Impresii despre cadouri - editia 2011
Raspunsuri - Pagina 4
eumada spune:
Evei ii iese....ea odata eu de cinci ori...avem decorati peretii...le-a mai aruncat,a mai pierdut deja capace...Laptopul...hm....ma asteptam sa fie mai entuziasmata...la cat costa..mama lui.
Cu restu` se joaca,in special cu mazgaliciul si suflaricil...inclusiv pe ea s-a desenat....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
aschiutza spune:
Florian (1 an si jumatate) a primti de la toata familia (noi, bunici, matusa si unchi):
- un set de imbracat
- un panou de lemn pe care lasi o masinutza sa alunece pina jos (ii place)
- un bobby car (mare succes mare, are si un semn de circulatie cu STOP in set)
- doua seturi DUPLO: ferma si set simplu (mare succes, acum calcam peste tot pe lego)
- un ren de plus (ii place sa il arunce de colo colo, asta e soarta plusurilor la noi)
- niste dulciuri (da putine,ca altfel iese cu scandal cind nu il las sa manince mai multe deodata)
- niste bani in contul lui
Cel mai incintat pe linga Lego si masina, e de cutia mare in care am primit eu ceva in fulgi de plastic. Fage "baie" in carton, isi piteste lucrurile favorite printre fulgi iar fulgii "zboara" prin toata casa.
_Ralu_ spune:
Revin cu impresia intemeiata despre Vrejul Fermecat.
Am avut din cel cu 3 pungulite - 3 mesaje (Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc), fiecare pungulita cu cate 2 boabe.
Primul set l-am plantat in punguta lui asa cum erau instructiunile...a rasarit intr-un final, dar f greu...si bobul cu mesajul nu a iesit la suprafata...deci e doar un vrej lung.
Celelalte doua le-am plantat in ghiveci, cu pamantul lor...au rasarit in vreo 5 zile, boabele au iesit in varful vrejului asa cum trebuia, si mesajele se vad pefect!
Asa ca ne declaram multumite deplin de Vrejul Fermecat!
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)