Impresii despre cadouri - editia 2011

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui gogosel

desiree, si la noi sunt jucarii peste tot, mai ales in living pt ca acolo ne facem veacul. si iti inchipui cum arata cu jucarii peste tot.
dar foarte multe le si arunc. bile, puzzle care devin incomplete, carti de joc, etc, multe le dau si copiilor saraci.

Si eu am mai dat din ele; fiica-mea vitrega are o fetita de un an, deci multe se duc intr-acolo. Am dat si la spital, pentru camera de joaca, jucarii de plastic, ca alea pot fi dezinfectate; desi acolo nu am dat multe, un laptop de juacrie, un scaun de masina ptr. papusi, si nu mai stiu ce, nu mult, in orice caz. Si am inca 3 saci mari de gunoi plini de jucarii de plush in basement. In rest, sunt toate in 2 dormitoare, sufragerie si bucatarie... unde te invarti, dai de jucarii Anul asta nici nu i-am mai luat jucarii, decat de ziua ei si de Craciun, ca deja sunt mult prea multe. Tocmai de-aia le-am si cerut nasilor sa nu cumpere multe jucarii Craciunul asta (mai ales ca nasa a facut o frumoasa hernie de disc, e acasa de vreo 3 luni, deci nici financiar nu stau foarte pe roz).

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Off topic: Desiree, unde ai gasit Iggle Piggle?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

TantiZ, la Toys'R'Us. Cauta si on-line, s-ar putea sa gasesti.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna seara si CRACIUN FERICIT!
si la noi a venit cu putine cadouri. baiatului mare(6 ani jum( i-am luat fabrica de chipsuri sia dorit mult ca avazut-o in reclame. o mare porcarie! am dat vreo 70 lei o gramada de bani si nici nu ies chipsuri ies niste cartofi uscati pe ici pe colo cruzi. el a fost foarte incantat si asta conteaza. celui mic (2 ani) iam luat cos de supermareket de la ecoifer sper ca scriu corect vreo 60 lei si leam mai luat la ambii un cort. sunt incantati de cort. am scris mai mult la acest subiect ca sa denigrez fabrica de chipsuri... astia cu reclamele lor pacalesc copii. cel mare este foarte incantat.
trebuie sa recunosc ca baiatului mare ii luam mai multe jucarii de mos cand era mai mic, acum nici finantele nu mai sunt cum erau, sunt doi, cheltuieli multe si tot asa.

_
SOACRA CU DOUA NURORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

ho,ho,hooo,la noi a fost un mos mai zgarcit....din motive de spatiu de depozitare lipsa .Noi tot dam(si mai aruncam ce se distruge /descomplecteaza)si tot parca nu se mai face loc.Motivul...cumparam si cu si fara nici o ocazie/eveniment.Asa ca am zis ca acum cate o singura jucarie de caciula si acasa si la tzarania
Acasa au primit:
Alex-masina transformabila a lui Ben10,un pix Ben10 si niste carticele de activitati
Sara Rapunzel si Gheorghe si carticele de activitati
Daria Catelul saint Bernard cu functii si carticele de povesti,
si la comun pt toti 3 -consola Wii
plus cate 2 kinder pingui ca noi nu prea suntem cu dulciurile,doar ciocolata si Kinder pingui/felia de lapte.
Toate au fost mega apreciate,Alex a inceput sa pupe cutia cu masina mult dorita,fetele abia au astepta sa le desfact papusile/catelul..demult nu au fost atat de incantati de cadourile primite.de obicei mai existau unele obiectii/suparari,dar acum a fost super ok.
La tzarania,din aceasi gama,au primit
Alex- elicopterul lui Gwen din Ben10,si 2 masinute din Cars 2
Sara- Calul din Rapunzel plus o Rapunzel mica
Daria- unul din Piticii Albei ca Zapada ,maricel,de vreo 35 cm,plus Rapunzel mica,plus dulciuri
Si aici satisfactie totala,copiii mega incantati si mutumiti
-Si acasa au mai primit(am participat la un joculet pe picasa..schim de cadouri cu alte mamicute )
Alex un joc 1+1,pare ceva ca Nu te supara frate si inca un joc,ala a ramas sigilat un caietel -agenda Ben 10 ai un puzzle Spiderman
Sara-o papusica maricica(cca 60 cm) plus set caciula si manusi cu Alba ca Zapada
Daria o papusica tare draguta si cadoul acesta a mai avut un cadiu si pt mine,un set de bijuterii hand made tare dragute,de aceea a fost doar o jucarie pt copil,plus fiecare coletel a avut si dulciuri,dar si acelea au ramas neatinse.
Deci,un Mos Craciun tare tare pe gustul copiilor,ceea ce nu poate decat sa ne bucure si speram ca si la alti Mosi/Iepurasi de Paste alte ocazii de cadorisit sa fim la fel de inspirati
Si pt noi a venit Mosu super imbesugat si bogat-nu degeaba se spune ca dai cu o mana si primesti cu doua .Niste cadouri la care visam de ceva vreme,printre care si un mixer Kitchen Aid-la care ma uit ca la icoane si ma ciupesc sa vad daca nu cumva visez ca e acolo,la mine in bucatarie si bineinteles voucherul la sala si masaj castigat la licitatia de la actiunea iniMoaselor plus altele,dar nu le mai insir
Acum chiar ca inafara de sanatate pentru toti cei dragi,nu imi mai doresc nimic.

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

David a primit catelul baxter..fff fericit.De altfel el il are si pe iepurasul Jojo de anul trecut si s-a tot jucat cu el,stiam ca va avea succes si catelul,desi initial voiam sa-i iau unul viu.
Turnul instabil l-a primit de la doua dragi prietene,insa mai mult l-am apreciat eu cu taica-su.Poate cand mai creste si va intelege cum se joaca il va aprecia mai mult.
Laptopul broasca-primit si el de la cineva care s-a gandit la David si ii multumesc pe aceasta cale,a avut si el succes.Mai intai a trebuit sa ma dumiresc eu care-i treaba cu el,sunt multe jocuri pe el,e fain,dar multe din jocuri sunt pt copii mai mari.Insa e fain si educativ,David se joaca mai mult la cifre,ca alea ii plac si pe alea le stie,sau la forme..Nici eu nu am apucat sa ma uit la toate joculetele si activitatile..dar este timp :)
Garajul supraetajat luat din real..dezamagire mare.Asta i l-am luat din partea bunicului.Un plastic ordinar,fff scump in schimb.Nu poti sa-l misti un pic ca pica toate alea..evident noi nu am stiut k nu are si masini incluse,iar noi nu avem nici o masina sa se potriveasca.L-am bagat in dressing ca ma incurca si ma enerva teribil ca neavand masini nu ai ce face cu el.
Plastilina..am modelat eu cu taica-su,el ori s-a uitat la noi fascinat,ori o insira prin casa mai ceva ca Hansel si Gretel.

De ziua lui a primit o orga muzicala,apreciata f mult si un lego si asta destul de apreciat,desi mai mult ne-am jucat noi cu el :)))plus ce i-au adus prietenii.printre care un tren si o masina de curse pe care le poti desuruba cu bormasina sau surubelnita(si astea incluse)..nebunie mare cu bormasina aia,pana si fetitele au apreciat-o :))

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Fi-mea a fost tare incantata anul asta, si-a primit exact ce si-a dorit, un telescop si un microscop. Efectiv tremura de bucurie, ii tremurau mainile, manifestari din astea avea doar pana in 3 ani, cica nu au sistemul nervos capabil sa tina in frau emotiile excesive. am ras cu lacrimi vazand-o asa , cum ii tremurau si-si freca manutele de bucurie. Mi-a insirat prin toata casa cutiile, lamelele , vasele petri si nebuniile de la microscop, la fel am casa plina de foite de ceapa la care s-a uitat , miroase a ceapa in tot apartamentul . unde mai pui ca alerga cu eprubeta dupa noi sa-i dam o mostra de sange sa-l puna la micro... in plus a primit o papusa maaare si altele mai mici , ca nu avea suficiente sa imbrace-dezbrace , dulciuri si un dartz Ben Ten.

Si am primit si eu un parfum Euforia , era sub brad, fi-mea a crezut ca-i pentru ea, ca de unde stiu eu ca-i pentru mine, erau toate sub bradul ei,eu sunt adult nu mai trebuie sa primesc nimic. nici acum nu-i lamurita ca parfumul e al meu si se simte nedreptatita.

Nu mai spun ca si-a strans si ascuns toate dulciurile ca stie ca eu dau atacul noaptea cand doarme ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

Scurt si la obiect:

- gemenii nenuco- recomand; mananca cum trebuie, dorm linistiti si sunt f buni de luat cadou pentru surori; ale noastre au grija de ei pe rand sau impreuna, isi impart responsabilitatile; in plus, atat nenuco, cat si nenuca au toate detaliile anatomice specifice genului caruia apartin, motiv pentru care nenuco mai ales, sta extrem de dezbracat la noi in casa, iar fetele tot susotesc pe langa el

- masina de facut sandwich- nu recomand; painea trb sa fie din aia feliata, cascavalul la fel, nu incap multe produse cum arata ei in poze pt ca nu se mai inchide capacul.; am muncit mult la el pana ne-a iesit o forma

- masina de facut ciocolata- inca nu stiu daca sa recomand sau nu pentru ca tocmai ce am pus matritele si formele in frigider, unde trebuie sa stea NUMAI 3 ore!!!! Deci pentru copii care rezista la asteptare atat de lunga. Acum frigiderul e deschid din 5 in 5 minute sa vada daca s-au intarit produsele lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ian a primit asa:
-set de trenulete cu masa (de fapt, e un oras intreg ) -cred ca i l-am luat prea repede pentru ca, desi ii place, nu se stie inca juca cu el
-un zuzu pet - dupa care e innebunit
-un puzzle de podea - ignore total
-mai multe carti - ii plac
-acuarele, creioane sub forma de soricel, carioci, creioane, bloc desen, paeforatoare (fluture, floare), diverse "forme autocolante (buburuze, flori, fluturi, figuri geometrice etc), foarfeca, lipici, stampilutze -astea ii plac toate
-un elicopter - ignore total
-hainutze -nici nu i le-am aratat
-bani de la un rind de nashi (nu i-am spus ca si-ar lua bile de toti)
-o plasa de dulciuri de la un unchi care n-are copii -le-am pitit in dressing si primeste cu portia si din care ma servesc pe mine ca tare sint bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca

Scurt si la obiect:

- gemenii nenuco- recomand; mananca cum trebuie, dorm linistiti si sunt f buni de luat cadou pentru surori; ale noastre au grija de ei pe rand sau impreuna, isi impart responsabilitatile; in plus, atat nenuco, cat si nenuca au toate detaliile anatomice specifice genului caruia apartin, motiv pentru care nenuco mai ales, sta extrem de dezbracat la noi in casa, iar fetele tot susotesc pe langa el

- masina de facut sandwich- nu recomand; painea trb sa fie din aia feliata, cascavalul la fel, nu incap multe produse cum arata ei in poze pt ca nu se mai inchide capacul.; am muncit mult la el pana ne-a iesit o forma

- masina de facut ciocolata- inca nu stiu daca sa recomand sau nu pentru ca tocmai ce am pus matritele si formele in frigider, unde trebuie sa stea NUMAI 3 ore!!!! Deci pentru copii care rezista la asteptare atat de lunga. Acum frigiderul e deschid din 5 in 5 minute sa vada daca s-au intarit produsele lor

Buna, vreau si eu detalii despre gemeni, ca eu cred ca ai nostri sunt defecti ...scria pe cutie ca trebuie sa gangureasca, sa plaga cd ii desparti. ai nostri plang, dar atat...cd apropii linguritele alea de ei nu se intampla nimic, cd ii despart nimic...plang din cand in cand, dar nu m-am prins de ce. In schimb haraie de ma scot din minti. De aia banuiesc ca sunt defecti, ca nu vred ca ar trebui sa haraie...

Mergi la inceput