Impresii despre cadouri - editia 2011

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Cind in Ajun am inceput sa scot cadourile de prin ascunzatori mi-am dat seama ca anul asta am exagerat rau cu cadourile, asa ca o parte le-am lasat ascunse pentru ocazii viitoare. Din cauza ca aici nu se sarbatoreste Craciunul iar eu tin mortis la traditiile cu care am crescut am tendinta sa exagerez...
Maya oricum stie de Craciun si de Mos Craciun si tot ce inseamna asta...asa ca anul asta a primit
- multe carti cu tematica de Craciun (in engleza, comandate de pe bookdepository, un site superb),
- stickere, carti cu activitati, puzzle, tot tacimul
- Un set de facut un tutu (plus aripioare, coronita, decoratiuni ptr papucei),
- o papusa nanuco care se bronzeaza la soare (f curioasa sa o vad si pe asta)
- un set de construit un castel (din carton)
- joc monolopy
- inca un joc, gen Ludo (nu te supara frate)
- set de margele de insirat si tatuaje "glitter"
- set de papusa de carton de "imbracat"
- trusa de facut luminari
- un set de activitati ptr pregatirea ptr cls
- Mosi Craciuni de ciocolata (si alte dulciuri cu tematica de Craciun)
- un pachet plin cu bunatati de Craciun de la prietena mea din Romania
- inca mai asteptam pachetul de la mama si sora-mea

Desi nu se incadreaza in subiect, anul asta am primit cel mai grozav cadou de la sotul meu: o excursie organizata la Nazareth. Este prima data de cind locuiesc aici cind am simtit ca este intr-adevar Craciunul...

(ptr cine nu stie, Nazareth-ul este un oras unde cam 30% din locuitori sint arabi crestini).

Sarbatori fericite!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

BraveGirl, ai nostri spun cateva cuvinte: mami, pipi siceva care seamana cu nuca sau cuca si pecare eu l-am tradus fetelor ca inseamna ca vor ceva de mancare. Cand stau in fund sunt cam plangaciosi deci trebuie tinuti in brate :-) si se culca si respira asa linstiti. Linguritele trebuie sa fie cu partea cu mancare ( eu de-abia aseara m-am prins ca trebuie sa apesi ca pe pix ca sa se intoarca partea cu mancare in sus, altfel eu am intors-o cu mana) si le apropii de gurita, mai spre buza de jos si se aud cum lipaie sau ma rog, o plescaiala. In principiu ar trebui sa planga unul, cand cu celalalt se face altceva, dar practic nu prea am experimentat pentru ca ale mele ii pun mereu sa faca acelasi lucru in acelasi timp. Si oricum, ai nostri dorm sub o plapumioara destul de mult timp :-) pentru ca in restul timpului stam in bucatarie si trebaluim la ciudateniile alea de aparate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Ramona 2006 poate sintem rude ca si eu cind am inceput sa scot mi-am dat seama ca anul asta Mos Craciun a inebunit de tot cu cite a adus.
Ba chiar si copilul a recunoscut ca primit un munte de cadouri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamitzica

Ramona 2006 poate sintem rude ca si eu cind am inceput sa scot mi-am dat seama ca anul asta Mos Craciun a inebunit de tot cu cite a adus.
Ba chiar si copilul a recunoscut ca primit un munte de cadouri!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Anul asta am dat chix in stil mare.
Vrejul de la Mos Nicolae nu a inmugurit....si am respectat instructiunile.
Un elicopter zburator comandat pe net,a zburat 5 minute pana s-au dus acumulatorii li-ion si acum nu se mai incarca......si nici nu il pot inapoia ca am rupt o elice din motiv de plastic prost si nerabdare suprema.Mini elicopter Air Wolf...ca sa stiti ce sa nu cumparati.......
Un set de colectie de mini Skateboard-uri,cam de 5 cm,in cutie metalica,primite de la tati de la servici......ignore total .

Offffffffffffffff.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si eu am exagerat
Tare de tot.
Rau de tot.
Nu mai am loc de ele...casa de 1/2 imi trebuia in casa....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

(eumada si fi-mea a primit de Mos Nicolae un "Suflarici", dar ei nu-i place sa sufle prin tuburi, ea deseneaza direct cu cariocile pe sabloane si e tare incantata )

Mosul Craciun a venit cu un sac de jucarii:

- Trenulet Tomy, cu macaz, tunel si bariere - bucurie mare

- Pioneze Fantacolor Quercetti - extaz si nebunie :)

- Ceas de mana Disney- doarme cu el, mananca cu el, nu-l slabeste din ochi, nu vrea sa-l poarte pe mana, il tine in mana;

- cadoul de care a fost cel mai incantata : trotineta. E cu 3 roti, una in fata, 2 in spate, f buna pt echilibru. Merge toata ziua prin casa cu ea si-si plimba in cosul ei diversi bebei;

- Daisy cea care coloreaza singura - nu prea a prezentat interes

- O papusa care cred ca se numeste Walking Lissie, sau ceva de genul - nu prezinta interes, nici macar nu e atat de nemaipomenita cum i se face reclama;

- multe puzzleuri(vreo 5-6), din lemn si de la D-toys - foarte incantata de ele; Mie imi plac tare mult cei de la D-toys.

- cateva carticele de colorat - la fel, foarte incantata;

- dulciuri (la alea i-am pus portie)

- hainute din plin

-roata olarului - a zis ca e prea greu pt ea si a abandonat-o :).....adevarul e ca pe ea scrie 8 ani+

- plastilina cu forme, intr-o gentuta hello kitty....am facut la carnaciori pentru taica-su....:)

-cateva plusuri - total neinteresata de ele;

Concluzia mea este ca a fost fascinata de jucariile sau lucrurile cu care poate ea sa faca ceva, nu doar sa se uite la ele.
Ma bucur ca-i plac mai mult puzzleurile si pionezele, unde poate ea sa-si puna mintea la contributie, decat prostia aia de paianjen Daisy care coloreaza singura.

Cam astea au fost, cred:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

Anul asta am dat chix in stil mare.
Vrejul de la Mos Nicolae nu a inmugurit....si am respectat instructiunile.

Offffffffffffffff.

Si la noi a putrezit bobul de fasole si nu a iesit nici un vrej nimic.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Oooo, dci sa inteleg ca si fasolea nostra e sortita pieirii...
Eu eram f incantata.

A primit Alexia la un moment dat un kit de plantare cu Floarea Soarelui de la Disney, foaaaarte dragut...cu ghiveci, pamant, seminte. Am plantat de 3 ori. Prima data a crescut pana a dat bobocul si s-a uscat...a doua oara s-a uscat dupa vreo 2 saptamani dupa ce a rasarit...a treia oara am pus 5 seminte sa fiu sigura...s-au facut TOATE maaari si frumoase, iar acum am floarea soarelui in ghiveci inflorita!
Asa ca daca nu merge din prima, planuiesc sa perseverez, si sa mai incerc...

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

[...]si fi-mea a primit de Mos Nicolae un "Suflarici", dar ei nu-i place sa sufle prin tuburi, ea deseneaza direct cu cariocile pe sabloane si e tare incantata

Si fii-mea exact la fel cu Suflariciul.
Mie mi se pare f ingenioasa metoda, jocul e f interesant, iar desenele ies deosebite prin suflat, dar din pacate se sufla destul de greu, si e cam nepotrivit pt copii mici. Fiica-mea a incercat sa faca cu Suflariciul...si a baut un pahar de apa pana a reusit sa termine desenul...i se usca gura de atat suflat!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput