Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ei cum ati petrecut?
Eu m-am culcat la 6 si 15 ca sa am de unde ma trezi doar 40 de minute mai tarziu.
Am facut revelionul cu niste prieteni care de fiecare data reusesc sa ne scoata din sarite cu cat interzie au ajuns cu 2 ore intarziere si probabil de-asta am si stat mai mult. Copiii mei s-au culcat la 4, niciodata nu au stat atat de mult, iar noi n-am mai stat pana la 6 dimineata de ani de zile, nici nu mai tin minte de cand.
Ei, si ca sa incep anul de pomina s-a trezit fi-mea cu o tuse metalica si o respiratie suieratoare, se chinuia sa tuseasca si nu putea saraca. Am luat-o la noi in pat si mie mi-a fost frica sa mai adorm ca sa nu se sufoce ca tare greu respira. A dormit in stea pana la 12 si acum a inviat de zici ca azi dimineata a fost asa un vis. Asa bolesnite sa tot vina peste noi, nu ca la fi-miu care e mucios din 19 septembrie, cu pauza de o sapatamana dupa un tratament de 7 zile de antibiotic.

La multi ani!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

neata fetelor! La Multi Ani! un an minunat sa aveti!

unghia s-a rupt de tot spre dimineata am stat la restaurant pana pe la 7 fara un sfert, m-am distrat tare fain - de mult n-am mai dansat atata. am facut si doua cuceriri - amandoi vor sa ma vada in seara asta. din pacate constiinta nu-mi mai permite s-o mai las pe mama singura asa c-o sa-i mai aman cu vreo saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La noi a fost totul frumos, acasa, noi patru si mama. Pana la urma nu au venit musafirii dar a fost excelent. Linistit, am stat la povesti si la tv la filme pana pe la 2 noaptea. Morgan-motanul ne-a dat putine emotii. A plecat la ora 15 si cred ca s-a ascuns pe undeva de frica bubuiturilor si artificiilor si desi l-am strigat non-stop, a aparut speriat pe la ora 1 jumate...sau poate o fi petrecut si el revelionul pisicilor :).

Azi al meu barbat a plecat la Stockholm, maine incepe munca acolo, la Karolinska. Se pare ca au petrecut multi continentali Revelionul pe insula, vaporul a fost la capacitate maxima, 1500 de persoane. De obicei vara, cand e cel mai aglomerat ca e sezon, sunt 700-800 persoane...

Fetele mai au o saptamana de vacanta, eu mai stau acasa saptamana asta. Si apoi totul reintra intr-un alt fel de normal. Sa vedem cum il ducem...cam asta va fi anul nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani, sa aveti un an cat se poate de fericit!
Mihaela multam de invitatia in garaj si eu la fel nu cunosc personal pe nimeni la subiectul asta dar cu Mihaela am descoperit ca am foarte multe in comun (copii de aceleasi varste care mai sunt si pretene pe FB, profesii apropiate, etc, etc) asa ca mi se pare ca ne stim de cand lumea si sigur o sa fie tare fain cand ne-om intalni. Eu cunosc in schimb multe fete cu care am fost gravida in aceeasi perioada acum 7 ani si obisnuiam sa punem de cate o intalnire, eram o aparitie, o gasca de gravide din ce in ce mai gravide... apoi ne-am crescut copiii impreuna aici pe forum, deci am si real friends
O intalnire a "suedezelor" ramane un deziderat, Tanti ce parere ai?? este ca vorbesc frumos??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!

inca nu am ajuns acasa. in cateva ore. parca vine primavara, ieri au fost 12 grade si azi e cald si asa un aer placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Multi ani cu bucurii sa avem!

Eu de Anul Nou am dormit foarte bine, dupa ce mancasem excelent. Am facut tort diplomat-bun, bun, bun!

Acum astept Anul Nou Chinezesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ce liniste pe aici...sunteti la ciorba de varza acra? A noastra e tare buna, daca va place va invit la masa.

corinai si mie mi-ar face maaaaare placere sa ne vedem...eu altfel nu am cum ajunge la dezideratul vostru ca sunteti prea in sud.

eu in asteptarea anului nou chinezesc am facut mancare chinezeasca . Ca tot e la moda sa vorbim despre China si restul....

Fug la nani, trebuie sa imi reintru in ritm, maine pun ceasul sa sune la 10 ca altfel iar dorm pana la 12, ca azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Sorcova, vesela, vesela s-o crezi mata
La multi ani! doamnelor, un an super, sa fiti sanatoase si fericite

noi ne-am intors mai inainte, ne-am destrabalat, am avut si nitica zapada (azi a inceput sa se topeasca, asa ca sa nu imi fie ciuda ca plec) si am plimbat piticul cu sania. s-a deschis in Cimpulung un club fainut cu piscina, spa, fittnes, bar....ft fainut, am testat piscina de copii si jacuzi, piscina mare n-am avut cum ca eram cu piticul dupa mine si barul-cafenea, sau ce-o fi....la piscina s-a lasat cu scandal, al meu nu vroia sa mai plecam iar la bar am papat cea mai buna ciocolata calda din viata mea, spun mancat ca e groasa si se papa cu lingurita...acu ma pun pe recuperat somn, c-am dormit asaaaa, in timpul liber
Mianna, lipici pt unghii gasesti la mag ce comercializeaza produse profesionale pt saloanele cosmetice, eu de acolo am luat, iaca nu mai retin cum se numeste, dar ceri lipici pt unghii.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela
Mianna, lipici pt unghii gasesti la mag ce comercializeaza produse profesionale pt saloanele cosmetice, eu de acolo am luat, iaca nu mai retin cum se numeste, dar ceri lipici pt unghii.

sar'mana! acum sa vad unde gasesc magazinele astea (si timpul sa ajung la ele - sper ca mai exista unul la 10 minute de biroul meu, acum un an si ceva era).

ufff! de maine reincepe ritmul alert. o zi de birou, o zi la o policlinica din Bucuresti, miercuri seara deja o sa fiu in avion (cu treaba, nu in vacanta). daca tot mi-a anulat Taromul avionul de intoarcere de vineri dimineata, dau o tura si prin orasul natal, ma intorc duminica in Bucuresti, luni o iau de la-nceput...

macar spre sfarsitul lunii am o deplasare la Kiev. inca nu l-am vazut, am auzit insa ca-i fain, asa ca o sa stau o zi in plus, sa am timp sa-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

La Multi Ani ! Bine va revad in 2012 ...
Ne-am intros de la munte - fetelor, fara nici o exagerare, a fost cel mai frumos si mai reusit Revelion din ultimii 10 ani. Totul a mers ca pe roate - hotelul acceptabil ca si conditii dar cu o mare camera numita Family Room care efectiv a facut toti banii - aveau acolo TV, ping-pong, masa de hockey, alte jocuri si era imensa ca marime astfel incat am incaput lejer toti 17 adultii si cei 10 copii. Adultii s-au click-uit foarte bine, copiii si mai bine desi erau de varste diferite ... am skiat in ambele zile - muntele superb, inalt cu niste partii lungi - cea mai lunga se cobora cam in 20 min. Masa de Revelion simpla dar buna - seara de Revelion fara dansuri dar cu companie excelenta ... cred ca ne-am culcat pe la 3:00 A.M. ca eram veniti de pe partie si aveam partie si a doua zi ... ca sa va spun, a fost absolut excelent. Nu stiu cati bani am cheltuit dar sincer, nici nu ma intereseaza, nu am nici cel mai mic regret.

De maine intru in inchidere de luna, de trimestru si de an - o sa lucrez in fiecare zi tarziu inclusiv 3 sambete - sper sa supravietuiesc acestui ritm, eu la serviciu, barbatul acasa cu copiii si copiii tot acasa cu barbatul si fara mine. Desigur, cand tot balamucul meu se va termina, adica la sf lui ianuarie, s-a gandit soacra-mea sa vina sa ne ajute - nu stiu la ce, cred ca sa ne ajute sa ne certam ma des, ca oricum la data aceea nu mai avem nevoie de alt ajutor, ori am murit toti 4, ori am supravietuit. Nota generala in casa in urma aflarii acestei vesti este cam asa - copiii refuza sa renunte la after care ca cica au fun (dar vor renunta daca vine Buni), eu sunt in denial (dar ma va izbi realitatea cand ne vom duce la aeroport) si barbatul pare nepasator (ori ne iubeste si nu vrea sa-si exprime bucuria, ori pentru el nu are nici o importanta aceasta vizita). In fine, cam asta este ... ma duc sa ma culc ca de maine incepe show-ul

Mergi la inceput