....din aia dureroasa, sper sa nu fie si molipsitoare ca e de naspa pt cei cu care intru in contact
kari....eu in general traiesc clipele, uenori e bine, alteori e rau, foarte rau nu e, nu mi-a fost doar pt ca am trait clipa. bilanturi nu-mi fac....sunt omul care ia esecul ca si lectie pe care nu o mai repeta si succesul ca atare si se bucura de el si in general nu regret nimic din ce-am trait pana acum....chit c-am avut si momente naspa de care acum imi aduc aminte cu detasare...oi avea lipsa tigla pe casa, oare???
constat ca mai toate ne-am simtit bine

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

o lenea asa ne-dureroasa am si eu astazi. mai devreme era soare, acuma sunt nori. cred ca vremea asta nebuna, nici iarna nici toamna, nu stiu unde s-o incadrez, imi induce starile astea.

copii vor sa jucam monopoly, iar eu am o multime de treburi. prin urmare astazi avem in program pop-corn si monopoly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici eu nu fac bilanturi si nu imi propun nimic. Desi undeva in subconstient sunt dorinte, anul asta le-am scos la suprafata...
Pentru mine trecerea dintre ani e o trecere, nicidecum un sfarsit si un inceput.

Acum 9 ani a murit tata, e o zi trista azi, ca si zilele preceredente...am stat cu el, l-am tinut de mana, i-am simtit pulsul stingandu-se...mama voia sa mergem la biserica sa aprinda o lumanare. Dar e furtuna de gradul doi la noi si bate vantul de te ia de pe picioare...asa ca mergem maine.

Va las, nu sunt in starea cea mai fericita zilele astea, plus ca imi ocup timpul cu invatat. Sunt happy ca maine vine si huzbandul acasa. O sa avem un we prelungit, duminica plecam amandoi, de data asta pentru o saptamana...si am emotii cum vor fi fetele cu mama, singure pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Mihaela sa treaca repede starea.

Daca ati crezut ca am disparut sau poate am fugit cu olandezu in lume .Gresiti .Nu mi-am gasit de treaba sa dau camera copilului cu var si am cerut ajutor si raspunsurile au fost pe masura ala micu eu ma joc nu am timp da eu vreau camera cu caluti ala mare (cica) eu te ajut numai daca ai de dat gauri ,unde ma sa ma gauresc la cap unde ca eu am de dat cu var.Si asa ma chinui de cateva zile sa fac cate ceva.

Am o propunere mai concreta de munca si ma bucur ca e mai bine.

Nu mi-am pus dorinte ca nici intr-un an.Dar asa in interiorul meu stiu ca o sa ma schimb un pic mai mult si o sa fie bine.

Kariguld si eu acuma popcorn si un film si ceva odihna .

Va pup si sa nu crdeti ca am plecat in concediu sunt numai cu varul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Am revenit si eu: lene-nelene maine se anunta musafiri, deci se lasa cu papa si curatenie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mi-au iesit musafirii pe nas mie. Si in sfarsit i-au iesit si barbatului ca pana acum el era mare amator de primit vizite. Anul asta a si fost prea din cale afara incat pe la sfarsitul zilelor libere si-a dat seama ca a trecut vacanta iar el nu s-a odihnit, nu s-a jucat cu copiii si in principiu nu a facut nimic din ce isi propusese pentru zilele libere. Asa ca la anul a cazut de acord ca primim un singur rand de musafiri si in rest asteptam si acceptam invitatii. Sa vedem daca le primim

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput