Impresii despre cadouri - editia 2011

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Evei ii iese....ea odata eu de cinci ori...avem decorati peretii...le-a mai aruncat,a mai pierdut deja capace...Laptopul...hm....ma asteptam sa fie mai entuziasmata...la cat costa..mama lui.
Cu restu` se joaca,in special cu mazgaliciul si suflaricil...inclusiv pe ea s-a desenat....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Florian (1 an si jumatate) a primti de la toata familia (noi, bunici, matusa si unchi):
- un set de imbracat
- un panou de lemn pe care lasi o masinutza sa alunece pina jos (ii place)
- un bobby car (mare succes mare, are si un semn de circulatie cu STOP in set)
- doua seturi DUPLO: ferma si set simplu (mare succes, acum calcam peste tot pe lego)
- un ren de plus (ii place sa il arunce de colo colo, asta e soarta plusurilor la noi)
- niste dulciuri (da putine,ca altfel iese cu scandal cind nu il las sa manince mai multe deodata)
- niste bani in contul lui

Cel mai incintat pe linga Lego si masina, e de cutia mare in care am primit eu ceva in fulgi de plastic. Fage "baie" in carton, isi piteste lucrurile favorite printre fulgi iar fulgii "zboara" prin toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Revin cu impresia intemeiata despre Vrejul Fermecat.
Am avut din cel cu 3 pungulite - 3 mesaje (Iarta-ma, Multumesc si Te iubesc), fiecare pungulita cu cate 2 boabe.
Primul set l-am plantat in punguta lui asa cum erau instructiunile...a rasarit intr-un final, dar f greu...si bobul cu mesajul nu a iesit la suprafata...deci e doar un vrej lung.
Celelalte doua le-am plantat in ghiveci, cu pamantul lor...au rasarit in vreo 5 zile, boabele au iesit in varful vrejului asa cum trebuia, si mesajele se vad pefect!
Asa ca ne declaram multumite deplin de Vrejul Fermecat!

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput