Happy Julianuary (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

La multi ani fetele nazdravane si multa sanatate voua si familiilor si prietenilor si dusmanilor si urmasilor urmasilor vostri!

Corinai, mie imi place cum arati, chiar asa, ridata. Te prinde. Da' am o treaba: de unde ai broboada aia ca-mi trebuie si mie una fix la fel?

Distractie maxima la toata lumea!
P.S. Am editat caci nu-mi merge x-ul la tastatura. Da' daca tot suntem aici, imi explica si mie cineva de ce tre' sa te justifici cand editezi? Ca sa nu zica lumea ca ai scris ceva, apoi ai sters ca ti-ai dat seama ca n-ai curaju' raspunderii? Sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan
P.S. Am editat caci nu-mi merge x-ul la tastatura. Da' daca tot suntem aici, imi explica si mie cineva de ce tre' sa te justifici cand editezi? Ca sa nu zica lumea ca ai scris ceva, apoi ai sters ca ti-ai dat seama ca n-ai curaju' raspunderii? Sau cum?

nu tre' eu una cel putin n-am facut-o vreodata pe niciun forum, si nu mi s-a reprosat ceva de genul asta. presupun ca asemenea reprosuri apar cand sunt intemeiate (adica chiar iezista useri care isi editeaza posturile scrise cica la nervi - interesant e ca nervii aia-s omniprezenti cam in toate posturile si editul presupune mai mult decat corectarea unei cratime)

eu ma-nervez ca mi s-a rupt o unghie. asa cum stiu sa se rupa unghiile mele - de undeva de la jumate. inca am reusit s-o fac sa stea la locul ei (nu garantez ca ramane acolo pana deseara). si chiar aveam chef azi sa folosesc oja rosie ... ar fi prea vizibila, asa ca tot la lacul transparent raman.

in seara asta merg la un restaurant. pana atunci insa mai pierd vremea pe forum, ca nu mai am decat de aspirat, de facut ariciul din ananas (mama ramane acasa - stiu, is sadica fiindc-o las singura, da' zau ca nu se supara) si de facut unghiile, asa ca nu va urez inca nimic.

Mergi la inceput

Mianna, ti-a ramas unghia, totusi? Sau s-a dus de tot? Asa reusesc eu intotdeauna inainte de o petrecere, iesire, agapa tovaraseasca, eveniment important, anyway sa-mi f...ceva: ori o unghie, ori bretonu' , ori imi vars apa clocotita pe maini (asta la petrecerea de bac), ori parul (l-am facut permanent infiorator inainte de un revelion) etc etc etc. Ultima data cand mi s-a rupt unghia de la jumate am reusit s-o lipesc (vezi ca se gaseste lipici de unghii) si a rezistat asa fro doua saptamani. Succes si distractie mishto!

Mergi la inceput

deocamdata a ramas. falfaie artistic si, fireste, se agata de orice.

te rog muuuult, zi-mi faza cu lipiciul de unghii. unde-l gasesc si cum il cheama? promit ca va fi prima achizitie din anul care vine

eu am mai intrebat daca exista asa ceva, ca simteam nevoia (dupa cum am spus, e ceva obisnuit la mine, oricate tratamente le fac inca n-au devenit mai rezistente), dar mi s-a zis ca nu exista decat cel care lipeste unghiile false, nu si pentru "reparatii".

Mergi la inceput

Mianna, as vrea sas te ajut acum dar nu pot, caci nu stiu. Lipiciul si l-a procurat o colega de-a mea de birou, dar nush de unde, ca am uitat s-o intreb. Eu am cautat de-am turbat peste tot si n-am gasit, asa ca am lipit-o cu super glue. Era prea important evenimentul ca sa apar cu o unghie rupta, deci a meritat. Alta prietena si-a lipit unghia rupta cu lipici de ala pentru unghii false...nush ce sa zic...

Mergi la inceput

rascolind din nou netul, am gasit ceva numit "Coral", care pretinde c-ar lipi unghiile rupte. momentan nu e pe stoc la cele doua site-uri pe care apare. o sa-l caut.

deocamdata am stabilizat-o cat de cat cu un abtibild-floricica va anunt maine daca ma intorc cu ea sau nu

La Multi Ani, fete dragi! Un An Nou cu multa sanatate, liniste, impliniri si zambete, voua si celor dragi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

la multi ani si de la mine ,un an cat mai bun si plin de impliniri cu multa sanatate si tot ce va doriti.

Va pup pe toate fetele in grup si ma bucur ca v-am intalnit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani! Sa aveti parte doar de fericire si lucruri frumoase!

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Prima pe anul asta.

Un an cat mai bun si tot ce va doriti.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

La multi ani si tot ce va doriti!